Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 22, 2011

Απαράδεκτη συμπεριφορά υπαλλήλου ΕΛΤΑ

Απαράδεκη συμπεριφορά υπαλλήλου απόψε στα ΕΛΤΑ Πειραιά, όταν μια κυρία ζήτησε με τη ταυτότητά της να παραλάβει συστημένη επιστολή...


από την Εφορία στην οποία αναγραφόταν λανθασμένα το επίθετό της. Όταν η κυρία εξήγησε στον υπάλληλο, ο οποίος δήλωσε Προϊστάμενος και ότι ονομάζεται Αρβανιτάκης, ότι η επιστολή αφορά στην τακτοποίηση ημιυπαίθριου και πρόκειται να της επιβληθεί πρόστιμο εάν δεν την παραλάβει και δεν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, εκείνος της απάντησε ειρωνικά ότι δεν πάει να ισχυρίζεται ότι είναι η Πάρις Χίλτον, εκείνος δεν της δίνει την επιστολή γιατί έχει γραμμένο λάθος το επώνυμο. Της είπε δε ειρωνικότατα και γελώντας, και με ύφος παντελώς ανάρμοστο σε δημόσιο υπάλληλο, άρα σε υπηρέτη του πολίτη, ότι δεν τον ενδιαφέρει αν θα της επιβληθεί πρόστιμο και ότι εκείνος είναι Προϊστάμενος και όχι συμπαραστάτης του πολίτη. Μάλιστα της είπε ειρωνικά να του φέρει τα κανάλια, τονίζοντας να είναι "από τα καλά", με ύφος που υποννοούσε ότι αναφερόταν σε πορνό. Όταν εκείνη τον ρώτησε τι πρέπει να κάνει, της απάντησε ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου και μάλιστα την παρότρυνε "να πάει στην αστυνομία για να δει τι θα πάθει". Ο κος Αρβανιτάκης μάλιστα, προσπαθώντας να υποτιμήσει και εκφοβίσει την κυρία, άρχισε να της μιλά στον ενικό και όταν εκείνη απαίτησε να της απευθύνεται στον πλυθηντικό, όπως κάνει και εκείνη, την ειρωνεύτηκε ξανά γελώντας και λέγοντας "χαχαχα, ναι καλά". Δεν την άφηνε καν να μιλήσει και να του εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει, παρά άρχισε να φωνάζει, να μιλάει σε άλλους υπαλλήλους και να της δείχνει ότι την αγνοεί και ότι δεν τον ενδιαφέρει τι έχει να του πει.

Ο Αρβανιτάκης (αν είναι αυτό το πραγματικό του όνομα), ξεχνά ότι είναι ΥΠΗΡΕΤΗΣ του πολίτη και η μέριμνά του είναι να εξυπηρετεί και να προσφέρει υπηρεσίες στον πολίτη. Ο Αρβανιτάκης, αν ήταν δημόσιος υπάλληλος σε άλλη χώρα, αυτή τη στιγμή θα αντιμετώπιζε ΕΔΕ, απόσπαση και απόλυση. Βέβαια, δεν γνωρίζουμε τι κατουρημένες ποδιές φίλησε ο Αρβανιτάκης για να καταφέρει να πάρει τη θέση που έχει αυτή τη στιγμή. Όπως και δεν γνωρίζουμε τι ψυχολογικά τραύματα του έχει δημιουργήσει κάτι τέτοιο. Επίσης δεν γνωρίζουμε τι συμπλέγματα κουβαλάει μέσα του για την Πάρις Χίλτον.

Καλό θα ήταν ο Αρβανιτάκης, Προϊστάμενος (και καλά) των ΕΛΤΑ Πειραιά, αλλά και ο κάθε Αρβανιτάκης, να μαζέψουν λίγο τη γλώσσα τους, γιατί αν τα φάγανε μαζί, εμείς δεν φταίμε σε τίποτα. Ευτυχώς η ώρα που θα πάνε όλοι οι Αρβανιτάκηδες αυτής της χώρας στα σπίτια τους, πλησιάζει.



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου