Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 05, 2025

Ιταλία: O Πάπας Φραγκίσκος δεν παρουσίασε αναπνευστική ανεπάρκεια, ούτε και βρογχοσπασμό- Απρόβλεπτη η εξέλιξη της υγείας του

Σύμφωνα με την Γραφείο Τύπου του Βατικανού, στην Ιταλία, ο Πάπας

Φραγκίσκος, κατά τη σημερινή ημέρα δεν παρουσίασε αναπνευστική ανεπάρκεια και ούτε βρογχοσπασμό. Τις περασμένες ώρες, προσευχήθηκε, αναπαύθηκε και κοινώνησε.


Ο ποντίφικας παραμένει απύρετος, έχει επαφή με το περιβάλλον και συνεργάζεται με τους γιατρούς.

 Σήμερα το πρωί στον Πάπα Φραγκίσκο χορηγήθηκε οξυγόνο υψηλής ροής και έκανε ασκήσεις φυσιοθεραπείας για το αναπνευστικό σύστημα.

Την νύχτα, πρόκειται να ακολουθήσει μη επεμβατικός αερισμός, ενώ οι γιατροί επαναλαμβάνουν ότι δεν μπορούν να προβλέψουν την εξέλιξη της όλης πορείας της υγείας του ποντίφικα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου