Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 24, 2024

Ηθοποιός του Hollywood αποκάλυψε ότι βιάστηκε από κατά συρροήν δολοφόνο – Πώς κατάφερε να γλιτώσει

Πριν από περισσότερα από 45 χρόνια, ο ηθοποιός Τζάκ Μέριλ έπεσε θύμα

απαγωγής και βιάστηκε υπό την απειλή όπλου από τον διαβόητο κατά συρροήν δολοφόνο και παιδεραστή, Τζον Γουέιν Γκέισι.


Ο ηθοποιός που έχει εμφανιστεί στις τηλεοπτικές σειρές, «Law & Order» and «Grey’s Anatomy», αποκάλυψε ότι βιάστηκε από τον Τζον Γουέιν Γκέισι, που ήταν γνωστός με το ψευδώνυμο «δολοφόνος κλόουν», επειδή εργαζόταν ως κλόουν πριν γίνει γνωστό ότι βίασε, βασάνισε και σκότωσε τουλάχιστον 33 νέους άνδρες και αγόρια στο σπίτι του στο Σικάγο.

 Όπως είπε ο ηθοποιός συνάντησε τον Τζον Γουέιν Γκέισι το 1978 όταν ήταν μόλις 19 ετών. Επέστρεφε στο σπίτι του από την κολύμβηση. Τότε ο κατά συρροήν δολοφόνος τον πλησίασε και του είπε: «Θες να πάμε μία βόλτα με το αμάξι;».

Ο Τζακ Μέριλ ανέφερε ότι πίστευε πώς θα πάνε μία βόλτα στο τετράγωνο αλλά ο Τζον Γουέιν Γκέισι επιτάχθηκε και γρήγορα βρέθηκαν σε μία άλλη γειτονιά και σταμάτησαν δίπλα σε μία εθνική οδό στο Σικάγο.

O Τζον Γουέιν Γκέισι
O Τζον Γουέιν Γκέισι

Τότε ο κατά συρροήν δολοφόνος τον νάρκωσε και ο ηθοποιός ξύπνησε αργότερα δεμένος με χειροπέδες μέσα στο σπίτι του Τζον Γουέιν Γκέισι. «Μου είπε να κάνω ησυχία. Ένα φως από το πίσω μέρος του σπιτιού τον χτύπησε στα μάτια και ξαφνικά συνειδητοποίησα πόσο επικίνδυνος ήταν. Ήξερα ότι δεν μπορούσα να τον εξοργίσω. Έπρεπε απλώς να εκτονώσω την κατάσταση και να συμπεριφερθώ σαν να ήταν όλα εντάξει», ανέφερε ο ηθοποιός.

Ο Τζακ Μέριλ εξήγησε ότι με αυτόν τον τρόπο ο ίδιος και η αδελφή του απέφευγαν την οργή των γονιών τους. «Αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο είχα επιβιώσει ως παιδί – μάθαμε να κρυβόμαστε κατά τη διάρκεια της οργής των γονιών μου», ανέφερε ο ηθοποιός.

Η μητέρα του, όπως είπε, είχε ναρκισσιστική προσωπικότητα και δεν υπήρχε τίποτα άλλο για εκείνη εκτός από αυτά που την επηρέαζαν. Ο πατέρας του ήταν ο Τζερόμ Χολτζμαν, γνωστός ιστορικός, που εκείνη την εποχή έγραφε για μπέιζμπολ στην εφημερίδα Chicago Sun-Times.

Μέσα στο σπίτι ο Γκέισι ρώτησε τον ηθοποιό αν τον εμπιστεύεται και στη συνέχεια του έβγαλε τις χειροπέδες, ήπιαν μπύρα και κάπνισαν ινδική κάνναβη. Ο Γκέισι φόρεσε στον ηθοποιό και πάλι χειροπέδες. Τον έσυρε σε έναν διάδρομο και τον έβαλε να καθίσει σε μία καρέκλα με σχοινιά και τροχαλίες. Έτσι αν ο Τζακ Μέριλ αντιστεκόταν ή προσπαθούσε να ελευθερωθεί θα πνιγόταν.

Αμέσως μετά ο Γκέισι τον απείλησε με όπλο και τον βίασε. «Ήξερα ότι αν τον πολεμούσα, δεν είχα πολλές πιθανότητες. Ποτέ δεν φρίκαρα ούτε φώναξα», είπε ο Τζακ Μέριλ. Μετά ο κατά συρροήν δολοφόνος τον αιφνιδίασε. «Ξαφνικά είπε: Θα σε πάω σπίτι σου», ανέφερε ο ηθοποιός. Αμέσως μετά στις 5 τα ξημερώματα ο Γκέισι άφησε τον ηθοποιό στο σημείο από όπου τον είχε πάρει με το αυτοκίνητο.

«Ίσως να ξαναβρεθούμε κάποια στιγμή», είπε ο Γκέισι στον ηθοποιό και του έδωσε ένα χαρτί με τον αριθμό του τηλεφώνου του. Ο Τζακ Μέριλ πέταξε το χαρτί στην τουαλέτα και δεν ειδοποίησε την αστυνομία.

«Δεν κάλεσα την αστυνομία – δεν ήξερα τότε ότι ήταν δολοφόνος. «Έκανα μια συμφωνία με τον εαυτό μου ότι θα το ξεπερνούσα αυτό. Δεν επρόκειτο να αφήσω την ευτυχία μου σε εκείνο το σπίτι», ανέφερε ο Τζακ Μέριλ.

Τελικά ο Γκέισι καταδικάστηκε για βιασμό, βασανισμό και δολοφονία τουλάχιστον 33 ανδρών ηλικίας 14 έως 21 ετών. Είκοσι έξι πτώματα ανασύρθηκαν από έναν υπόγειο χώρο του σπιτιού του τον Δεκέμβριο του 1978. Τον ίδιο μήνα ο Γκέισι συνελήφθη και καταδικάστηκε σε θάνατο. Πέντε από τα θύματα παραμένουν αγνώστων στοιχείων. Εκτελέστηκε με θανάσιμη ένεση τον Μάιο του 1994.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου