Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Πώς πέθανε ο Bruce Lee: Ατύχημα ή φόνος;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το διαδίκτυο κατακλύζεται από θεωρίες για το πώς πέθανε ο Bruce Lee. Ήταν απλά ένα παυσίπονο για τον πονοκέφαλο ή τους πόνους στην μέση που προκάλεσε αλλεργική αντίδραση;

Ήταν μόλις 32 ετών και σε άψογη φυσική κατάσταση, στα πικ της καριέρας του. Δύο μήνες πριν τον θάνατο του υπέφερε από συχνές ημικρανίες. Νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν οίδημα στον εγκέφαλο.

Τότε ήταν που αποφασίστηκε να ακολουθήσει ειδική θεραπεία με χάπια. Οι γιατροί τόνισαν σε επίσημη τοποθέτηση τους πως ο θάνατος του Bruce Lee ήταν κακοτυχία! Τότε άρχισαν και τα σενάρια.

Θεωρία 1

Τον σκότωσε η Κινέζικη μαφία γνωστοί και ως Triads, διότι αρνήθηκε να πληρώσει προστασία. Φήμες λένε πως είχε επεισόδιο με μεγάλο στέλεχος της συμμορίας εβδομάδες πριν.

Θεωρία 2

Τον σκότωσαν δικοί του μαθητές που άρχισαν να ενοχλούνται όταν αποφάσισε να διδάσκει στους δυτικούς τα μυστικά των πολεμικών τεχνών.

Θεωρία 3

Μία από τις πιο διαδεδομένες θεωρίες στο Χονγκ Κονγκ είναι πως τον εκτέλεσε η Ιταλική μαφία επειδή δεν ήθελε να ακολουθήσει τις δικές τους οδηγίες αναφορικά με την πορεία της καριέρας του στο Χόλιγουντ.

Θεωρία 4

Μία εκδιδόμενη τον δολοφόνησε σε αυτοάμυνα όταν ο Bruce Lee χρησιμοποίησε κάποιο αφροδισιακό χάπι που τον έκανε να χάσει τον έλεγχο και να γίνει βίαιος.

Θεωρία 5

Η φίλη του και για κάποιους ερωμένη του Bruce Lee, η ηθοποιός Betty Ting Pai τον δηλητηρίασε. Να θυμίσουμε πως βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα της, εκείνη ισχυρίστηκε πως του έδωσε το χάπι για τις ημικρανίες. Φήμες λένε πως είχε σχέση με άνθρωπο της Triad με τον οποίο είχε το επεισόδιο o Lee και εξετέλεσε την αποστολή της. Στη συνέχεια η Pai παντρεύτηκε αυτόν τον άντρα αλλά λίγο αργότερα χώρισαν γιατί ήταν βίαιος και για να σωθεί αποφάσισε να μονάσει, κάτι που για τους Κινέζους θεωρείται ιερό και έτσι η Triad την άφησε να ζήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου