Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 18, 2010

ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΝ

Xτες το βράδυ πήγαμε για φαγητό στο Μουσικό μεζεδοπωλείο Παυσίλυπον Ιλισίων 26 στη Νέα Κηφισία. Εγώ, η σύζυγος έγκυος στον 5ο μήνα και ένα φιλικό ζευγάρι.


Πολύ καλή η μουσική, αρκετά καλό και το φαγητό αν και ακριβό. Αρχικά μας εντυπωσίασε η πολύ καλή ατμόσφαιρα που είχε το μαγαζί και αρχίσαμε να σχολιάζουμε πόσο καλό έκανε στην διασκάδασή μας η εφαρμογή του μέτρου κατά του καπνίσματος. Τασάκια δεν υπήρχαν και όποιος επιθυμούσε να καπνίσει έβγαινε για λίγο έξω από το μαγαζί.

Δυστυχώς όμως κάπου παρακάτω κάποιος σε διπλανό τραπέζι άναψε πούρο. Λες και ήταν συνενοημένοι ένας ένας άρχισαν να καπνίζουν και σε λίγα λεπτά σε κάθε τραπέζι κάπνιζε και από ένας. Περίμενα λίγο για να δω τις αντιδράσεις του καταστήματος. Δυστυχώς δεν έκανε κανένας τίποτα. Κάλεσα τη σερβιτόρα και της έκανα παράπονα. Μου απάντησε ότι δεν γίνεται τίποτα και ότι όταν κάνουν παρατηρήσεις ή τους γράφουν ή το πολύ πολύ να το σβήσουν και μετά από λίγα λεπτά να ανάψουν άλλο. Της είπα ότι δεν μου φταίει σε κάτι αυτή αλλά θα ήθελα να μεταφέρει τα έντονα παραπονά μου στην Διεύθυνση του μαγαζιού διότι αν ξέραμε κάτι τέτοιο δεν θα πηγαίναμε σε ένα τέτοιο καπνομάγαζο με μια έγκυο. Είπε ότι θα τα μεταφέρει αλλά δεν φάνηκε να γίνεται τίποτα. Δεν θελήσαμε κι εμείς να δώσουμε συνέχεια γιατί από ότι φαινόταν θα χάλαγε και η διασκέδασή μας. Καθήσαμε λίγο ακόμη και μετά φύγαμε.

Όταν συμβαίνουν τέτοια σε ένα καλό και ακριβό μαγαζί καταλαβαίνω τι θα γίνεται στα υπόλοιπα. Αν θέλουμε να λεγόμαστε πολιτισμένο Κράτος θα πρέπει να ξεκινήσουν αυστηροί έλεγχοι και να πέσουν τσουχτερά πρόστιμα τόσο στους μαγαζάτορες όσο και στους παραβάτες.







ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου