.
Υλικά
1/2 κιλό χταπόδι τεμαχισμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 αυγά
Μαϊντανό
Άνηθο
Πιπέρι
Τριμμένη φρυγανιά
Αλεύρι
Οδηγίες μαγειρέματος
30 λεπτά1
Αφού βράζουμε το χταπόδι το ψιλοκόβουμε και σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι.
2
Ανακατεύουμε καλά ώστε να ενωθούν όλα τα υλικά.
3
Η φρυγανιά θα πρέπει να είναι τόση όση για να στέκεται το μείγμα.
4
Στη συνέχεια πλάθουμε τα κεφτεδάκια.
5
Τέλος σε ένα πιάτο βάζουμε αλεύρι και περνάμε από εκεί όλα τα κεφτεδάκια.
6
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου