Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 17, 2024

Λίαμ Πέιν: Η τελευταία φωτογραφία του τραγουδιστή πριν από την μοιραία πτώση του – «Ήταν εκτός εαυτού από τα ναρκωτικά»

Μια φωτογραφία του Λίαμ Πέιν που φαίνεται να επιστρέφει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Μπουένος Άιρες είναι η τελευταία εικόνα του διάσημου τραγουδιστή και πρώην μέλους των One Direction, πριν βρει τραγικό θάνατο έπειτα από πτώση περίπου 14 μέτρων, από μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες.

Ο 31χρονος σταρ, ο οποίος είχε πάει στο Μπουένος Άιρες για τη συναυλία του πρώην συνεργάτη του στους One Direction, Νάιλ Χόραν, φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ, γεγονός που προκάλεσε πανικό στο προσωπικό του ξενοδοχείου.

Ο Λίαμ Πέιν είχε φτάσει στη Νότια Αμερική με τη φίλη του, Κέιτ Κάσιντι, στις 30 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ενώ αρχικά ήταν να μείνει στην Αργεντινή μόλις «πέντε ημέρες», τελικά έμεινε εκεί για δύο εβδομάδες.


Στις 12 Οκτωβρίου, η 25χρονη Κάσιντι επέστρεψε στο σπίτι της στη Φλόριντα, λέγοντας σε βίντεο στο TikTok: «Απλά πρέπει να πάω σπίτι». Ο Λίαμ Πέιν έμεινε στην πρωτεύουσα της Αργεντινής και έκανε check-in στο ξενοδοχείο Casa Sur, αξίας περίπου 280 ευρώ τη βραδιά.

 Μόλις 48 ώρες πριν από τον θάνατό του, στις 14 Οκτωβρίου, έγινε γνωστό ότι η πρώην αρραβωνιαστικιά του Πέιν, η Maya Henry, είχε ξεκινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον του τραγουδιστή, κατηγορώντας τον ότι επικοινωνούσε εμμονικά μαζί της και «οπλοποιούσε» τους θαυμαστές του εναντίον της.

Δύο ημέρες αργότερα, ο 31χρονος σταρ δημοσίευσε διάφορα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου ενός όπου αποκαλούσε αστειευόμενος τη φίλη του «χαμένη» επειδή πήγε σπίτι.

Ώρες αργότερα, η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο έπειτα από αναφορές για έναν «επιθετικό άνδρα που είναι εκτός εαυτού από τα ναρκωτικά και καταστρέφει τα πάντα στο δωμάτιό του. Χρειαζόμαστε κάποιον να έρθει.

Η νέα φωτογραφία που μεταδόθηκε από το τοπικό δίκτυο America TV φαίνεται να δείχνει τον Πέιν να φορά ένα λευκό αμάνικο μπλουζάκι με εμφανή τα τατουάζ του. Ένας παρουσιαστής δήλωσε ότι ήταν η τελευταία φορά που ο πρώην τραγουδιστής των One Direction εθεάθη ζωντανός πριν μπει στο ασανσέρ για το δωμάτιό του.

Δείτε την τελευταία φωτογραφία του Λίαμ Πέιν:

Αποκαλυπτικές εικόνες «καταστροφής» από το δωμάτιο του ξενοδοχείου

Φωτογραφίες από το δωμάτιο του τραγουδιστή έχουν κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ μια συνέντευξή του από το 2019 στο Sky News, όπου ο 31χρονος σταρ μιλάει για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε, βγαίνει ξανά στο προσκήνιο, καθώς αναφέρει ότι η κατάχρηση λειτουργούσε ως μηχανισμός αντιμετώπισης των πιέσεων που του ασκούσε η διασημότητα.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας, σύμφωνα με αναφορές στα διεθνή Μέσα, ανέφερε ότι ο Λίαμ Πέιν είχε «σπάσει το λάπτοπ του» στο λόμπι του ξενοδοχείου, πριν τον συνοδεύσουν πίσω στο δωμάτιό του. Η συμπεριφορά αυτή συνεχίστηκε, μέχρι που αργότερα βρέθηκε νεκρός στην αυλή του ξενοδοχείου, αφού έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου.

Φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στην πλατφόρμα X, αλλά ταυτόχρονα δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τις Αρχές, δείχνουν λευκή σκόνη -πιθανόν κοκαΐνη- διάσπαρτη σε ένα ξύλινο τραπέζι, μαζί με άλλα αντικείμενα, όπως κομμάτια αλουμινόχαρτου, μια συσκευασία σαπουνιού Dove, ένα καμένο καπάκι αναψυκτικού, έναν αναπτήρα κ.α.

Πηγή: X

Στον νιπτήρα του μπάνιου, φαίνεται ένα σπασμένο κερί ρεσώ και ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο, που υποδηλώνει ότι είχε καεί.

Πηγή: X

Σε μια άλλη φωτογραφία από το εσωτερικό του δωματίου, η οθόνη μιας τηλεόρασης φαίνεται πως είναι σπασμένη.

Πηγή: X

Τηλεοπτικά δίκτυα της Αργεντινής μεταδίδουν στις ειδήσεις τους αυτές τις εικόνες, ενώ στα social media πληθαίνουν οι αναδημοσιεύσεις.

Το συγκεκριμένο σημείο στον χώρο, με το έπιπλο και τη σπασμένη τηλεόραση, φέρει μεγάλες ομοιότητες με δωμάτια που διαθέτει το ξενοδοχείο.

Με τις φωτογραφίες του δωματίου του Λίαμ Πέιν και τις πληροφορίες από την κλήση που έκανε το ξενοδοχείο στο 999 να γίνονται viral, επανέρχονται στο προσκήνιο οι αγώνες του τραγουδιστή με την ψυχική του υγεία.

Ο 31χρονος είχε μιλήσει το 2019 για τη ζωή του υπό τα φώτα της δημοσιότητας, για τη μοναξιά και τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει, στο «Ant Middleton And Liam Payne: Straight Talking».

«Για κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες – είμαι αρκετά τυχερός που βρίσκομαι ακόμα εδώ, κάτι που δεν έχω μοιραστεί ποτέ με κανέναν», είχε δηλώσει ο Πέιν. «Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, γιατί δεν ξέρω πώς νιώθω ο ίδιος. Ακόμα δεν έχω συμφιλιωθεί με αυτό, για να είμαι ειλικρινής», είχε προσθέσει.


«Υπάρχουν στιγμές που αυτό το επίπεδο μοναξιάς και οι άνθρωποι εισβάλλουν στη ζωή σου κάθε μέρα. Κάθε τόσο, σκέφτεσαι, πότε θα τελειώσει αυτό;», δήλωσε και πρόσθεσε: «Αυτό παραλίγο να με σκοτώσει μερικές φορές».

Ο Πέιν είχε πει ότι ήταν «τυχερός που είχε σπουδαίους ανθρώπους» δίπλα του για να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες και τόνισε ότι το κλειδί ήταν να αλλάξει τον τρόπο που έβλεπε τα πράγματα. «Όπως λες, όταν τα πράγματα αρχίζουν να συσσωρεύονται, τότε είναι που σε καταβάλλουν πραγματικά», πρόσθεσε.

«Πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που τα αντιμετωπίζεις. Το μόνο που μπορείς να ελέγξεις σε αυτή την κατάσταση είσαι εσύ ο ίδιος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου