Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 03, 2024

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Δεν πρόκειται να συγχωρήσει τον πρίγκιπα Χάρι για τις αδιακρισίες του – Έχει αναλάβει τον ρόλο του σκληρού»

 

Το ρήγμα μεταξύ του βασιλιά Καρόλου και του πρίγκιπα Χάρι παραμένει αλλά στον Βρετανό μονάρχη λείπει απεγνωσμένα ο δευτερότοκος γιος του, σύμφωνα με ειδικό στα βασιλιά θέματα. Αντίθετα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρεται να αρνείται πεισματικά να συγχωρήσει τον αδελφό του για τις αποκαλύψεις του σχετικά με την βασιλική οικογένεια.

Η ειδική στα βασιλικά θέματα, Χίλαρι Φορντγούιτς ανέφερε ότι μία συμφιλίωση της βασιλικής οικογένειας με τον δούκα του Σάσσεξ μοιάζει απίθανη λόγω της αποφασιστικής στάσης του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος δεν θέλει να επιστρέψει ο αδελφός του στο Παλάτι.

«Αν κάποιος θα υποχωρούσε, αυτός θα ήταν ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, τον οποίο, φυσικά, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν θα αμφισβητήσει. [Του] λείπει ακόμα το “αγαπημένο του αγόρι” και θα ήθελε να βλέπει περισσότερο τον πρίγκιπα Χάρι», ανέφερε στο Fox News Χίλαρι Φορντγούιτς.

«Ωστόσο, μέχρι σήμερα, μετά την κυκλοφορία του βιβλίου [των απομνημονευμάτων του] “Spare” και της σειράς του Netflix, καθώς και με ό,τι άλλο έχει πει, έχει κάνει και δεν έχει κάνει ο Χάρι – ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι αυτός που αρνείται πεισματικά ακόμη και να μιλήσει με τον αδελφό του», εξήγησε η Χίλαρι Φορντγούιτς.

Και συνέχισε: «Με τον πρίγκιπα Χάρι, όλα είναι θέμα εμπιστοσύνης. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι ο βασιλικός που είναι πιο απίθανο να συγχωρήσει ποτέ τον Χάρι για όλες τις απεχθείς αδιακρισίες του. Θεωρείται πλέον σε μεγάλο βαθμό και γίνεται αποδεκτός ως ο εκτελεστής της οικογένειας, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του σκληρού ηγεμόνα του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου».


«Υπό αυτή την ιδιότητα, είναι ευρέως γνωστό στην οικογένεια ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει θέσει απόλυτη απαγόρευση στον Χάρι να επιστρέψει με οποιονδήποτε τρόπο ή μορφή στους κύκλους της βασιλικής οικογένειας», πρόσθεσε η ειδική στα βασιλικά ζητήματα.


Πηγές του βρετανικού Παλατιού ισχυρίστηκαν ότι η βασίλισσα Καμίλα προέτρεψε τον βασιλιά Κάρολο να αποφύγει να συναντηθεί με τον πρίγκιπα Χάρι για να αποφύγει το περιττό άγχος κατά τη διάρκεια της μάχης του με τον καρκίνο, δήλωσε ένας φίλος της βασίλισσας στην ιστοσελίδα Daily Beast.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου