Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 05, 2024

The Roadshow: Reunion για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – Συναντήθηκε με παίκτη της «Φάρμας» 22 χρόνια μετά – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεψε για δεύτερη φορά με το «The Roadshow» στους δέκτες μας, το

βράδυ της Παρασκευής, μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Κατά τη διάρκεια αυτού του νέου ταξιδιωτικού επεισοδίου, ο γνωστός παρουσιαστής είχε μια συγκινητική συνάντηση που τράβηξε τα βλέμματα.


Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε… πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αλέξη Αρβανιτίδη, έναν παλιό γνώριμό του από τη «Φάρμα», ο οποίος είχε ξεχωρίσει στο κοινό το 2002 ως το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

 Ο Αλέξης Αρβανιτίδης, από την Ορεστιάδα, υποδέχθηκε τον παρουσιαστή με ένα θερμό καλωσόρισμα. «Αλέξη, είσαι ακριβώς ο ίδιος!», αναφώνησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, πριν οι δύο άνδρες ανταλλάξουν μια ζεστή αγκαλιά, αναδεικνύοντας τη φιλία που τους συνδέει από τότε.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης αποκάλυψε ότι πλέον δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής αλκοολούχων ποτών. «Έχουμε δημιουργήσει μια επιχείρηση που παράγει ούζο, τσίπουρο, κρασί και ρετσίνα. Μέσω των συνεργασιών μας, τα προϊόντα μας φτάνουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη αλλά και σε έξι ευρωπαϊκές χώρες», ανέφερε χαρακτηριστικά, εντυπωσιάζοντας τόσο τον παρουσιαστή όσο και τους τηλεθεατές.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στη σημαντική πορεία του Αλέξη στη «Φάρμα», συγκρίνοντάς τον με τον Ντάνο από το Survivor. «Όπως γνωρίσαμε τον Ντάνο μέσα από το Survivor, έτσι γνωρίσαμε και τον Αλέξη τότε. Ήταν ο ήρωας της “Φάρμας”», δήλωσε με θαυμασμό, απευθυνόμενος τόσο στον συνεργάτη του, Διονύση Κυπριώτη, όσο και στο κοινό που παρακολουθούσε το δεύτερο επεισόδιο του Roadshow.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου