Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 03, 2024

Τους απομένει μόνον η εμφάνιση της "ισλαμικής τρομοκρατίας" στην Ευρώπη!

 

Νίκος Κλειτσίκας

Πότε αναμένεται η νέα σεζόν της "ισλαμικής τρομοκρατίας" στην Ευρώπη;


Απαιτούνται τεράστιες δόσεις ισλαμοφοβίας ώστε να πείσουν τη διεθνή κοινή γνώμη,
για την αναγκαιότητα της βρεφοκτονίας & Γενοκτονίας από τους σιωΝαζί...
➥ Ιρανική απάντηση! Τρεχάτε ποδαράκια μου να μη σας χέσει ο κώλος μου!

"Τρομοκρατία made in USA"... η δοκιμασμένη συνταγή...

Η "πολιτισμένη" δύση έχει δημιουργήσει ένα σατανικό κτήνος, μεθυσμένο για 76 χρόνια στην ατιμωρησία, σπέρνοντας ακρωτηριασμένα σώματα και ποτάμια αίματος παντού στο πέρασμά του.
Ο πιο δειλός στρατός του πλανήτη, βομβαρδίζει τέσσερις διαφορετικές αραβικές χώρες: Παλαιστίνη, Λίβανο, Συρία και Υεμένη και μέχρι το Ιρανικό χαστούκι ανακοίνωνε νέα εισβολή στον Λίβανο, αλλά σήμερα δεν μπόρεσε να προχωρήσει ούτε ένα μέτρο στο έδαφος του Λιβάνου και οπισθοχώρησε μαζεύοντας τα πτώμα του...
Οι ΗΠΑ και οι δυτικές κυβερνήσεις που στηρίζουν τις πολιτικές του πολέμου, της αποικιοκρατίας, της λευκής υπεροχής, του ρατσισμού του γενοκτονικού καθεστώτος των σιωΝαζί, το οποίο -όπως και το καθεστώς των ουκροΝαζί-, το χρηματοδοτούν, το οπλίζουν και το προστατεύουν από κάθε ευθύνη των διεθνών νομικών θεσμών και του Συμβουλίου Ασφαλείας, γελοιοποιώντας και ξεφτιλίζοντας οριστικά αυτούς τους άχρηστους διεθνείς θεσμούς.
Σε πλήρη αντίθεση με τους ταπεινωμένους "άραβες" μονάρχες και δικτάτορες σε υπαλληλική σχέση με τον αμερικανό-σιωνισμό, όλοι οι Αραβικοί λαοί εκφράζουν την καταδίκη τους και θρηνούν τον σημαντικότερο ηγέτη της Αραβικής Αντίστασης, του παγκόσμιου αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, που έδωσε τη ζωή του για την Παλαιστίνη.
Αυτός ο σημερινός πόλεμος, είναι ένας πόλεμος που δεν έχουμε ξαναδεί. Είναι, χωρίς καμία υπερβολή, ο σημαντικότερος εθνικοαπελευθερωτικός/αντιιμπεριαλιστικός πόλεμος. Οι επιπτώσεις του θα διαμορφώσουν, όχι μόνον το μέλλον της Παλαιστίνης, του Λιβάνου και του αραβικού κόσμου για τα επόμενα χρόνια, αλλά του παγκόσμιου επαναστατικού κινήματος απελευθέρωσης.
Σ' αυτό τον πόλεμο οι παρακαταθήκες του Νασράλα, η κληρονομιά που μας άφησε ο Νασράλα είναι ανεκτίμητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου