Υλικά
1,5 ώρα περίπου ψήσιμο
1 μέτριο κουνουπίδι κομμένο
1 ζωμό λαχανικών
1 κ.γ. πάστα ντομάτας
1 ποτήρι του νερού ζεστό νερό
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
1
Κόβουμε το κουνουπίδι, το πλένουμε καλά και το βάζουμε σε ταψάκι.
2
Σε ποτήρι νερού βάζουμε ζεστό νερό και μέσα διαλύουμε τον ζωμό και την πάστα ντομάτας.
3
Περιχύνουμε με το μείγμα το κουνουπίδι και τέλος πασπαλίζουμε με το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
4
Καλύπτουμε το φαγητό μας με χαρτί φούρνου και αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 180 μέχρι να μαλακώσει το κουνουπίδι (γύρω στην 1,5 ώρα). Τέλος ανοίγουμε το φαγητό και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να κοκκινίσει.
5
Σημ: Αν θέλουμε προσθέτουμε και πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου