Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 06, 2015

Στο έλεος των πλημμυρών η Αγγλία - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Από το μεσημέρι του Σαββάτου οι κάτοικοι της βορειοδυτικής Αγγλίας καθώς και της Σκωτίας βρέθηκαν αντιμέτωποι με βιβλικές καταστροφές.
Οι ισχυρές βροχοπτώσεις είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι δρόμοι, το νερό να μπει στα σπίτια και πολλές ζωές να κινδυνέψουν.

Συγκεκριμένα, η κακοκαιρία έπληξε το βορειοδυτικό τμήμα της Αγγλίας αλλά και πολλές περιοχές της Σκωτίας, καθιστώντας την επέμβαση του στρατού απαραίτητη για τη διάσωση των πολιτών. Παιδιά και ηλικιωμένοι χρειάστηκαν την επέμβαση των στρατιωτικών δυνάμεων, προκειμένου να αποχωρήσουν από τα σπίτια τους, ενώ στο Καρλάιλ το νερό σκέπασε έως και τα αυτοκίνητα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει αναφορά για κάποιον σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι χρειάστηκε να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Επιπλέον, περισσότερα από 60.000 νοικοκυριά δεν έχουν ρεύμα, ενώ οι αρχές παραμένουν σε πλήρη εγρήγορση προκειμένου να μεταφερθούν σε ασφαλές μέρος όλοι οι κάτοικοι.

Να σημειωθεί επίσης πως τα δρομολόγια των τρένων από την Αγγλία προς την Σκωτία αναγκάστηκαν να διακόψουν τη λειτουργία τους.

Δείτε τις φώτο εδώ:
A car carrying ship was left with a gaping hole in its port after crashing with another vessel in high winds and rain on the Humber Estuary
The damaged ship is today docked in the Inningham Docks, Humberside. The damage to the other ship remains unclear
Margaret McCraken, 79, is helped from her home in Broad Street in Carlisle through the floods by members of the armed forces who have been called in to help evacuate people who wish to move
A local resident stumbles as he wades through flood water on a residential street in Carlisle, as British police have declared a major incident in northern England

Δείτε το βίντεο εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου