«Το τέλος της ιστορίας δεν έχει γραφτεί» τονίζει ο Νικολά Σαρκοζί
μέσα από τη φυλακή του Παρισιού, όπου εκτίει πενταετή κάθειρξη.Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας λαμβάνει καθημερινά εκατοντάδες γράμματα, δώρα, ακόμα και… χρήματα από θαυμαστές και οπαδούς του.
Το προσωπικό ασφαλείας περνά ώρες ελέγχοντας τους σάκους που λαμβάνει ο Σαρκοζί, προτού του παραδώσουν τα γράμματα και εκείνος με τη σειρά του τα παραδώσει στους δικηγόρους του και αυτοί μετά στο Προεδρικό Γραφείο.
Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νικολά Σαρκοζί υπόσχεται ότι θα απαντήσει στα γράμματα, ενώ τονίζει ότι «το τέλος της ιστορίας δεν έχει γραφτεί».
Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας λαμβάνει ακόμη και χρήματα που του στέλνουν οι θαυμαστές του… για να αγοράσει τρόφιμα στη φυλακή.
Δημοσιογράφος του Paris Match αναφέρει ότι ο Σαρκοζί αγοράζει απο το σούπερ μάρκετ της φυλακής κονσέρβα τόνο, γιαούρτια, ενώ το μενού δεν είναι το ίδιο και για τους υπόλοιπους κρατούμενους.
Στις 10 Νοεμβρίου αναμένεται η ακρόαση για να αποφασίσουν οι δικαστές αν θα απαντήσουν θετικά ή αρνητικά στο αίτημα αποφυλάκισης του Σαρκοζί, ώστε να βγει λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου