Όπως είπε η κυρία Γρατσία (σ.σ δικηγόρος της Μαρίας Καρυστιανού) «εμένα περισσότερο με ενδιαφέρουν αυτά που λέει το πρόσωπο, παρά το σημείο που κάθεται και αν είναι κοντά σε εικόνες. Επειδή δόθηκε η δυνατότητα στο περιοδικό να επιλεγεί το δικό μου γραφείο, δεν είναι ένα γραφείο που διαμορφώθηκε για να τοποθετηθούν εικόνες, δεν ήταν στοχευμένη η επιλογή του φόντου».
Όσον αφορά τη σιωπή της Μαρίας Καρυστιανού για τα οικονομικά του Συλλόγου των Τεμπών, η δικηγόρος που είναι στενή της συνεργάτης, είπε ότι το έκανε «για να μην εκθέσει την πλειοψηφία των μελών του ΔΣ του Συλλόγου που δεν ήθελε τη δημοσίευση των οικονομικών, όπως εκείνη επιδίωκε».
Στην ερώτηση, τέλος, «σε ποιον κόσμο απευθύνεστε;», η Μαρία Γρατσία απάντησε «σε όλους. Όταν τίθενται ζητήματα της ατιμωρησίας των πολιτικών, βλέπω προσέγγιση από όλους τους χώρους».




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου