Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 27, 2025

ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ μια ...σερβιέτα! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ καθαρίστρια της Βουλής μετά την παρέλαση..

 

Ενα απρόοπτο σημειώθηκε χθες όταν ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης

Μαρτίου στην Αθήνα.
Στην πλατεία Συντάγματος μια γυναίκα αντί να αφήσει λουλούδια, αποφάσισε να γράψει υβριστικά συνθήματα στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για καθαρίστρια που εργάζεται στη Βουλή.
Οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φθορά δημόσιας περιουσίας επειδή κόλλησε μία σερβιέτα πάνω στο φυλάκιο του εύζωνα δίπλα από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Στη συνέχεια η 45χρονη ΠΟΥ εργάζεται ως καθαρίστρια στη Βουλή με έναν μαύρο μαρκαδόρο προσπάθησε να γράψει κάποιες λέξεις πάνω στο ίδιο φυλάκιο, με τον επόπτη των ευζώνων να προσπαθεί να την αποτρέψει, καταφέρνοντας τελικά να την διώξει. Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί καθώς με τον ίδιο μαρκαδόρο πήγε στα σκαλιά κάτω από το φυλάκιο και κατάφερε να γράψει τη λέξη «Γ…» και κάποιες άλλες συλλαβές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου