Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 15, 2016

Με το Βολουδάκη ή με το Μιχαλολιάκο ; Με τους συνεχιστές του Καποδίστρια ή με τη Golden Dawn ;



Αγαπητά μου συν-μπλογκοσφαιρόνια της συνεχώς διαστελλόμενηςΜπλογκόσφαιρας.

Δυστυχώς, η μόνη ελπίδα που έχουμε για καθαρή και όχι μπασταρδεμένη και μολυσμένη με τον νεοταξικό και νεοεποχίτικο ιό της πολιτικής ορθότητας και του καμουφλαρισμένου με ανθρωπισμό, απανθρωπιστικού καθωσπρεπισμού, είναι τα μη ποδηγετούμενα μπλογκς, όσα από αυτά δεν τα κατάπιαν ακόμη οι γίγαντες της διαδικτυακής αναζήτησης.

Τα "παραδοσιακά" ΜΜΕ, η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το διαδίκτυο στο μεγαλύτερο μέρος του, οι εφημερίδες (ακόμη και αυτές που εμφανίζονται ως πατριωτικές και χριστιανικές) είναι πλήρωςυποταγμένα στο Διεθνές Σιωνιστικό Σύστημα και κατευθύνονται απολύτως από αυτό. Πολλές φορές είναι εξαιρετικά δύσκολο να διακρίνει κανείς όσο έμπειρος και οξύνους κι αν είναι τι πραγματικά υποκρύπτεται πίσω από ένα φαινομενικά αντισυστημικό δημοσίευμα. Τα μόνα μέσα αληθινής ενημέρωσης του πολίτη που έχουν απομείνει ‘’ζωντανά’’ είναι κάποιες λιγοστές ορθόδοξες εφημερίδες όπως ο "Ορθόδοξος Τύπος" και κάποια μπλογκς, όπως τα "Αττικά Νέα", το "Ξυπνείστε ρε", η "Τρικλοποδιά", το "Σκεφτόμαστε Ελληνικά", το ‘’Καταγγείλτε’’ κά.

Το μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή στη ρημαγμένη από τους ψευτοαριστερούς αμερικανομαρξιστές του μισελληνικού ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ και τους νεοφιλελεύθερους πατριδοκάπηλουςκαι χριστοκάπηλους ολετήρες της ΝουΔούλας, Πατρίδα μας, είναι ποια Πολιτική Παράταξη μπορεί να μας βγάλει από το αδιέξοδο στο οποίο βρισκόμαστε.

Αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά δύσκολο να δοθεί απάντηση σε μια τέτοια ερώτηση.

Μπορώ με βεβαιότητα να σας απαντήσω ποια κόμματα απαγορεύεται αυστηρώς και δια ροπάλου να ψηφίσει ένας Έλληνας που αγαπά τον Χριστό και την Ελλάδα μας.

Όλα τα μασονοκρατούμενα του αντισυνταγματικού τόξου, που παραπλανητικά ονομάζεται δημοκρατικό συνταγματικό τόξο, δηλαδή ΝΔ, (ΠΑΣΟΚΟ)ΣΥΡΙΖΑ και οι αριστεροδεξιοί δορυφόροι τους.

Ευλόγως θα διερωτηθούν οι ψηφοφόροι, τι μένει να ψηφίσουμε, τη "κρυφοναζιστική" Χρυσή Αυγή ή κάποιο άλλο λιλιπούτειο κόμμα ;

Την απάντηση θα προσπαθήσω να σας τη δώσω στο τέλος του παρόντος άρθρου, αφού προηγουμένως σας μιλήσω για έναν ιερέα που είχε την τόλμη πριν μερικά χρόνια να εμπνευστεί τη σύσταση μιας Πολιτικής Παράταξης που ευελπιστούσε να συνεχίσει τηνχριστοκεντρική πολιτική του Αγίου της Πολιτικής, του Ιωάννη Καποδίστρια.

Θα σας μιλήσω λοιπόν για έναν εκλεκτό λόγιο και μαχητικό ιερέα, τον πατέρα Βασίλειο Βολουδάκη. Ο πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Βολουδάκης είναι προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίου ΝικολάουΠευκακίων ο οποίος βρίσκεται στην οδό Ασκληπιού 38 κάτω απο τον Λυκαβητό. Επιπλέον είναι υπεύθυνος συντάξεως του μηναίου περιοδικού "Ενοριακή Ευλογία" καθώς επίσης και πνευματικός καθοδηγητής και ιθύνων νους της Πολιτικής Παράταξης "Κοινωνία", της οποίας ο γράφων ήταν μέλος παλαιότερα. Είναι συγγραφέας πολλών ορθόδοξων χριστιανικών βιβλίων στα οποία αναλύει και ερμηνεύει την Αποκάλυψη, την έλευση του Αντιχρίστου, τον δυσώνυμο αριθμό του θηρίου 666 και διερευνά σημαντικά ζητήματα της Ορθόδοξης Πίστεώς μας. Ο πατήρ Βασίλειος είναι επίσης ο συγγραφέας ενός μοναδικού και πρωτοποριακού βιβλίου κατά τη ταπεινή μου άποψη, που φέρει τον τίτλο : "Η Πολιτική είναι Ποιμαντική". Στο βιβλίο αυτό ο αξιολογότατος θεολόγος επιστήμων πείθει με τα ακλόνητα επιχειρήματά του και τον πιο δύσπιστο και ανενημέρωτο για τα εκκλησιαστικά θέματα, πλην όμως καλοπροαίρετο και ανοιχτόμυαλο αναγνώστη, για την ορθότητα των λεγομένων του. Πριν διαβάσω αυτό το βιβλίο είχα αρκετές αμφιβολίες και δισταγμούς όσον αφορά στο θέμα της συμμετοχής ή μη των ορθοδόξων χριστιανών στα πολιτικά πράγματα. Μετά από ενδελεχή μελέτη του βιβλίου αυτού βεβαιώθηκα ότι ειδικά την εποχή που διανύουμε είναι επιβεβλημένο από τη συνείδηση που μας εμφύτευσε ο Κύριος να δράσουμε άμεσα στην πολιτική σκηνή της Χώρας μας, όλοι εμείς οι μη θρησκόληπτοι εκκλησιαζόμενοι. Θα δανειστώ, κάποιες προτάσεις από το άρθρο του πατρός Βασιλείου (Μία απάντησις εις εν σχόλιον) που δημοσιεύτηκε στην "ορθοδοξότατη" αντιοικουμενιστική εφημερίδα "Ορθόδοξος Τύπος".

“Οι Μασώνοι κατάλαβαν πολύ νωρίς –από το 1902(!)– αυτό που εµείς φωνάζουµε µέ κάθε τρόπο από το 2007 και οι Κληρικοί και οι Χριστιανοί µας ακόμη δεν εννοούν να το καταλάβουν. Ότι, δηλαδή, η ζωή και το ήθος που επιβάλλουν οι πολιτικοί είναι αυτά που θα κυριαρχήσουν στη ζωή και στην ψυχή της πλειοψηφίας του λαού, καθ’ όσον η καθηµερινή κοινωνική και επαγγελµατική ζωή και τα “ιδανικά” που διαµορφώνονται από την πολιτική, είναι αυτά που θα υπερισχύσουν στην τελική διαµόρφωση της προσωπικότητος των περισσοτέρων ανθρώπων, αφού είναι λίγοι οι άνθρωποι που έχουν τόσο στέρεες πνευματικές βάσεις, ώστε να μη επηρεάζονται από τις συνθήκες του περιβάλλοντός τους.

"Εµείς οι υποτιθέμενοι χριστιανοί αποκοιµηθήκαµε, ενώ οι Μασώνοι αγρυπνούσαν. Αφού οι άνθρωποί τους δολοφόνησαν τονΚαποδίστρια, που προέταξε την Χριστιανική Πίστη και διαπότισε µέ Αυτήν την Πολιτική του, φρόντισαν εγκαίρως ώστε να µή παρουσιασθή ξανά στο πολιτικό προσκήνιο άνθρωπος αληθινά και βαθειά θρησκευόµενος".

"Οι Μασώνοι εννόησαν την σοβαρότητα και την ωφέλεια του να δοθή εντολή να ψηφίζουν οι µασώνοι ψηφοφόροι µασώνους υποψηφίους και, µάλιστα, όχι οποιουσδήποτε µασώνους αλλά εκείνους “οίτινες έµειναν πιστοί εις το µασωνικόν Σώµα” και, εν συνεχεία να προσπαθήσουν να επηρεάζουν και τους «βεβήλους», όπως αποκαλούν όλους εµάς που δεν είµαστε µασώνοι!

Εµείς, όµως, οι Χριστιανοί, δεν έχουµε καταλάβει ακόµη την σοβαρότητα και την ωφέλεια που θα προέκυπτε αν όλοι οι Κληρικοί συνιστούσαν στους τακτικά εκκλησιαζοµένους να ψηφίζουν µόνο εκείνους που τεκμηριωμένα είναι απολύτως συνεπείς µέ τηνδιδασκαλία της Εκκλησίας µας και την πνευµατική ζωή. Οι µασώνοι κατάλαβαν από το 1902 και είπαν ότι «ήλθεν ο καιρός να δοκιµάσωµεν την ισχύν ηµών», εµείς οι εκκλησιαζόμενοι Χριστιανοί, ούτε σήµερα, το 2016, µετά από τέτοιον αποχριστιανισµό τηςΠατρίδος µας και τέτοιον ηθικό ξεπεσμό, δεν έχουµε συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να µετρηθούµε και να διεκδικήσουµετην διακυβέρνηση της Πατρίδος µας από τους Ελληνόφωνους ξένους και µασώνους εισβολείς!".

"...το άρθρο μου αυτό περιείχε μασωνικά ντοκουμέντα που για πρώτη φορά παρουσίαζαν ανάγλυφη την σατανική πολιτική μεθόδευση της μασωνίας, με την οποία έχει αλυσοδέσει τηνΕλληνική Πολιτεία και την κατευθύνει μέσω του Εθνικού Κοινοβουλίου στις αντίθεες επιδιώξεις της."

"Αυτοί (οι θρησκευόμενοι που δεν συμφωνούν με τις θεολογικές απόψεις του π. Βασιλείου περί πολιτικής) διακρίνονται σε δύο μεγάλες μερίδες: Η μια μερίδα υποστηρίζει την δημιουργία και ύπαρξη Χριστιανοδημοκρατικών κομμάτων, αδιαφορώντας για το ότι το είδος αυτό της πολιτικής ήρθε από το Προτεσταντικόπεριβάλλον και δεν έχει καμμιά σχέση με την Πολιτική τηςΟρθοδοξίας. Και η δεύτερη μερίδα απαρτίζεται από όλους εκείνους, οι οποίοι αρνούνται να αναζητήσουν την Δογματική της Πίστεώς μας και την όλη Θεολογία Της ενσαρκουμένη και στην καθημερινή μας ζωή και, ιδίως, στην Πολιτική. Μάλλον δε, όχι μόνο δεν την αναζητούν, αλλά και την εξορκίζουν ως αποδιοπομπαία ενασχόλησητων θρησκευομένων ανθρώπων.

Έτσι, την πρώτη μερίδα απαρτίζουν εκείνοι που θέλησαν και θέλουν να παρουσιάσουν το Ευαγγέλιο του Χριστού ως εναρμονιζόμενο με τις Σοσιαλιστικές η τις Αριστερές απόψεις της συγχρόνου Πολιτικής, είτε εκείνοι που επιλέγουν Δεξιούς η Ακροδεξιούς, θεωρώντάς τους κυματοθραύστες έναντι των αθέων Πολιτικών. Όλοι αυτοί κοινωνικοποιούν το Ευαγγέλιο με τρόπο ξενόφερτο, μετατρέποντάς Το σε μια εγκόσμια ιδεολογία, η οποία αποπνέει ένα πέρα για πέρα χωματένιο πολίτευμα!

Το δικό μου σάλπισμα, το οποίο πιστεύω ότι είναι και σάλπισμα των Ορθοδόξων Αιώνων, απαντά σ’ αυτήν την ιδεολογία ότι το Ευαγγέλιο πρέπει να ανυψώση την Πολιτική σε πνευματική Διακονία, για να πραγματοποιηθή το Θέλημα του Θεού επί της γης «ως εν Ουρανώ» και όχι να μετατρέψουμε το «εν Ουρανώ» Θέλημα του Θεού «ως τα επί της γης» θελήματά μας! Αυτό δεν μπορεί να γίνη με ιδεολογήματα και προτάσεις ξενόφερτες από τονπαραχαραγμένο Ευρωπαϊκό χριστιανισμό, ούτε με πολιτικά και ψευτοψυχολογικά επινοήματα ανθρώπων, αλλά πρέπει να είναι απόρροια των Δογμάτων του Ουρανού!"

"Πορεύθηκαν (οι ενστερνιζόμενοι την γραμμή και την φιλοσοφία των Χριστιανοδημοκρατικών κομμάτων) σε µιά κατεύθυνση αντίθετη από το πνεύµα της Εκκλησίας µας: Αντί ναεκκλησιοποιήσουν την πολιτική, πολιτικοποίησαν το Ευαγγέλιο, πιστεύοντες ότι µέ αυτόν τον τρόπο ζωντανεύουν το Ευαγγέλιο του Χριστού στη σύγχρονη εποχή! Με αυτό το πνεύµα έφθασαν κάποιοι στο σηµείο να µιλήσουν και να γράψουν ακόµη και για «Παναγία ….Σοσιαλίστρια»! Αντί να οδηγήσουν την πολιτική ζωή –που είναι η καθηµερινή µας ζωή– στην πνευµατική ζωή, οδήγησαν την Εκκλησίακαι το Ευαγγέλιο στον αριστερό κοινωνισµό, κηρύσσοντας πως το Ευαγγέλιο είναι ο Ιδρυτής του Σοσιαλισµού. Αυτό το θεωρούσαν ιεραποστολή και επικράτηση του Ευαγγελίου! Από αυτούς πλανήθηκαν πολλοί και πλανώνται ακόµη, πιστεύοντες ότι το να ψηφίζη κανείς αριστερά Κόµµατα εναρµονίζεται απολύτως µέ τη χριστιανική ζωή!».

"Άλλο, όμως είναι η δημιουργία Χριστιανικών Κομμάτων και άλλο η δημιουργία Πολιτικής Παρατάξεως απαρτιζομένης αμιγώς απόεκκλησιαζόμενους χριστιανούς, που έχουν πνευματική καθοδήγηση, χωρίς η ονομασία της Παρατάξεως να περιέχειχριστιανικά διακριτικά ! Το πρώτο, εκθέτει την Εκκλησία και τονΧριστιανισμό, τον οποίο παρουσιάζει ότι μονοπωλεί ή και απλώςεκφράζει, αφού έχει τον χριστιανισμό ως ονοματικό προσδιορισμό."

Την άλλη μερίδα απαρτίζουν εκείνοι που αρνούνται να αναζητήσουν την καταγωγή της Πολιτικής στη Δογματική της Εκκλησίας και την θεωρούν ως τελείως ξένη και άσχετη με τις ενασχολήσεις του Χριστιανού, γιατί, επηρεασμένοι από την κριτική που δικαίως άσκησαν σύγχρονοι Γέροντες σε Χριστιανοδημοκρατικές πολιτικές προσπάθειες στην Πατρίδα μας, συγχέουν ταΧριστιανοδημοκρατικά κόμματα (που πράγματι είναι απαράδεκτα) με την θεολογική Πολιτική, που απορρέει ως τρόπος ζωής από ταδόγματα της Πίστεώς μας".

"Το περίεργο είναι πως, ενώ αναφέρονται στον Άγιο Παΐσιον οι θεωρούντες ασυμβίβαστη την Πολιτική με την πνευματική ζωή, χρησιμοποιούντες, μάλιστα, παρανοημένη την υπόδειξή του, που προαναφέραμε, κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν την προτροπή του προς τους Χριστιανούς να αναμιχθούν στην Πολιτική, όταν έγραψε πως «Σήμερα, αν ένας ευλαβής δεν ενδιαφέρεται και δεν πονάη για την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο, είναι για κλείσιμο στον Πύργο. Γιατί τότε αυτοί που κυβερνούσαν είχαν Θεό μέσα τους, ενώ σήμερα πολλοί απ’ αυτούς που κυβερνούν δεν πιστεύουν. Είναι πολλοί τώρα εκείνοι που επιδιώκουν να τα διαλύσουν όλα, οικογένεια, νεολαία, Εκκλησία (Λόγοι Β’, Πνευµατική αφύπνιση, σελ. 22-23, Θεσσαλονίκη 2006) !"

"Ο Άγιος Πατέρας (ο Άγιος Παΐσιος) μας εξηγεί στη συνέχεια του κειμένου του ότι πρέπει να ενδιαφερθούμε οι χριστιανοί για τα κοινά, όπως κάποτε ο Άγιος Κωνσταντίνος, αφού σήμερα οιΠολιτικοί στην πλειοψηφία τους είναι άθρησκοι και πολέμιοι τηςΕκκλησίας και δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε σαν πρόσχημα τηςαδιαφορίας μας περί τα κοινά πως τάχα είμαστε δοσμένοι στηνπροσευχή και την πνευματική ζωή!"

Τον πατέρα Βασίλειο Βολουδάκη, τον γνώρισα όταν ήμουν μέλοςτης "Κοινωνίας". Το έτος 2012 όταν υπέστην για δεύτερη φοράπολιτική δίωξη στο Υπουργείο Υγείας (τώρα υφίσταμαι τη τρίτη δίωξη από τους μισέλληνες αμερικανοκατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ,http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/10/blog-post_816.html,




Δημόσια αναφορά - ανακοίνωση του Κρίτωνος Ιακώβου δρ φαρμακοποιού
skeftomasteellhnika.blogspot.gr
Δημόσια αναφορά -ανακοίνωση του Κρίτωνος Ιακώβου για αξιόποινες πράξεις από υπαλλήλους του Υπουργείου Υγείας , που διώκονται αυτεπαγ...




http://katohika.gr/ellada/anafora-mou-afora-stin-politiki-mou-dioksi-kai-thesi-mou-se-argia-sto-ipourgeio-igeias-epeidi-diamartirithika-gia-ton-polemo-pou-eksapoliei-kivernisi-kai-antipoliteusi-kata-tis-ellinorthodoksia/,




Η αναφορά μου αφορά στην πολιτική μου δίωξη και θέση μου ...
katohika.gr
Η αναφορά μου αφορά στην πολιτική μου δίωξη και θέση μου σε αργία στο Υπουργείο Υγείας ...
http://kataggeilte.blogspot.com/2016/10/blog-post_5137.html), όπου εργάζομαι (είχα τεθεί σε αργία από τη γαλαζοπράσινη χούντατων Σαμαροβενιζέλων, λόγω της άσκησης εκ μέρους μου, του συνταγματικού μου δικαιώματος να εκφράζω ελεύθερα τα πολιτικά και θρησκευτικά μου φρονήματα και τις επιστημονικές μου πεποιθήσεις - https://cretanpatriot.wordpress.com/2013/02/21/καταγγελια-πρωτοφανής-μακροχρόνια-κ/), είχα ενημερώσει τον πατέρα Βασίλειο Βολουδάκη και τον υιό του τον Εμμανουήλ Βολουδάκη (τον πρώην Πρόεδρο της Πολιτικής Παράταξης "Κοινωνία", τον οποίο συμπαθώ και εκτιμώ ιδιαιτέρως) για την άδικη θέση μου σε αργία.



Κάποια μέρα που επισκέφθηκα τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, διέκρινα ότι εντός του γραφείου προϊσταμένου βρισκόταν ο πατήρ Βασίλειος. Ζήτησα από μια κυρία που εργαζόταν στο ναό να επικοινωνήσω με τον πατέρα Βολουδάκη. Εκείνη στάθηκε έξω από το γραφείο (με γυάλινους διαφανείς τοίχους) του πατρός και τον ερώτησε αν θέλει να επικοινωνήσει (για λίγα δευτερόλεπτα) μαζί μου. Η απάντησή του ήταν ότι είναι "απασχολημένος" και δεν μπορεί να μου απευθύνει ούτε έναν χαιρετισμό. Μέχρι σήμερα δεν έχω κατανοήσει τι τον είχε ενοχλήσει τόσο πολύ σε μένα και με αντιμετώπισε με αυτόν τον απαξιωτικό και περιφρονητικό τρόπο. Μήπως ήταν θυμωμένος επειδή είχα ζητήσει την διαγραφή μου από την Πολιτική Παράταξη, διότι είχα απογοητευτεί από τηναδιαφορία και την παντελή έλλειψη συμπαράστασης στο πρόβλημά μου ;

Δεν είχα φυσικά την παράλογη απαίτηση να έλυνε το πρόβλημά μου ο πατήρ Βασίλειος, αλλά πίστευα βλακωδώς ότι θα έκανε μια μικρή δημόσια αναφορά-διαμαρτυρία για ένα μέλος της Πολιτικής του Παράταξης που εδιώκετο αδίκως. Αντί γι' αυτό το τόσο ασήμαντο που διεκδικούσα, έξω ακριβώς από το γραφείο του, δεν δέχθηκε από μένα ούτε ένα γεια και μου γύρισε τη πλάτη του.

Δε πειράζει χαλάλι του, αν και πικράθηκα από τη συμπεριφορά αυτή, τουλάχιστον έφαγα πόρτα από έναν άνθρωπο ιδιαιτέρως χρήσιμο στην Εκκλησία και στη Πατρίδα μας.

Μετά από όλα αυτά γράφτηκα στη Χρυσή Αυγή όχι ως μέλος, αλλά ως απλός υποστηρικτής. Επισκεφτόμουν συχνά τα γραφεία τηςΧρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο.

Οι συζητήσεις που κάναμε ήταν εξαιρετικές και ουδέποτε ειπώθηκε κάτι για ναζισμό, για νεοπαγανισμό ή οποιασδήποτε μορφήςαποκρυφισμό. Όμως, αυτό που με δυσαρεστούσε κάθε φορά ήταν ότι οι ομιλίες ξεκινούσαν πάντοτε με τον εθνικό ύμνο (αυτό φυσικά δεν το θεωρώ κακό, αλλά καλό) και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής (αντί να δοξολογούμε το Θεό με το ‘’Πάτερ ημών‘’, δοξολογούσαμε εμμέσως και κεκαλυμμένα τον ανθρωποθεό Αρχηγό). Θα διερωτάσθε για ποιους και για ποιο πράγμα μιλάει αυτός ο ύμνος ;

Μιλά για τους ενάρετους πεσόντες. Για το Αίμα. Για τηνΑξιοπρέπεια. Για τη Συνοχή και την αιώνια μακροημέρευση της Φυλής μας. Στην ουσία είναι κεκαλυμμένα ο ύμνος της ναζιστικής Γερμανίας, σε ελληνική έκδοση. Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή και τίποτε άλλο. Καμμία μνεία για Θεό. Θα μου πείτε για ποιο Θεό θα μιλούσαν τη στιγμή που μέσα στο κόμμα υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι, νεοπαγανιστές, νεοναζί, δωδεκαθεϊστές, αποκρυφιστές, νεοορθόδοξοι οικουμενιστές, δυσαρεστημένοι πρώην πασόκοι, ‘’νουδούληδες’’, ποικίλοι ‘’κομματάστεγοι’’, κρυφομασόνοι, έναςπολιτικοθρησκευτικός αχταρμάς. Τον Θεό, όπως στουςΡωμαιοκαθολικούς τον αντικατέστησε ο Πάπας, έτσι και στοχρυσαυγίτικο συνονθύλευμα τον αντικατέστησε ο ανθρωποθεός Αρχηγός. Για τη λατρεία αυτή του αρχηγού Θεού-Πανός Μιχαλολιάκου έχω αναφερθεί σε προηγούμενα δημοσιεύματα

(http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/11/blog-post_161.html, http://kataggeilte.blogspot.com/2016/10/blog-post_7834.html)

και δεν σκοπεύω να σας κουράσω προσθέτοντας περισσότερα στοιχεία.

Το καίριο ερώτημα που βασανίζει όλους εμάς τους Έλληνες που πονάμε την Ελλάδα μας είναι ποιους να ψηφίσουμε ; Αυτό που θα σας έλεγα αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι να ψηφίσουμεαληθινούς Ορθόδοξους Χριστιανούς, ανθρώπους που θα είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να θυσιαστούν για το Χριστό και τηΠατρίδα ! Μα θα μου πείτε που βρίσκονται αυτοί οι υποψήφιοι για να τους ψηφίσουμε ; Αυτοί που σας λέω υπάρχουν μεν, αλλά είναι δε διεσπαρμένοι σε όλα τα κόμματα δυστυχώς και δρουνμεμονωμένα χωρίς στην ουσία να μπορούν να προσφέρουν τίποτα το ουσιαστικό στον Τόπο μας. Όλα τα κόμματα είναι κατειλημμένα από άθλιες μασονοκινούμενες ηγεσίες που τα έχουν μετατρέψει σετσιφλίκια τους και παραρτήματα των ξένων μασονοκρατούμενων κομμάτων.

Δηλαδή, τα απορρίπτεις όλα και δεν υπάρχει καμμιά λύση στον ορίζοντα, ούτε και το Τελοπόν, η Ελληνική Λύση τουΚαρατζαφερσαμαροβελόπουλου (http://kataggeilte.blogspot.com/2016/11/blog-post_573.html, http://kataggeilte.blogspot.com/2016/10/telopone-10-12.html), θα μου πείτε συμπαθή,ταλαιπωρημένα, αηδιασμένα και απελπισμένα Μπλογκόπαιδά μου ; Τόση ώρα μας τα πρίζεις λεκτικώς για να μας πεις στο τέλος τη λέξη αδιέξοδο και να πα να μαμηθείτε ;

Όχι ανυπόμονα Μπλογκόπαιδά μου, δεν σας λέω αυτό ! Θέλετε να ψηφίσετε τους συνεχιστές του Καποδίστρια της Κοινωνίας ; Καλώς θα κάνετε, ψηφίστε τους με κλειστά μάτια ! Έχουν το καλύτεροπολιτικό πρόγραμμα γιατί είναι εμπνευσμένο από το βιβλίο του πρωτοπρεσβύτερου Βολουδάκη "Η Πολιτική είναι Ποιμαντική".

Γιατί ; Διότι μόνον από πολιτικούς που θέτουν κάτω από τοθέλημα του Αγίου Τριαδικού Θεού το δικό τους θέλημα είναι λογικό να περιμένουμε αμερόληπτη, χρηστή και κατά Χριστόν διακυβέρνηση της Πατρίδας μας. Όσοι είναι μέλη αυτής της Πολιτικής Παράταξης, έχουν αποκηρύξει εγγράφως τη Μασονίακαι κάθε είδους αποκρυφισμό. Μα θα μου πείτε, ένας που έχει υπογράψει ότι δεν είναι μασόνος, σημαίνει σώνει και καλά ότι λέει την αλήθεια ; Φυσικά και όχι, όμως ας μην ξεχνάμε ότι η Μασονία απαγορεύει (με αυστηρές κυρώσεις) στα μέλη της να τηναποκηρύττουν δημοσίως, γραπτώς και προφορικώς.

Πιστεύετε ότι είναι χαμένη η ψήφος γιατί είναι λιλιπούτειο αμελητέο κόμμα ;

Μη το ψηφίσετε !

Θέλετε να ψηφίσετε, Χρυσή Αυγή, από αντίδραση στα εθνοκτόνακαι χριστιανοκτόνα κόμματα του "δημοκρατικού", "συνταγματικού" τόξου, γνωρίζοντας όμως ότι ψηφίζετε ένα κρυφοναζιστικό κόμμα που παίρνει εντολές από τη μασονική στοά Golden Dawn ;

Κάντε το και προσευχηθείτε προηγουμένως με αληθινή μετάνοιακαι συντριβή μήπως και μας λυπηθεί ο Θεός και μετασχηματίσει τοκακό σε καλό !

Μέχρι τώρα είχαμε τους ηγέτες που μας αξίζανε για τις πολλές μας αμαρτίες, για τις οποίες δεν μετανοήσαμε ποτέ !

Αν μετανοήσουμε πραγματικά ας μην εκπλαγούμε καθόλου, να δούμε τα μασονικά λυκοκόμματα όλων των αποχρώσεων να γίνονταιπροβατίσια.

Γιατί ο Κύριός μας μεταβάλλει το Κόσμο γύρω μας, αναλόγως με αυτά που κρύβουμε στη καρδιά μας !



Με αγάπη και εκτίμηση,



Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός σε δυνητική αργία από τους συριζοφασίστες του Τσιπρ Γιονγκ Ουν



Υ.Γ. : Το προφίλ μου ‘’Κικέρων Κικ ‘’στο facebook, το ‘’έριξαν’’ τα διαδικτυακά συριζολαμόγια, λόγω των αντικυβερνητικών μου αναρτήσεων. Αυτό είναι το φεϊστσιμπούκι ! Kατασκοπευτικό, λογοκριτικό, αηδιαστικά ‘’politically correct ‘’ και όργανο των αρχοντολακέδων της Νέας Παγκόσμιας Τάξης !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου