Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 22, 2014

Eντυπωσιακό θεματικό πάρκο ετοιμάζει η Ferrari

Ένα νέο, άκρως εντυπωσιακό θεματικό πάρκο της βασίλισσας της ταχύτητας, Ferrari, αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το 2016
στην Ισπανία, ανεβάζοντας κατακόρυφα την αδρεναλίνη όσων λατρεύουν την ταχύτητα!

Η φημισμένη ιταλική εταιρεία κατασκευής σπορ αυτοκινήτων, η οποία έχει ήδη ανοίξει τον “Κόσμο της Ferrari” στο Αμπού Ντάμπι, αποφάσισε ότι η Ισπανία είναι η επόμενη χώρα, που θα φιλοξενήσει λίγη από την κόκκινη λάμψη της Ferrari.



Το πάρκο 46,6 τετραγωνικών μιλίων θα βρίσκεται στο θέρετρο PortAventura, λίγο έξω από τη Βαρκελώνη , ενώ θα περιλαμβάνει ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στο σχήμα του αγωνιστικού αυτοκινήτου και ένα τεράστιο κάθετο τρενάκι λούνα παρκ, το οποίο, όπως ισχυρίζεται η εταιρεία θα είναι “το μεγαλύτερο και ταχύτερο” σε όλη την Ευρώπη.



Η Ferrari δεν έχει ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με την ταχύτητα ή το ύψος του, αλλά το PortAventura διαθέτει ήδη το ψηλότερο τρενάκι λούνα παρκ στην Ευρώπη, το Shambhala, με ύψος 75 μέτρα, άρα η Ferrari θα πρέπει να το ξεπεράσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου