Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 26, 2026

Αγρίνιο: Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία σε βενζινάδικο – Ο δράστης απείλησε τον υπάλληλο με μαχαίρι – ΒΙΝΤΕΟ

Θύμα ληστείας έπεσε ένας υπάλληλος βενζινάδικου στο Αγρίνιο, όταν στη

βραδινή του βάρδια, ένας άνδρας εισέβαλε στον χώρο και τον απείλησε με μαχαίρι.


Η ληστεία έγινε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Τετάρτης με τον δράστη να καταφέρνει να αποσπάσει 700 ευρώ.


Ο άνδρας μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, μπούκαρε στο βενζινάδικο και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κράνος και μαντίλι απείλησε τον εργαζόμενο με το μαχαίρι.

Βίντεο κατέγραψε καρέ-καρέ τη ληστεία.

Ο υπάλληλος, μόλις είδε τον μαυροντυμένο άνδρα να κινείται απειλητικά, του έδωσε τα χρήματα που είχε στο ταμείο. Ο ληστής έσπευσε να εξαφανιστεί με ένα σκούτερ μεγάλου κυβισμού.

Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του

 

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου