Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 24, 2024

Συρία: Ήχησαν σειρήνες – Ισραηλινό πλήγμα σε πολυκατοικία σε συνοικία της Δαμασκού – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

 

Το συριακό επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SANA μετέδωσε νωρίς το πρωί ότι «πολυκατοικία» έγινε στόχος ισραηλινού βομβαρδισμού στη συνοικία Καφρ Σούσα της Δαμασκού, ενώ η ΜΚΟ Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκανε λόγο για «ανθρώπινες απώλειες».

Δείτε σχετική ανάρτηση

«Ισραηλινή επίθεση στοχοποίησε πολυκατοικία στην Καφρ Σούσα», ανέφερε το SANA, χωρίς να κάνει λόγο για θύματα σε αυτό το στάδιο. Ωστόσο το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οργάνωση που εδρεύει στη Βρετανία και στηρίζεται σε ευρύ δίκτυο πηγών στη χώρα, έκανε λόγο για «ανθρώπινες απώλειες» στον βομβαρδισμό.

Δείτε σχετική ανάρτηση

Ήχησαν σειρήνες

Σημειώνεται ότι νωρίτερα υπήρξαν αναφορές για ισχυρές εκρήξεις που ακούστηκαν νωρίς το πρωί στη Δαμασκό, όπως μετέδωσε το SANA, το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας, αποδίδοντάς τις σε επίθεση του Ισραήλ, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για τους στόχους, ούτε διευκρίνισε αν υπάρχουν θύματα ή ζημιές σε αυτό το στάδιο.

Δείτε σχετική ανάρτηση



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου