Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 10, 2014

Καταγγελία για τα 8μηνα στο ΛΚΔΜ

Καλησπέρα.Θα ήθελα να κάνω γνωστή την παρακάτω καταγγελία γιατί ως άνεργος πολίτης αισθάνθηκα αδικημένος για κάποια παράνομη όπως εξακρίβωσα στη πορεία, ενέργεια στα 8μηνα της ΔΕΗ στο ΛΚΔΜ. Ζητούν πέρα από τις υπόλοιπες θέσεις και τεχνικούς ορυχείων-αυτοκινουμενη κινητή επιτήρηση.

Η ίδια ιδιόκτητα υπήρχε και στα 8μηνα του Δεκέμβρη με την διαφορά ότι σε εκείνα ζητούσαν οι υποψήφιοι να είναι κάτοχοι Π.Ε.Ι.,όπως ορίζει ο νόμος για όσους απέκτησαν άδεια οδήγησης Γ κατηγορίας από 10-09-2009 και μετά,υποχρεούνται να είναι κάτοχοι αυτού του πιστοποιητικού. Στην τωρινή όμως προκήρυξη,άλλαξε αυτό με την παρακάτω επισήμανση : “Το υπ’αριθμον Π140/43644/6903/10-09-2013 εγγραφο του Υπουργειου Υποδομών,Μεταφορών & Δικτύων περι μη υποχρέωσης κατοχής Π.Ε.Ι. από τους οδηγούς μεταφοράς και εμπορευμάτων της ΔΕΗ α.ε. . Επικοινώνησα με σχολή οδηγών και μου απάντησαν πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται,πάρα μόνο σε ορισμένες εξερέσεις π.χ. στα σώματα ασφαλείας. Και ας πούμε πως όντως υπάρχει αυτός “ο νόμος” για ποιον λόγο στα 8μηνα του Δεκέμβρη δεν υπήρχε αυτή η επισήμανση???Τι συμβαίνει άραγε??Θα μας απαντήσει κάποιος αρμόδιος?






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου