Υλικά
2 μερίδες
250 γρ. σπανάκι
1 φρέσκο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
3 αυγά
100 γρ φέτα, προτιμώ Βυτίνας που έχει βουτυρένια και τσουχτερή γεύση!
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Για καυτερό πιάτο 1 πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη
Οδηγίες μαγειρέματος
- 1
Τσιγαρίζουμε σε τηγάνι λίγο βαθύ στο λάδι το σκόρδο και προσθέτουμε το σπανάκι και το φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο και τα αφήνουμε να ψηθούν με κλειστό το καπάκι σε χαμηλή φωτιά. - 2
Μόλις μαλακώσει και κάτσει το σπανάκι το αλατίζουμε και προσθέτουμε τα αυγά χωρίς να τα χτυπήσουμε. Ανακατεύουμε σιγά σιγά εάν δεν τα θελουμε μάτια προσθέτοντας και το πιπέρι και τα αφήνουμε να ψηθούν για 5 λεπτά με το καπάκι κλειστό. - 3
Ρίχνουμε και τη φέτα τριμμένη. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι στο τέλος (4 πιπέρια κατά προτίμηση). - Το απολαμβάνετε με το κρασί που σας αρέσει! Καλή απόλαυση!4
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου