Υλικά
5 μερίδες
500 γρμ φασόλια μικρά
1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο
1 μικρή σελινόριζα με 4 κλωνάρια σέλινο
1/2 κίτρινη πιπεριά (τηγάνι)
1/2 κόκκινη πιπεριά
1 κ.γ πάπρικα γλυκιά
1/2 κ.γ κίμινο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3/4 κούπας χυμό ντομάτας
1 καρότο
Οδηγίες μαγειρέματος
- 1
Από το προηγούμενο βράδυ, βάζουμε τα φασόλια σε ένα μπολ με νερό.Την επόμενη τα βράζουμε στην χύτρα και πετάμε το πρώτο νερό.
- 2
Στην συνέχεια προσθέτουμε νερό και όλα τα υλικά που αναγράφονται.Βράζουμε για 1 ώρα περίπου μέχρι να χυλώσουν λίγο.
- 3
Για τα λουκάνικα: χαράζουμε τα λουκάνικα λοξά, περίπου σε δέκα ίσα κομμάτια, ε κάθε σχισμή τοποθετούμε μια ροδέλα καρότο και μια πιπεριά εναλλάξ. Για τους μερακλήδες βάζουμε καυτερή πιπεριά. Ψήνουμε200*c μέχρι να πάρουν ικανοποιητικό χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου