Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 19, 2013

Η ΕΣΗΕΑ προφανώς δεν διαβάζει ΝΥΤ. Όχι μωρέ για να κάνει χαρακίρι, αλλά για να πει ένα συγγνώμη…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
20131018-213243.jpg…έτσι, για τα προσχήματα.
Η ηρωϊκή ΕΣΗΕΑ, σήκωσε παντιέρα για την σύλληψη δημοσιογράφου του ΔΟΛ μετά από μήνυση του προέδρου των ΑΝΕΛ, για συκοφαντικά δημοσιεύματα.
 Ορθώς κατά την συνδικαλιστική τακτική, αφού το σωματείο δεν μπαίνει στην ουσία της
υπόθεσης, ούτε ενδιαφέρεται για περιπτώσεις π.χ. που παραβιάζεται το σύνταγμα από δράση ενός μέλους, εμπίπτει σε διατάξεις περί συμμετοχής σε εγκληματική συμμορία κλπ.
Πριν από λίγο καιρό όμως είχαμε πάλι την σύλληψη μίας ακέραιας δημοσιογράφου, τ. εργαζομενης στον ΔΟΛ. Της Δέσποινας Μπρούσαλη επειδή φέρεται υπεύθυνη σε μέσο που αποκάλυψε περίεργη διαχείριση στην διερεύνηση των ευθυνών Προβόπουλου
για το σκάνδαλο Proton. Η ΕΣΗΕΑ; Σιωπή. Άχνα. Κουβέντα.
Δηλαδή μία δημοσιογράφος τολμά να τα βάλει με το βαθύ σύστημα, με την πραγματική εξουσία, μα δεν ασχολείται ΟΥΔΕΙΣ “συνάδελφος”. Άσχετα πάλι εάν η δημοσιογράφος έχει δίκιο ή όχι. Εάν είναι συκοφάντης, κακόπιστη, βρωμερή και τρισάθλια (κατά το ανωτέρω παράδειγμα). Η ΕΣΗΕΑ δεν έβγαλε άχνα, επαναλαμβάνουμε.
Έρχεται λοιπόν χθες το άρθρο – βόμβα των New York Times που στην ουσία δικαιώνουν και πηγαίνουν ένα βήμα πιο πέρα τις αποκαλύψεις του μέσου, για τις οποίες συνελήφθη η Δέσποινα Μπρούσαλη. Από τις σπανιότατες φορές που οι ΝΥΤ κάνουν τέτοιο αφιέρωμα σε Ελληνικό σκάνδαλο.
Η ΕΣΗΕΑ; Όχι, δεν βγήκε στα βουνά για να υπερασπίσει την συνάδελφο δημοσιογράφο. Πάλι δεν έβγαλε άχνα.
Άρα, δύο τινά συμβαίνουν:
Είτε η Δέσποινα Μπρούσαλη λάδωσε τους ΝΥΤ για να γράψουν άρθρο που την δικαιώνει… (που ξέρεις, μπορεί να είναι νεφελίμ που θέλει να βλάψει τον Άρειο Προβόπουλο – σωτήρα της χώρας)
Ή οι συνδικαλιστές εχουν μπουκωμένα τα στόματα από το ματωμένο χρήμα της διαπλοκής, της ληστείας του δημοσίου πλούτου, της σφαγής των Ελλήνων, γεγονός που το αποκλείουμε κάθετα. Δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο συνδικαλιστικό κίνημα.
Άρα καταλήγουμε σε μία τρίτη, πιθανή εξήγηση: Που να ασχοληθούν οι τιτάνες της Ελληνικής δημοσιογράφίας με φυλλάδες όπως οι ΝΥΤ. Σιγά μην έγραφαν και ότι ο Καμμένος είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που έχει κατονομάσει ευθέως τον Προβόπουλο. Ίσως βγει κανένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την εκχώρηση ιπτάμενου δίσκου από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ στους ΝΥΤ με αντάλλαγμα να θίξουν τον ακέραιο Κεντρικό Τραπεζίτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου