Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Φεβρουαρίου 22, 2013

Επιχείρηση για τον εντοπισμό ηλικιωμένης στην Αρτέμιδ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Μεγάλη επιχείρηση έχει στηθεί από χθες για τον εντοπισμό μιας ηλικιωμένης στην περιοχή της Γαλήνης στην Αρτέμιδα.

Η γυναίκα έφυγε από το σπίτι της το μεσημέρι για να μαζέψει χόρτα, αλλά δεν γύρισε μέχρι αργά το απόγευμα, με αποτέλεσμα να αρχίσει να την αναζητεί ο σύζυγός της.



Ο γιος της κάλεσε την αστυνομία, αλλά πήρε την απάντηση ότι δεν μπορούσαν να επέμβουν, αν δεν περάσουν 24 ώρες, ώστε βάσει νόμου να θεωρείται εξαφάνιση.

Έτσι, μία γειτόνισσα που γνώριζε τη δράση της ΕΟΜΑΚ ζήτησε τηλεφωνικά τη βοήθεια των εθελοντών, για να βρεθεί όσο πιο γρήγορα γινόταν.



Η ανταπόκριση από μεριά των εθελοντών ήταν άμεση και πολύ γρήγορα μια ομάδα με περίπου 10 άτομα και τρία οχήματα άρχισε τις έρευνες. Στην επιχείρηση και έπειτα από παρέμβαση της ΕΟΜΑΚ παίρνει μέρος και ένα όχημα της Πυροσβεστικής.

Μέχρι αυτήν την ώρα οι προσπάθειες για να βρεθεί η ηλικιωμένη γυναίκα δεν έχουν αποδώσει. Λόγω βροχής το έργο των εθελοντών αλλά και των πυροσβεστών καθίσταται αρκετά δύσκολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου