Στην μητέρα του θύματος επιβλήθηκε ποινή 15 ετών, για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία και στην εμπορία ανθρώπων.
Στην αδερφή της Φαίης επιβλήθηκε ποινή 11 ετών για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία και στην εμπορία ανθρώπων. Της αναγνωρίστηκε δε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας ενώ το δικαστήριο απέρριψε τα αιτήματα για ελαφρυντικά των άλλων δύο γυναικών.
Και οι τρεις οδηγούνται στη φυλακή καθώς δεν έγιναν δεκτά τα αιτήματά τους για αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.
Κατόπιν απόφασης του δικαστηρίου, τα πρακτικά της δίκης διαβιβάζονται στην Εισαγγελία, προκειμένου να σχηματιστούν τρεις διαφορετικές δικογραφίες για:
-παράβαση καθήκοντος, για τυχόν ευθύνες αστυνομικών (αφορά την ομάδα Δίας και τον αξιωματικό υπηρεσίας που επιλήφθηκαν της υπόθεσης, μέχρι να αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών),
-ψευδή κατάθεση της κόρης της σπιτονοικοκυράς και
-ένα τέταρτο άτομο που φέρεται να οδηγούσε το όχημα με το οποίο μεταφέρθηκε το πτώμα της Φαίης, ώστε να διερευνηθεί η συμμετοχή του στην υπόθεση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου