Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 08, 2024

Το πολύχρωμο χωριό δίπλα στη λίμνη που θα σας μαγέψει

Ένα μέρος βγαλμένο από παραμύθι

Στα βόρεια της Ιταλίας, στην περιοχή Trentino, βρίσκεται μια από τις

ομορφότερες λίμνες της χώρας, η οποία μάλιστα δίνει και το όνομά της στην γύρω περιοχή, που σε πολλούς θυμίζει παραμύθι.

 Γνωρίστε αυτό το μαγετικό μέρος 

Ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις της φύσης και για όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό και την ιστορία, το πολύχρωμο Molveno εκπλήσσει ευχάριστα όλους ανεξαιρέτως τους επισκέπτες του.


Τοποθετείται στο βόρειο άκρο της διάσημης λίμνης Molveno, η οποία έχει μήκος 4 χιλιομέτρων και σχηματίστηκε από κατολίσθηση πριν από περίπου 4000 χρόνια. Επιπλέον, η διάσημη αυτή λίμνη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη της περιοχής Trentino-Alto Adige, στους πρόποδες του όρους Paganella, αναφέρει το travel inspiration.gr.

 
Το ξεχωριστό λοιπόν Molveno, απέχει 40 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Trento και συνδυάζει “βουνό και νερό” με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα κρυστάλλινα νερά της λίμνης αντικατοπτρίζονται οι κορυφές των γύρω Δολομιτών μα και διάφοροι πολιτιστικοί θησαυροί όπως ο τοπικός νερόμυλος και η εντυπωσιακή εκκλησία San Vigilio χτισμένη τον 13ο αιώνα. 

 Το καλοκαίρι, το Molveno μεταλλάσσεται σε ένα εξαιρετικό μέρος για κολύμπι, ιστιοσανίδα, ιστιοπλοΐα ή ψάρεμα – για να μην ξεχνάμε τις υπέροχες βόλτες με κωπηλασία στη λίμνη, ενώ στην όχθη της λειτουργεί ένα φανταστικό κάμπινγκ. Επιπλέον, το Molveno προσφέρει ένα πολυλειτουργικό κέντρο με γήπεδα βόλεϊ, γκολφ και μπάσκετ, γυμναστήριο και τοίχο αναρρίχησης καθώς και αίθουσα συνεδρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου