Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 18, 2017

Οι κακοποιούντες και καρατομούντες τον λόγον της Αληθείας, ψευτορθόδοξοι ψευτοπατριώτες.

Τον τελευταίο καιρό στη χειμαζόμενη Πατρίδα μας, έχουν γίνει πολύ της μόδας λέξεις όπως, πατριώτης, πατριωτικό κόμμα, πατριωτική
κίνηση, πατριωτικό μέτωπο, πατριωτικός σύνδεσμος κ.ά. Συνήθως τις λέξεις αυτές τις μεταχειρίζονται με περισσή αναίδεια και θράσος, άνθρωποι που τους χαρακτηρίζει η απόλυτη ασυνέπεια έργων λόγων, η απύθμενη υποκρισία, ο καιροσκοπισμός και η φαυλότητα.

Οι άνθρωποι αυτοί σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με σκοτεινές μασονικές οργανώσεις οι οποίες είναι δημιουργήματα και εκτελεστικά όργανα του Διεθνούς Σιωνισμού. Οι πιο επικίνδυνοι από αυτούς τους απολύτως ελεγχόμενους από τη μασονία είναι πολιτικοί με νεοφιλελεύθερη και "εθνοφοβική" ιδεολογία που υποδύονται τους χριστιανούς ορθόδοξους και τους υπερπατριώτες ή είναι αμερικανομαρξιστές του εθνομηδενιστικού πασοκοσυριζαϊκού τύπου. Ας αναφέρουμε λίγα λόγια για το μασονισμό.

 Η μασονία ή μασονισμός ή τεκτονισμός είναι μια μυστική θρησκεία με κρυφά δόγματα η οποία αποβλέπει στην παγκόσμια πολιτική και οικονομική κυριαρχία. Η μασονία είναι το κατασκοπευτικό μάτι του Διεθνούς Σιωνισμού που παρακολουθεί άγρυπνα όλα τα κράτη της γης και απεργάζεται τον αφανισμό των εθνών της και την δια της βίας επιβολή της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Το μεγαλύτερο εμπόδιο για την ευόδωση των σατανικών της σχεδίων είναι η Ορθοδοξία και κυρίως η Ελληνορθοδοξία. 

Οι μασόνοι δεν παραδέχονται ότι η αποκρυφιστική τους οργάνωση είναι συνωμοτικό πολιτικοθρησκευτικό Σύστημα, αλλά την εμφανίζουν ως φιλανθρωπικό Ίδρυμα.
Όμως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική από τους ισχυρισμούς τους περί δήθεν ανιδιοτελών επιδιώξεων και σκοπών του τεκτονισμού και δραστηριοτήτων τάχα άσχετων με τη θρησκεία και την πολιτική.
Σε προηγούμενο άρθρο μου με τίτλο "Με το Βολουδάκη ή με το Μιχαλολιάκο ; Με τους συνεχιστές του Καποδίστρια ή με τη Golden Dawn ;" (http://www.triklopodia.gr/με-το-βολουδάκη-ή-με-το-μιχαλολιάκο-με/, http://kataggeilte.blogspot.com/2016/12/golden-dawn.html, http://www.ksipnistere.com/2016/12/golden-dawn.htm) είχα αναφερθεί στον πρωτοπρεσβύτερο Βασίλειο Βολουδάκη, τον προϊστάμενο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πευκακίων στο κέντρο της Αθήνας και είχα εκθέσει τις απόψεις του περί πολιτικής θεολογίας και μασονίας.
Ο π. Βασίλειος Βολουδάκης σε πρόσφατο άρθρο του στον "Ορθόδοξο Τύπο" με τίτλο "Μασωνία - Θεολογία - Πολιτική" προκειμένου να αποκαλύψει τη δολιότητα, τους σκοτεινούς σκοπούς της Μασονικής Συνωμοτικής Οργάνωσης και το ρόλο που διαδραματίζει η Μασονία στην εκκλησιαστική και την πολιτική ζωή της Ελλάδας, παρέθεσε την υπ’ αριθ. 1473/11-12-1902 Μασονική Εγκύκλιο, με την οποία το Ύπατο Μασονικό Συμβούλιο καλούσε τους απανταχού της Ελλάδος Μασόνους να ψηφίσουν στις Εθνικές Εκλογές μόνο Μασόνους.
Ο πατήρ Βασίλειος σε άλλο άρθρο του είχε επισημάνει ότι οι Μασόνοι ισχυρίζονται ότι η Μασονία ούτε θρησκεία είναι ούτε πολιτική εξουσία επιδιώκει, αλλά ότι είναι μια συκοφαντημένη φιλανθρωπική Οργάνωση. "Επικαλούνται δε ως απόδειξη της αποχής τους από κάθε πολιτική επιδίωξη, το ότι δεν τάσσονται υπέρ κάποιου Κόμματος, αλλά αφήνουν τα μέλη τους να επιλέξουν που θέλουν να ανήκουν, ρίχνοντάς μας έτσι στάχτη στα μάτια, για να μη καταλάβουμε ότι επιδίωξή τους δεν είναι να υποστηρίξουν κάποια συγκεκριμένη πολιτική, ούτε ενδιαφέρονται γι' αυτό, αλλά μόνο για το να έχουν Μασόνους σε όλα τα πολιτικά κόμματα, ώστε όποιο κόμμα και αν εκλεγεί κάθε φορά, να κυβερνά πάντοτε η Μασονία". 


Σε άλλο σημείο της δημοσίευσής του ο π. Βασίλειος Βολουδάκης ανέφερε :
"Το εντελώς καινούργιο της Εγκυκλίου που δημοσίευσα είναι ότι ομολογείται για πρώτη φορά από τους ίδιους τους Μασόνους η επιδίωξή τους για παγκόσμια κυριαρχία, μέσω των Εθνικών εκλογών των Κρατών και μάλιστα με υποψήφιους βουλευτές αφοσιωμένους Μασόνους. Το δε άλλο εντελώς καινούργιο είναι ότι η πολιτική της Ελληνικής Βουλής είναι μασονική με υπογραφή των Μασόνων".
Σε άλλο σημείο της δημοσίευσης ο π. Βασίλειος ανέφερε : 

"Εμείς, όμως οι Χριστιανοί δεν έχουμε καταλάβει ακόμη τη σοβαρότητα και την ωφέλεια που θα προέκυπτε, αν όλοι οι Κληρικοί συνιστούσαν στους τακτικά εκκλησιαζόμενους, να ψηφίζουν μόνο εκείνους που τεκμηριωμένα είναι απολύτως συνεπείς με τη διδασκαλία της Εκκλησίας μας και την πνευματική ζωή. Οι μασόνοι κατάλαβαν από το 1902 και είπαν ότι "ήλθεν ο καιρός να δοκιμάσωμεν την ισχύν ημών", εμείς οι εκκλησιαζόμενοι Χριστιανοί, ούτε σήμερα, το 2016, μετά από τέτοιον αποχριστιανισμό της Πατρίδος μας και τέτοιον ηθικό ξεπεσμό, δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να μετρηθούμε και να διεκδικήσουμε την διακυβέρνηση της Πατρίδος μας από τους Ελληνόφωνους ξένους και μασόνους εισβολείς. Οι εκκλησιαζόμενοι πρέπει να αναζητήσουν τους πολιτικούς που συντάσσονται με τη διδασκαλία της Εκκλησίας μας, όχι διάσπαρτους σε διάφορα κόμματα, αλλά σε Παράταξη απαρτιζόμενη αμιγώς από εκκλησιαζόμενους χριστιανούς που έχουν πνευματική καθοδήγηση, χωρίς η ονομασία της Παρατάξεως να περιέχει χριστιανικά διακριτικά".
"Έχω πολυμερώς και πολυτρόπως εξηγήσει την ειδοποιό διαφορά μεταξύ αυτού που εσάλπισα και σαλπίζω και αυτού που συνέβαινε κατά το παρελθόν, να ευρίσκονται διάσπαρτοι σε διάφορα κόμματα θρησκευόμενοι υποψήφιοι, κατά κανόνα και αυτοί αδέσποτοι και αμύητοι στην πνευματική ζωή".




"...είναι γνωστή η θλιβερή νοοτροπία των θρησκευόμενων να μη ψηφίζουν χριστιανούς υποψήφιους κομμάτων με μικρά ποσοστά ψήφων, ενώ αντιθέτως ψηφίζουν πολλαπλάσιοι, όταν οι χριστιανοί υποψήφιοι εντάσσονται σε κόμματα που διεκδικούν την εξουσία".
"Αρκούμαι να σημειώσω ότι και μόνο ο μετά πάθους εκτοπισμός των Κληρικών από τη χάραξη και την εποπτεία της Πολιτικής, που συστηματικά καλλιεργείται και από θρησκευόμενους με το πονηρό και διαστρεβλωμένο επιχείρημα ότι οι Ιεροί Κανόνες τάχα απαγορεύουν στους Κληρικούς ακόμη και την ενασχόληση με την Πολιτική, ενώ οι Ιεροί Κανόνες απαγορεύουν μόνο την άσκηση πολιτικής εξουσίας από τους κληρικούς, είναι όχι μόνο ενδεικτικό, αλλά αποδεικτικό του εκπροτεσταντισμού του ήθους ακόμη και των θρησκευόμενων Ορθοδόξων Ελλήνων".
Συμφωνώ με τον π. Βασίλειο, στα περισσότερα από τα γραφόμενά του. Όμως θα διατυπώσω μια μικρή αντίρρηση σε αυτά, υπό τον τύπο ερώτησης.
Αιδεσιμολογιώτατε π. Βασίλειε, όλοι όσοι εκκλησιάζονται και είναι τεκμηριωμένα απολύτως συνεπείς με τη διδασκαλία της Εκκλησίας μας και την πνευματική ζωή, είναι βέβαιο ότι δεν υποκρίνονται, αλλά είναι αληθινοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί ;
Οι πνευματικοί καθοδηγητές αυτής της αμιγώς Ορθόδοξης Χριστιανικής Παράταξης, είναι βέβαιο ότι θα καθοδηγούν ορθώς τα μέλη της ;
Τη στιγμή που η Διοικούσα Εκκλησία έχει διαβρωθεί σε μεγάλο βαθμό από την μεγαλύτερη αίρεση όλων των εποχών, τον οικουμενισμό και οι περισσότεροι κληρικοί έχουν "καταπιεί τη γλώσσα τους" φοβούμενοι τις συνέπειες και δεν αντιδρούν στις οικουμενιστικές κακοδοξίες που θέλουν να επιβάλλουν ο Οικουμενικός Πατριάρχης και ο Αρχιεπίσκοπος της Ελλαδικής Εκκλησίας, πως εσείς πιστεύετε ότι είναι δυνατόν να καθοδηγούνται ορθοδόξως από πνευματικούς, οι υποψήφιοι πολιτικοί μιας τέτοιας Παράταξης ;
Τα μέλη και ειδικά τους υποψήφιους στις πολιτικές εκλογές μιας τέτοιας Παράταξης, πιστεύετε πατέρα Βασίλειε ότι δεν τους αγγίζει και δεν τους αφορά καθόλου η ρήση του Κυρίου μας : "υποκριταί ! καλώς προεφήτευσε περί υμών Ησαΐας λέγων· εγγίζει μοι ο λαός ούτος τω στόματι αυτών και τοις χείλεσί με τιμά, η δε καρδία αυτών πόρρω απέχει απ᾿ εμού· μάτην δε σέβονταί με, διδάσκοντες διδασκαλίας εντάλματα ανθρώπων" (Ματθ. 15,7-9) ;
Ποιο θα είναι το μέτρο σύγκρισης και αξιολόγησης των υποψηφίων των μυημένων στην πνευματική ζωή, των απολύτως συνεπών εκκλησιαζομένων ;
Πως θα μετριέται η συνέπειά τους ; Μήπως με κριτήριο αξιολόγησης τις ώρες εκκλησιασμού τους ή τη συχνότητα εξομολόγησής τους ;
Στην περίπτωση της Πολιτικής Παράταξης "Κοινωνία" της οποίας είστε ατύπως πνευματικός προϊστάμενος, πως θα γίνεται η αξιολόγηση των υποψηφίων ; Μήπως θα προτιμώνται οι υποψήφιοι που ανήκουν στην ενορία σας και ειδικά εκείνοι που εξομολογούνται τακτικά στον Άγιο Νικόλαο Πευκακίων, όπου είστε προϊστάμενος και πρωτοπρεσβύτερος εξομολόγος ;
Αν και νιώθω πικρία για την παντελώς αδιάφορη στάση που τηρήσατε και εσείς ως πνευματικός της Παράταξης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παράταξης στην άδικη θέση μου σε αργία (είχα τεθεί σε αργία από τη γαλαζοπράσινη χούντα των Σαμαροβενιζέλων, λόγω της άσκησης εκ μέρους μου, του συνταγματικού μου δικαιώματος να εκφράζω ελεύθερα τα πολιτικά και θρησκευτικά μου φρονήματα και τις επιστημονικές μου πεποιθήσεις), στις προσεχείς εκλογές θα ψηφίσω (όπως και στις περασμένες) "Κοινωνία".
Ως απλός ψηφοφόρος πια της Παράταξης και αποστασιοποιημένος θα ψηφίσω την Κοινωνία - Συνεχιστές του Καποδίστρια για δυο κυρίως λόγους :
Διότι σύμφωνα με το Καταστατικό της Παράταξης, η πολιτική γραμμή και ο γνώμονάς της είναι το Ευαγγέλιο της Αγίας Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Και επειδή θέτει ως απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή ενός μέλους της, την γραπτή αποκήρυξη της Μασονίας και κάθε είδους αποκρυφισμού, πράξη την οποία απαγορεύει (με αυστηρότατες ποινές στους παραβάτες) στα μέλη της η Μασονία.
Τι λέτε εσείς συμπαθείς Μπλογκοσφαιρίτες μου, χρυσαυγιτόφιλοι και χρυσαυγιτόφοβοι ;
Το βρίσκετε εσείς ρεαλιστικό να περιμένω μήπως και γίνει εκκαθάριση στη Χρυσή Αυγή και ξεκολλήσει από τη καρέκλα του ο τραγόμορφος θεός Παν Μιχαλολιάκος ;
Το βρίσκετε ρεαλιστικό να ελπίζω ότι κάποιοι κρυφοναζί της ηγετικής ομάδας του κόμματος θα αλλάξουν μυαλά, θα αποκηρύξουν το εθνικοσοσιαλιστικό τους ιδεώδες και θα απορρίψουν τη συγκρητιστική νεοναζιστική ιδεολογία τους ;
Να περιμένω να διαλύσει το Μασονικό Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής τους ισχυρούς δεσμούς που έχει με το κόμμα του Πανός Μιχαλολιάκου ;
Να περιμένω μήπως τα βρουν μεταξύ τους ο Παν Μιχαλολιάκ με τον μασονικώς ομογάλακτό του Καρατζαφύρερ τον περιστερόφιλο ;
Ή μήπως να περιμένω τον πρωτομνημονιάκια Κούλη Τελοπόν Βελόπουλο να φέρει τον Πούτιν στην Ελλάδα για να κόψει με μαχαίρι τον Γόρδιο νεοταξικό δεσμό ;
Επειδή δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιος είναι πραγματικός ορθόδοξος χριστιανός και επομένως αυθεντικός πατριώτης, τουλάχιστον ας ψηφίζουμε από δω και στο εξής μόνον υποψήφιους πολιτικούς που έχουν δημοσίως αποκηρύξει τη Μασονία.
Αυτό μέχρι στιγμής το πράττουν όσοι προτίθενται να γίνουν μέλη της Πολιτικής Παράταξης "Κοινωνία", υπογράφοντας και την ακόλουθη υποσημείωση-δήλωση στην αίτηση εγγραφής μέλους : "Με την αίτηση μου αυτή, δηλώνω υπεύθυνα ότι:
Δεν ανήκω στη Μασωνία, την αποκηρύσσω ως ειδωλολατρική θρησκεία, όπως επίσης δεν ανήκω και αποδοκιμάζω κάθε παραθρησκεία και αποκρυφισμό".
Σας υπενθυμίζω ότι η Εωσφορική Μασονική Οργάνωση απαγορεύει με αυστηρότατες ποινές στα μέλη της να την αποκηρύσσουν δημοσίως.
Ελπίζω να παραδειγματιστούν και άλλα ελληνορθόδοξα "πατριωτικά" κόμματα και να ορίσουν ως ρητή προϋπόθεση εγγραφής, στα μέλη τους την υπογραφή μιας τέτοιας αίτησης-δήλωσης.
Και επειδή ποτέ δεν είναι αργά, ας κηρύξουμε τώρα εν έτει 2017 τον πόλεμο κατά των μασόνων πολιτικών για να εξοστρακίσουμε τους κακοποιούντες και καρατομούντες τον λόγο της Αληθείας μια για πάντα από την Αγιοτόκο Ελλάδα μας.

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός σε πολιτική δίωξη από τους Συριζοναζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου