Πτώση από ύψος 10 μέτρων
Το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στο Σαν Σεμπαστιάν ντε Λα Γκομέρα, όταν το όχημα εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε χαράδρα βάθους περίπου 10 μέτρων, αναφέρει το El Mundo.
Στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 28 άτομα, εκ των οποίων 27 ήταν Βρετανοί τουρίστες και ένας ο οδηγός.
Τραυματίες σε νοσοκομεία – Τρεις σε σοβαρή κατάσταση
Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, με τρεις να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.
Οι περισσότεροι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Nuestra Señora de Guadalupe, στο ανατολικό τμήμα του νησιού, ενώ δύο σοβαρά τραυματίες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στην Τενερίφη.
Δύσβατος δρόμος με επικίνδυνες στροφές
Το λεωφορείο κινούνταν στον ορεινό δρόμο GM-2, γνωστό για τις απότομες στροφές και την επικινδυνότητά του.
Σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες από το σημείο, το όχημα φαίνεται να εξετράπη κοντά σε κλειστή στροφή πριν καταλήξει εκτός δρόμου.
Στήριξη από τις αρχές
Ο επικεφαλής των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στη Λα Γκομέρα ανέφερε ότι οι επιβάτες διέμεναν σε τουριστικό θέρετρο του νησιού.
Ο πρόεδρος των Καναρίων Νήσων, Φερνάντο Κλαβίχο, εξέφρασε τη στήριξή του στα θύματα και τις οικογένειές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου