Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 24, 2024

Lidl Hellas: Νέα καταγγελία στο cibum για σκουλήκι σε σοκολάτα από σουπερμάρκετ στη Θεσσαλονίκη

Απανωτές οι καταγγελίες για ελαττωματικά και αλλοιωμένα προϊόντα από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ.


Μία νέα καταγγελία για ακατάλληλο τρόφιμο που αγοράστηκε από κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Lidl έφθασε στο μέιλ του cibum. Αυτή τη φορά πρόκειται για σοκολάτα, και συγκεκριμένα για τη μάρκα J.D. Gross Chocolate Caramel, η οποία αγοράστηκε από το κατάστημα της Πυλαίας Θεσσαλονίκης και όπως ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα είχε μέσα σκουλήκι! Εντωμεταξύ ακόμα περιμένουμε την επίσημη απάντηση της αλυσίδας για τις καταγγελίες που δέχθηκε το Cibum για το μουχλιασμένο τυρί αλλά και για το έντομο σε φρέσκο κρουασάν…

 



«Σας έχω επισυνάψει διάφορες φωτογραφίες και να σας ενημερώσω ότι οι σοκολάτες αγοράστηκαν από το κατάστημα της Πυλαίας Θεσσαλονίκης. Επίσης επικοινώνησα με το lidl και το μόνο που είχαν να πουν πουν ήταν να πάω πίσω τις σοκολάτες για να τις αντικαταστήσουν ή να λάβω αντίτιμο αγοράς!!! Τραγικό!!», γράφει η καταγγέλλουσα στο mail της προς το cibum, (τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση του cibum) που εκτός από τις φωτογραφίες του ελαττωματικού προϊόντος επισυνάπτει και την απόδειξη αγοράς. Προηγήθηκε Mail της καταγγέλλουσας, με το ερώτημα πως να κινηθεί μετά το αποτροπιαστικό εύρημα. Αφού την ενημερώσαμε για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει, τόσο όσον αφορά σε καταγγελία στον ΕΦΕΤ όσο και σε καταγγελία στην ίδια την αλυσίδα η καταναλώτρια μετά την αδιαφορία της Lidl Ελλάς, τελικά πήρε την απόφαση να αποστείλει την καταγγελία, στο cibum το μοναδικό ελληνικό site, ασφάλειας τροφίμων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου