Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 14, 2015

Αν νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα στα προεκλογικά σποτ, δες κι αυτόν τον τύπο από τον Καναδά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο Καναδός αυτός ανεξάρτητος βουλευτής αξίζει να πάρει μια θέση στο καναδικό κοινοβούλιο, μόνο και μόνο γι' αυτό το απίστευτο προεκλογικό σποτ


Η αλήθεια είναι πως στην Ελλάδα δεν έχουμε έλλειψη από ευφάνταστα προεκλογικά σποτ, άλλοτε με τρενάκια και παιδάκια και άλλοτε με "καλοκουρδισμένα" τραγουδάκια . Αυτός όμως ο Καναδός ανεξάρτητος υποψήφιος μπορούμε να δηλώσουμε χωρίς περιστροφές πως το... τερμάτισε.

Ονομάζεται Wyatt Scott πετά στην πλάτη μιας τεράστιας χήνας, σκοτώνει με ένα σπαθί τύπου Εξκάλιμπερ έναν δράκο και βγάζει τριών (και τεσσάρων ίσως) ημερών γένια με μια κραυγή. Ναι, ναι, αυτά είναι λίγα μόνο από τα απίστευτα - πετάει και λέιζερ από τα μάτια - που μπορεί να κάνει ο Καναδός υποψήφιος σε μόλις 60'' δευτερόλεπτα.





Για να φτιάξει το σποτάκι απευθύνθηκε σε φοιτητές σκηνοθεσίας, στους οποίους όπως είπε έδωσε "αρκετή αρτιστική ελευθερία". Αν και το σποτ ανέβηκε στο διαδίκτυο από τον Ιούνιο, άρχισε να τραβά τη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες που έγινε viral. "Θεωρούσαμε πως είναι μια απίστευτη αποτυχία" ανέφερε στην Guardian και συμπλήρωσε: "Το σύμπαν λειτουργεί με μυστηριώδεις τρόπους, πραγματικά".



Ο κ. Scott γνωρίζει πολύ καλά πως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να εκλεγεί. Όπως αναφέρει και στο σποτ "το πανεπιστήμιο είναι πολύ ακριβό", οι κοινωνικές υπηρεσίες "όπως υγεία, κοινωνικά προγράμματα θα έπρεπε να αυξηθούν και όχι να περικοπούν" σημειώνει στο βίντεο. Ο Καναδός είναι μικροεπιχειρηματίας και παρότι δηλώνει αισιόδοξος, είναι παράλληλα και ρεαλιστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου