Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 12, 2019

To θηλυκό ιερατείο των Δελφών καi oi εθνικές καταστροφές (η αναβίωση)

Γράφει η Ειρήνη Κομνηνού*


Το ανδρικό ιερατείο στην αρχαιότητα αντικαταστάθηκε απο το το θηλυκό ιερατείο.


Η αρχαιοελληνική ειδωλολατρική θρησκεία ήταν αταίριαστη και ανάξια για την Ελλάδα.


Αυτο δίδαξαν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, σοφιστές, ιστορικοί, ποιητές.(1)

Το Δελφικό ιερό ηταν η καταστροφή της Ελλάδος.


Κατά γενική ομολογία των αρχαίων και των σύγχρονων το μαντείο υπήρξε Κέντρο δεισιδαιμονίας, απάτης, οικονομικής εκμετάλλευσης και ανθελληνισμού.


Όμως, όπως είναι γνωστό, το απο το 1519 π. Χ. εισέβαλλαν στην Ελλάδα.ορδές απο την Αίγυπτο τους οποίους κάποιοι τους ονομασαν ως «έλληνες».


Κατέκτησαν την την Ελλάδα με άγριες σφαγές και γενοκτονία.


Πηραν τα υπάρχοντά των Προγόνων μας και τους μετέρεψαν σε δούλους.


Τo Μαντείο των Δελφών ήταν το γνωστότερο μαντείο του αρχαίου κοσμού.


Κατά την παράδοση, πρώτη Πυθία υπήρξε η Φημονόη.



Οι ιερείς χάλκευαν τους χρησμούς, έδιναν πολλαπλή σημασία, για να ισχύουν σε κάθε περίπτωση, και ο «θεός» να βγαίνει «αληθινός»!


Ουδεμία μαρτυρία υπάρχει ότι βγήκε έστω και ένας χρησμός αληθινός.


Δυστυχῶς οι χρησμοί δεν ήταν μόνο ψεύτικοι, αλλά και είχαν τεράστιο κόστος στους προγόνους μας.



Οι ιστορίκοι, φιλόσοφοι, ποιητές έχουν κάνει αμέτρητες αναφορές για χρησµούς του μαντείου για φρικτές ανθρωποθυσίες στους «θεούς» της αρχαίας θρησκείας.



Εκατοντάδες χιλιάδες αθώα θύματα, κυρίως νέες παρθένες και αγνοί νέοι, θυσιάστηκαν από ιερείς της αρχαίας θρησκείας με εντολή του δελφικού «"ερού" στους βωμούς των "θεών".






Δεν έφτανε όμως αυτό, το δελφικό αδίστακτο ιερατείο, προκειμένου να περιφρουρήσει τα «δίκαιά» του συνάσπισε πολλές πόλεις σε αμφικτιονία, ως δήθεν θέληση του «θεού». Μέσω της αμφικτιονίας, της οποίας οι δραστηριότητες εξαντλούνταν στην προάσπιση των συμφερόντων του «ιερού» της δεισιδαιμονίας, του σκοταδισμού και της οικονομικής αφαίμαξης των Ελλήνων,




εγιναν τέσσερις φονικότατοι πόλεμοι, κατά του γειτονικού φωκικού λαού, με κίνητρο την αρπαγή της λίγης γόνιμης γης του, από τους αδίστακτους ιερείς.




Αρκετοί ιστορικοί τονίζουν πως οι φονικοί "εροί πόλεμοι", που προκάλεσε το δελφικό μαντείο, ηταν η αρχή για την παρακμή του τέλους της αρχαίας Ελλάδος.






Το δελφικό «ιερό» υπήρξε μέγιστο ανθελληνικό κέντρο στην αρχαιότητα.




Κατά την διάρκεια των περσικών πολέμων ήταν με το μέρος των Περσών.






Οι ιερείς ήθελαν την υποδούλωση της Ελλάδος στους Πέρσες για αυτο
χάλκευσαν αισχρούς χρησμούς υποταγής των Ελληνιών στους Περσες.







Παραπλάνησαν τους Κνιδίους να μην οχυρώσουν την πόλη τους, προκειμένου να αποκρούσουν τους Μηδους.




«Ισθμόν δε μη πυργούτε μηδ’ ορύσσετε΄ Ζευς γαρ κ΄ έθηκε νήσον, ει γ΄ εβούλετο» (Ηροδ.Ι,174) με αποτέλεσμα να μη γίνουν οχυρωματικά έργα και να πέσει η πόλη στους βάρβαρους ανατολίτες.










Η Πυθία Αριστονίκη τους ειπε με προδοτικο τρόπο:




Τι κάθεσθε ταλαίπωροι; Φύγετε στα πέρατα της γης, εγκαταλείψτε τις οικίες σας και την ακρόπολή σας.


Ο ερχόμενος από την Ασία Άρης θα καταστρέψει τα πάντα, και όχι μόνον τα δικά σας τείχη, αλλά και τα τείχη των άλλων πόλεων θα απολεσθούν.




Πολλοί ναοί των αθανάτων θεών θα παραδοθούν στην πυρά. Φύγετε λοιπόν από το οχυρό σας, έστω και αν αυτό γεμίζει θλίψη τις ψυχές σας» (Κ. Παπαρηγόπουλου Ιστ. Γ΄,σελ. 94 και Ηροδ.VII,140).









Τους iδιους προδοτικούς χρησμούς έδωσε στους Αργείους και στους Κρήτες να τηρήσουν ουδετερότητα απέναντι στη σύρραξη Περσών – Ελλήνων και να υποταχθούν στους ασιάτες εισβολείς (Ηροδ.VII,148-169)!


Ομως οι υπερήφανοι Έλληνες, στην πλειοψηφία τους, απερριψαν την προδοτική σφηκοφωλιά των Δελφών και έδωσαν τιτάνιες μάχες και απέκρουσαν νικηφόρα τον εχθρό και δόξασαν το έθνος.




Όταν οι Αθηναίοι, ξαναέστειλαν απεσταλμένους στο «ιερό» πήραν την απάντηση ότι θα τους σώσουν τα «ξύλινα τείχη»!


Η αρχαία Αθήνα είχε ξύλινα τείχη και παρότρυναν τους Ελληνς; να κλειστούν σε αυτά, με στόχο να τους κάψουν ζωντανούς οι Πέρσες.






Ομως ο Θεμιστοκλής κατάλαβε την προδοτική προτροπή των Δελφών και «ερμήνευσε» τον χρησμό με διαφορετικό τρόπο, ότι δήθεν έπρεπε να κάνουν ναυμαχία και απέτρεψε το ολοκαύτωμα της πόλεως.


Για αυτο επέτυχε μεγαλειώδη νίκη στην Σαλαμίνα.


Επίσης στα χρόνια του πελοποννησιακού πολέμου, το δελφικό «"ιερό" υποκινουσε την εθνική καταστροφή.




Αυτο το εκαναν δίνοντάς κίβδηλους ψχρησμούς περι νίκης και στις δύο αντιμαχόμενες πλευρες (Θουκ.Ιστ.Ι,118,3)!






Η ανθελληνική δράση του συνεχίστηκε και στην φοβερή ρωμαιοκρατία.




Εκει ανήγαγαν τους διεφθαρμένους τυράννους αυτοκράτορες της Ρώμης «θεούς», στήνοντάς τους λατρευτικά αγάλματα, τόσο σ’ αυτούς όσο και στους κίναιδους εραστές τους, όπως του Αντίνοου, εραστή του Αδριανού και πολλων αλλων.







ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ
ΑΝΑΒΙΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ




Η νέα λατρεία γύρω από την θεική γυναίκα έχει ως σκοπό να εισαγάγει στην νεα Θηλυκή Εποχή και το νέο θηλυκο ιερατειο.









Είναι πια ολοφάνερο πως η ανθρωπότητα εισέρχεται στο πνεύμα της διαβόητης Νέας ταξης.






Μια νέα πνευματική κατάσταση διαμορφώνεται, η οποία τείνει να περιθωριοποιήσει πνευματικές και θρησκευτικές αξίες.


Μεχρι σημερα γνωρίζαμε πως η μαγεία είναι μια απόκρυφη και σκοτεινή τέχνη.




Εως τις αρχές του εικοστού αιώνα οι μάγοι και οι μάγισσες σε διάφορα μέρη του κόσμου αποτελούσαν απλά κάποιες ενώσεις, ή δρούσαν μεμονωμένα.






Πλεον η μαγεία έχει πάρει την μορφή οργανωμένης θρησκείας.




Πρόκειται για τη διαβόητη Wicca, η οποία έχει παγκόσμιο χαρακτήρα και η οποία βρίσκεται στην 5η θέση των μεγάλων θρησκειών σε αριθμο πιστών.

Εμπνευστής-δημιουργός της Wicca υπήρξε ο διαβόητος Άγγλος μάγος αποκρυφιστής και παγανιστής Gerald Gardner (18841964).




Αυτόν τον μύησε στον σατανισμό και τη μαγεία το 1940 μία μάγισσα, η «γηραιά» Dorothy Chutterburch και το 1946 είχε συνδεθεί με τον αρχισατανιστή Alister Crowley ο οποίος τον έχρισε τιμητικό μέλος της μυστικιστικής σατανιστικής αδελφότητας «Ordo Templi Orientis» (O.T.O.).




Ο Gardner υπό την επίδραση του μαύρου σατανιστή, έγραψε το 1949 το βιβλίο «Hign Magic’s Aid», που περιείχε μαγικές τελετουργίες στον κερασφόρο θεό Πάνα.






Το 1951 ίδρυσε δική του αδελφότητα, όπου εφάρμοζε τις αποκρυφιστικές πρακτικές του Crowley. Το 1953 μύησε στην αδελφότητά του τη διαβόητη αποκρυφίστρια Doreen Valiente, με την οποία διαμόρφωσαν και συστηματοποίησαν την λεγόμενη γκαρντεριανή παράδοση.




Αναβιωσαν τον αρχαίο παγανισμο και της μαγικοπαγανιστικής Wicca.






Το 1954 εξέδωσε άλλο βιβλίο για την εξέλιξη της μαγείας, με τίτλο: «Witchcraft Today» (Η μαγεία σήμερα), το οποίο είναι η συστηματοποίηση στην ουσία του δρυιδικού και γουϊκανικού νεοπαγανισμού.








Αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στην ανάπτυξη της Wicca και την διάδοση της μαγείας σε όλο τον κόσμο.








Μετά το θάνατο του Gardner το 1964, το έργο του συνέχισε ο Raymond Buckland (Ρεϊμόν Μπάκλαντ), διαβόητος και αυτός μάγος και αποκρυφιστής.




Την δεκαετία του 1960 εισήγαγε την μαγεία της Wicca στην Αμερική, όπου έγινε δεκτή από τους εκεί αποκρυφιστικούς κύκλους και ιδιαίτερα τους σατανιστές του Anton La Vey, ο οποίος υπήρξε ο ιδρυτής της φρικιαστικής οργάνωσης, της «Εκκλησίας του Σατανά».




Στα 1979 η μάγισσα – σατανίστρια, από την Καλιφόρνια, Starhawk έγραψε το μπέστ σέλερ «Ο Σπειροειδής Χορός:






Μια Αναγέννηση της Αρχαίας Θρησκείας της Μεγάλης Θεάς», μια συστηματική παρουσίαση των γουϊκανικών παγανιστικών τελετουργιών, το οποίο έκαμε πολύ μεγάλη εντύπωση στους αναγνώστες του δυτικού κόσμου και συνέδεσε τον σατανισμό με τον Κέλτικο νεοπαγανισμό.




Καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της Wicca έπαιξε και ο διαβόητος μάγος και σατανιστής Alexander Sanders, ο οποίος διαμόρφωσε, παράλληλα με την γκαρντεριανή νεοπαγανιστική παράδοση, τη λεγόμενη αλεξανδρινή.






Η σημερινή «ιέρεια» της «Εκκλησίας του Σατανά» στην πόλη Σαν Ζοζέ της Καλιφόρνιας, Μάργκαρετ Γουέντλ δηλώνει γουϊκανή νεοπαγανίστρια!








Η Wicca εμπεριέχει στο λατρευτικό της σύστημα κράμα πολλών αρχαίων παγανιστικών δοξασιών και τελετουργιών.




Κυρίως είναι αναβίωση των δοξασιών και των τελετουργιών των δρυιδών Κελτών και των αρχαίων παγανιστών Σκανδιναβών.






Η ονομασία Wicca δηλώνει τη γυναίκα μάγισσα. Ως κύρια θεότητα λατρεύεται η «Μητέρα θεά Γαία» των Κελτών, την οποία οι σύγχρονοι δημιουργοί της Wicca την ταύτισαν με την Άρτεμη – Εκάτη του αρχαιοελληνικού πανθέου.






Άλλη κορυφαία θεότητα της Wicca είναι ο κερασφόρος και τραγόμορφος θεός, ο οποίος και αυτός ταυτίστηκε με τον επίσης αρχαιοελληνικό θεό Πάνα, «Υιος, αδελφός,εραστής και σύντροφος της μεγάλης Μητέρας».




Δεν είναι τυχαία η επιλογή. Η Άρτεμις – Εκάτη θεωρούνταν στην αρχαιότητα προστάτης της μαγείας, αλλά και της γονιμότητας στην Ιωνία.




Το ίδιο και ο Πάνας θεωρούνταν προσωποποίηση της άγριας ερωτικής λαγνείας.






Τα δύο αυτά «θεία» πρόσωπα, σύμφωνα με τις δοξασίες της Wicca, βρίσκονται σε αέναη ερωτική συνεύρεση. «Οι δύο θεοί θεωρούνται η συμπλήρωση ο ένας του άλλου και μαζί ολοκληρώνονται και δημιουργούν την Υπέρτατη Δύναμη».






Η προσέγγιση από μέρους των οπαδών γίνεται με τη μαγεία και τις ελεύθερες ερωτικές σχέσεις, «ως ύψιστη λατρεία», όπως ισχυρίζονται, που όμως στην ουσία είναι συγκερασμός της μαγείας και του αχαλίνωτου ερωτισμού.






Τελευταία πληροφορούμαστε πως η διεθνής Wicca ίδρυσε παράρτημα και στη χώρα μας και ειδικότερα της λεγομένης Κορελλιανής παράδοσης. «Καθιερώθηκε» «ναός» με την ονομασία: «Ναός της Ιερής Φλόγας» και συστάθηκε ιερατείο μυημένο στην Αμερική και στην Αγγλία.






Δημοσίευμα του περασμένου Μαΐου αναφέρει ότι έλαβαν χώρα την πρωτομαγιά «δυναμικές» μαγικές τελετουργίες από τα μέλη της εν Ελλάδι θρησκευτικής κοινότητας της Wicca.




Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ
ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ



Σοδομισμοi, στοματiκα, (ανδρικο-γυναικειο, ταυτοχρονο σεξ με 3 ανδρες, οργια, καταποση και πολλα αλλα εδιναν και δινουν δυναμη στις μαυρες μαγισσες να πραγματοποιουν οτι επiθυμουν, και παραλληλα να δοξασουν τους "θεους" τους.




Βρωμικο και παρα φυση σεξ με αχαλινωτο παθος τελουσαν οι μαυρες μαγισσες καi oi μαiναδες κλπ.





Κλεiνοντας σας υπενθυμιζω την διδαχή των
αρχαίων φιλοσόφων.






Να ζούνε οι Έλληνες με ειρήνη και να λύνουν τις διαφορές τους μεσω των φιλοσοφικών διαλόγων.









* Η Ειρήνη Κομνηνού ειναι γυμνάστρια-Personal Trainer καi απόφοιτη της Παιδαγωγικής Ακαδημίας.






ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ
ΡΑΤΣΙΣΜΟ.












Πώς να Κάνεις Ξόρκια με τους Οργασμούς σου - VICE

https://www.vice.com/gr/article/.../pws-na-kaneis-3orkia-me-toys-orgasmoys-soy





















ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΣΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ (ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, ΠΑΥΣΑΝΝΙΑΣ) ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΥΦΑΙΟ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ
ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ  
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου