Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.


Οκτωβρίου 01, 2024

Καβγάς Κανέλλη – Τάκη on air: «Δεν θα μου το ελαφρύνεις βάζοντας την Μαρκορά απέναντι σε πολιτικό κόμμα»

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη και του Δημήτρη Τάκη με αφορμή μία ατάκα του

δημοσιογράφου.


Η βουλευτής του ΚΚΕ ήταν καλεσμένη στο Action24 και σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις. «Το ΚΚΕ αρχίζει ο κόσμος σιγά-σιγά και το ακούει, γιατί το έχουν ανάγκη τα αυτιά του. Όσο αντικομμουνισμό και να δείτε να ξερνιέται το επόμενο διάστημα – ήδη άρχισε ο Άδωνις -, να ξέρετε ότι ο κόσμος θα το ξεπεράσει. Το ΚΚΕ είναι πιο αναγκαίο και ισχυρό από ποτέ», είπε κλείνοντας την τοποθέτησή της η Λιάνα Κανέλλη.

 «Πάντως και η ΚΝΕ τη Ντένη Μαρκορά επιστράτευσε για να προβάλλει το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και καλά έκανε», σχολίασε από την πλευρά του ο Δημήτρης Τάκης. Τότε η Λιάνα Κανέλλη απάντησε στον δημοσιογράφο σε έντονο ύφος: «Δε ρώτησες ποτέ την Ντένη Μαρκορά τι ψηφίζει. Εσύ φοβάσαι να γίνεις κομμουνιστής και ενδεχομένως να μη μπορείς κιόλας. Μη φοβίσεις και τον υπόλοιπο κόσμο, γιατί εγώ έτσι όπως τελείωσα, δεν θα μου το ελαφρύνεις βάζοντας τη Μαρκορά απέναντι σε πολιτικό κόμμα!».

Αλλά να σου πω και κάτι… και η προβοκάτσια θέλει «γκατς». Και η προβοκάτσια θέλει «γκατς» και αυτά δεν τα έχεις και χρησιμοποιώ την αγγλική λέξη, για να μην πω την ελληνική και μας κόψει το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο. Αν νομίζεις ότι δεν αντέχει το ΚΚΕ και ειδικά εγώ συναδελφικά, είσαι γελασμένος», κατέληξε η βουλευτής του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου