Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 12, 2025

Σπανάκι με αυγά και φέτα!

Πρώτη φορά το δοκίμασα στην Αράχωβα και αμέσως το αγάπησα! Γίνεται με διάφορες παραλλαγές… Αυτή είναι η αγαπημένη μου!

Υλικά

 2 μερίδες

250 γρ. σπανάκι

1 φρέσκο κρεμμύδι

2 σκελίδες σκόρδο

3 αυγά

100 γρ φέτα, προτιμώ Βυτίνας που έχει βουτυρένια και τσουχτερή γεύση!

Αλάτι, πιπέρι

Ελαιόλαδο

Για καυτερό πιάτο 1 πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη

 Οδηγίες μαγειρέματος

 20 λεπτά
  1. 1


    Τσιγαρίζουμε σε τηγάνι λίγο βαθύ στο λάδι το σκόρδο και προσθέτουμε το σπανάκι και το φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο και τα αφήνουμε να ψηθούν με κλειστό το καπάκι σε χαμηλή φωτιά.
    Φωτογραφία βήματος 1 της συνταγής Σπανάκι με αυγά και φέτα!
  2. 2


    Μόλις μαλακώσει και κάτσει το σπανάκι το αλατίζουμε και προσθέτουμε τα αυγά χωρίς να τα χτυπήσουμε. Ανακατεύουμε σιγά σιγά εάν δεν τα θελουμε μάτια προσθέτοντας και το πιπέρι και τα αφήνουμε να ψηθούν για 5 λεπτά με το καπάκι κλειστό.
    Φωτογραφία βήματος 2 της συνταγής Σπανάκι με αυγά και φέτα!
  3. 3


    Ρίχνουμε και τη φέτα τριμμένη. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι στο τέλος (4 πιπέρια κατά προτίμηση).
    Φωτογραφία βήματος 3 της συνταγής Σπανάκι με αυγά και φέτα!
  4. 4
    Το απολαμβάνετε με το κρασί που σας αρέσει! Καλή απόλαυση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου