Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 26, 2026

Οι εποικισμοί των εβραιοναζί σε πανικό...

Νίκος Κλειτσίκας

Ο Eitan Davidi, επικεφαλής του Συμβουλίου παράνομων εποικισμών Margaliot στη...βόρεια κατεχόμενη Παλαιστίνη, η οποία έχει πληγεί ιδιαίτερα σκληρά από τη Χεζμπολάχ τις τελευταίες εβδομάδες, ξεσπά σε κλάματα:

«Η Κιριάτ Σμονά και οι συνοριακοί εποικισμοί έχουν πρακτικά εξαφανιστεί. Όλα έχουν καταστραφεί. Δεν μπορούμε πλέον να ανεχτούμε αυτή την κατάσταση.
Πόσες φορές ακόμα πρέπει να επαναληφθεί αυτός ο κύκλος; Αγωνιζόμαστε για να υπερασπιστούμε τα σπίτια μας και κάνουμε ό,τι μπορούμε, αλλά χωρίς πραγματική υποστήριξη από τη χώρα, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Κανείς δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει μόνος του.
Είτε να είστε ειλικρινείς και να παραδεχτείτε ότι είστε ανίκανοι να διαχειριστείτε αυτήν την κρίση και να μας αφήσετε μόνους, είτε να λάβετε επιτέλους τα απαραίτητα μέτρα. Έχουμε δώσει τα πάντα, όλη μας τη δύναμη και τη ζωή μας, ωστόσο κινδυνεύουμε παντού, ακόμα και σε γάμους και κηδείες»
* Το γλέντησαν, όμως, για τα καλά όταν οι βρεφοκτόνοι προχωρούσαν στη Γενοκτονία της Γάζας...

Σημείωση: Το Margaliot (ή Misgav Am/Margaliot), δίπλα στην Κιριάτ Σμονά ιδρύθηκε με βάση εβραιοσιωνιστικό σχέδιο κατοχής της Παλαιστίνης το 1951. Εκεί εγκατέστησαν εβραίους εποίκους από την Ανατολική Ευρώπη, την Υεμένη και το Ιράκ... Έκλεψαν την Παλαιστινιακή γη και τώρα κλαίγοντας λένε: «Αγωνιζόμαστε για να υπερασπιστούμε τα σπίτια μας και κάνουμε ό,τι μπορούμε»..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου