Υλικά για τη συνταγή
- 200 γρ. κιμάς σόγιας
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1/4 φλιτζανιού δυόσμο, ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
- 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
- Αλάτι και πιπέρι
- Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Οδηγίες για τη συνταγή
- Μουλιάζετε τον κιμά σόγιας σε ζεστό νερό για 10-15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει.
- Στραγγίζετε καλά και τον πιέζετε για να αφαιρέσετε την περίσσεια υγρασία.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε τον κιμά σόγιας, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, τη φρυγανιά, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι.
- Πλάθετε μικρά κεφτεδάκια.
- Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τηγανίζετε τα κεφτεδάκια μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.
- Σερβίρετε τα κεφτεδάκια ζεστά, με συνοδευτικό της επιλογής σας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου