Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 15, 2017

Το 2017, θα είναι το έτος του τρομερού Γενικού Πολέμου του Αγίου Ιερομάρτυρος Κοσμά του Αιτωλού ;

Tο 2017, θα είναι το έτος του τρομερού Γενικού Πολέμου του Αγίου Ιερομάρτυρος Κοσμά του Αιτωλού ;
Το 2016 ήταν η θερμότερη χρονιά που έχει βιώσει η Γη αφότου ξεκίνησε η καταγραφή των θερμοκρασιών, το 1880, ανακοίνωσε η αμερικανική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας. Έσπασε επίσης το προηγούμενο ρεκόρ, του 2015, κατά 0,04 βαθμό Κελσίου (http://www.trakyaninsesi.com/mobil2/news.php?id=11401).
Σε προηγούμενη δημοσίευσή μου (http://kataggeilte.blogspot.com/2017/01/2015-16-2017.html, http://www.triklopodia.gr/πατροκοσμάς-όταν-έρθουν-δυο-καλοκαίρ/ , http://www.ksipnistere.com/2017/01/blog-post_2987.html) είχα επιχειρήσει να ερμηνεύσω και να προσδιορίσω χρονολογικώς την ακόλουθη πρόρρηση του Πατροκοσμά :
"Θάρθουν δυο χρονιές η μια πίσω από την άλλη που τα ξεροπάλουκα του Μάρτη θα μείνουν στη θέση τους και το γιόμα του φεγγαριού θα κάνει τους παπικούς να γιορτάσουν το Πάσχα αντάμα με το δικό μας. Γράψτε το για να το βάλουν σημάδι τα τρισεγγόνια σας και να ξεύρουν πότε σιμώνουν τούτα που σας λέγω".
Με τη βοήθεια ενός αναγνώστη που έκανε ένα πολύ εύστοχο σχόλιο, κατέληξα στο εξής συμπέρασμα :
Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός όταν μιλούσε για τα δυο καλοκαίρια και τις δυο Πασχαλιές που θα πραγματοποιηθεί το ποθούμενο (η επιστροφή της Κωνσταντινουπόλεως στους Έλληνες), μάλλον εννοούσε τις δυο θερμότερες χρονιές όλων των εποχών που έχουν καταγραφεί ποτέ, το 2015 και το 2016 και το έτος των δυο Πασχαλιών, το έτος 2017 που διανύουμε, κατά το οποίο θα αρχίσουν τα συνταρακτικά γεγονότα του Γενικού Πολέμου, δηλαδή του τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.
Σε μια προφητεία ενός καλόγερου (http://katohika.gr/diethni/moiraio-etos-2017-simfona-kalogero/), την οποία έγραψε το έτος 1701, αναφέρονται τα παρακάτω :
"Το μήνα Μάιο το 2017 ένας παγκόσμιος πόλεμος θα πλησιάσει σαν καταιγίδα πάνω από τον πλανήτη.
Τον Ιούνιο σιδερόφρακτες μεραρχίες του πολέμου και χιλιάδες ένοπλοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη θα είναι στα σύνορα έτοιμοι να χιμήξουν στον αντίπαλο.
Τα παιδιά θα αποχαιρετούν τις μάνες και οι άντρες τις γυναίκες για να πάνε στο στρατό να πολεμήσουν.
Τον Αύγουστο μήνα είδα τα τύμπανα του πολέμου, θα χτυπούν από άκρο εις άκρο.
Και φτάνουμε στο Σεπτέμβριο και στον Οκτώβριο όπου ποτάμια από αίμα θα ξεχύνονται παντού, φωνές σπαρακτικές θα ακούγονται από όλες τις πλευρές, και η κόλαση δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτόν τον κόσμο".
Ο π. Ιωσήφ ο Βατοπεδινός είχε πει το 2008 τα ακόλουθα : "Σε δέκα χρόνια θα είμαστε απέναντι (εννοούσε τα παράλια της Ιωνίας) ! "
"Οι Τούρκοι έχουν τα κόλυβα στο ζωνάρι τους ! " (Άγιος Παΐσιος).
Τα τύμπανα του τρομερού πολέμου, χτυπούν εκκωφαντικά !
Καλή μετάνοια σε όλους μας !

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός σε πολιτική δίωξη από τους ΝουΔούλους Συριζοναζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου