Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 18, 2026

Σαουδική Αραβία και Κουβέιτ ανακοίνωσαν αναχαιτίσεις επιθέσεων με drones και ρουκέτες

Οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας και του Κουβέιτ ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι τα συστήματα αεράμυνας των δύο χωρών έχουν ενεργοποιηθεί για την αναχαίτιση επιθέσεων με drones και πυραύλους, ενώ μαίνεται για 3η εβδομάδα ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή.

Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας, καταστράφηκαν συνολικά έξι drones στην ανατολική περιοχή της χώρας, σε δύο ξεχωριστές επιχειρήσεις.

Την ίδια στιγμή, η αεράμυνα του Κουβέιτ βρίσκεται σε πλήρη επιφυλακή, ανταποκρινόμενη σε «εχθρικούς πυραύλους και drones», όπως ανέφερε το στρατιωτικό τμήμα της χώρας μέσω ανάρτησης στο X.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου