Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 07, 2024

Λίγα τα… ψωμιά της: Η στιγμή που φουρνάρισσα ρίχνει στο πάτωμα όλη την ημερήσια παραγωγή της – Εκατοντάδες τα σχόλια στα social – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Μια πολύ άτυχη στιγμή είχε μια φουρνάρισσα στην Βρετανία.


Σε βίντεο που έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται μια νεαρή φουρνάρισσα να έχει τοποθετήσει στο σχετικό καρότσι την παραγωγή της ημέρας.

Ατυχής… ενδυματολογική επιλογή

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το καροτσάκι είναι γεμάτο σε όλα του τα επίπεδα με διάφορα είδη που μόλις έχουν βγει από τον φούρνο. Η γυναίκα, όμως, είχε την ατυχή έμπνευση να φορά ένα συγκεκριμένο είδος από παντόφλες που είναι πολύ δημοφιλείς ειδικά μεταξύ επαγγελματιών που εργάζονται στις κουζίνες ή τα εργαστήρια από επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Την ώρα που προσπαθεί να σπρώξει το καρότσι, η παντόφλα της πιάνεται κάτω από τη μια του ρόδα. Το αποτέλεσμα; Τραγικό: Το καρότσι γέρνει προς τα μπροστά με αποτέλεσμα τα ταψιά και οι δίσκοι να βρεθούν στο πάτωμα, με όλη την ημερήσια παραγωγή.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

ΦΟΥΡΝΟΣ

ΦΟΥΡΝΟΣ

ΦΟΥΡΝΟΣ

ΦΟΥΡΝΟΣ

Η γυναίκα φαίνεται στο βίντεο απελπισμένη να κρατάει το κεφάλι της, αναλογιζόμενη προφανώς ότι θα πρέπει να τα φτιάξει όλα από την αρχή.

Τσαγκαροδευτέρα

Μάλιστα, δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok, που συγκέντρωσε 450 χιλιάδες θεάσεις.

«Αν περνάς μια κακή Δευτέρα, δεν μπορεί να είναι χειρότερη από τη δική μου. [Αυτή είναι] όλη η παραγωγή μου που είχα περάσει τη μέρα φτιάχνοντας!!!! Πάμε πάλι», έγραψε.

Όπως ήταν φυσικό, το βίντεο συγκέντρωσε εκατοντάδες σχόλια, με τους χρήστες να συμμερίζονται την απόγνωση της νεαρής φουρνάρισσας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου