Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 18, 2017

Εύγε γενναίε Αμβρόσιε : Χριστός, Πατρίς, Ελληνορθόδοξη Αυγή αντί για αίμα, τιμή, Χ.Α. !



Διάβασα διαδικτυακώς την επιστολή του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αγιαλείας Αμβροσίου με τίτλο "Κεραυνοί» Αμβρόσιου κατά Τσίπρα - Όλη η επιστολή" (http://www.pronews.gr/portal/20170117/religion/elladiki-ekklisia/84330/keraynoi-amvrosioy-kata-tsipra-oli-i-epistoli) και ομολογώ ότι χάρηκα πολύ !Σε προηγούμενα άρθρα μου είχα κατακρίνει με δριμύτητα τον Σεβασμιώτατο για την φιλοπαπική του στάση (http://www.triklopodia.gr/σεβασμιώτατε-ιεράρχα-αμβρόσιε-και-με/, http://www.oparlapipas.gr/2016/12/blog-post_200.html). Στο παρόν κείμενο θα επαινέσω τον μαχητικό Μητροπολίτη για τον Ορθόδοξο και πατριωτικό λόγο του, ο οποίος είναι διαμετρικά αντίθετος με όσα κακόδοξα είχε δηλώσει στο παρελθόν περί Παπισμού.
Παραθέτω κάποια σημεία της επιστολής κατά του αντίχριστου Τσίπρα :
"Καταστρέφετε όμως και την Ορθοδοξία μας ! Με διάφορα μέτρα, τα οποία λαμβάνετε, έχετε βάλει στόχο να διαλύσετε την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος ! Π.χ. διώκετε τον Χριστό από τα Δημόσια Σχολεία ! Ναι, κ. Πρωθυπουργέ, άλλοτε ευθέως και άλλοτε υπούλως με κάθε τρόπο διώκετε την Ορθοδοξία μας !"
"Ο Πάπας δεν ανήκει στην οικογένεια των Ορθοδόξων ! Ο Πάπας δεν είναι "Εκκλησία", όσο κι αν το ηθέλησαν εκεί κάτω στο Κολυμπάρι της Κρήτης να τον αναγνωρίσουν ως "Εκκλησία". Είναι αποκομμένος από την Εκκλησία ! Είναι και αιρετικός !"
" Μήπως εμείς οι Αρχιερείς θα πρέπει να θυμηθούμε την στάση του Αγίου Αμβροσίου, του Επισκόπου Μεδιολάνων, προς τον Αυτοκράτορα της Ανατολής Θεοδόσιο τον Μέγα ; Για όσους δεν ενθυμούνται, ή προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν, σημειώνουμε εδώ δύο μόνο λόγια:
Ο Θεοδόσιος για να τιμωρήσει τους φονείς κάποιων ανωτέρων αξιωματικών του στρατού του από τον όχλο της Θεσσαλονίκης, διέταξε αντίποινα, συνεπεία των οποίων στον Ιππόδρομο της πόλεως από τον στρατό του Αυτοκράτορος εφονεύθησαν 7.000 αθώοι πολίτες ! Όταν, λοιπόν, ο Αυτοκράτωρ προσήλθε στο Ναό των Μεδιολάνων για να συμμετάσχει στη θεία λειτουργία, ο Άγιος Αμβρόσιος παρεμπόδισε την είσοδό του στο Ναό, λέγοντάς του: "Φύγε ...και μη επιχειρής δευτέραν παρανομίαν να προσθέσης εις την πρώτην ! Δέξου το επιτίμιον, το οποίον μετ’ εμού σοι επιβάλλει άνωθεν ο Θεός, ο των όλων Δεσπότης∙ το επιτίμιον τούτο θα σε θεραπεύση και θα σοι αποδώση την υγείαν της ψυχής" (Βλ. Ακολουθία του Αγ. Αμβροσίου, Αίγιον 2007, σελ. 58). Και ο Μέγας Θεοδόσιος δεν εισήλθε στο Ναό! Έφυγε για να κλάψει για τις αμαρτίες του !"
" Κύριε Πρωθυπουργέ,
Προσωπικώς προσεύχομαι για την σωτηρίαν της ψυχής σας, ο Θεός του Ελέους να σας δώσει μετάνοιαν και να σας ανοίξει την οδό της επιστροφής σας στον Αμπελώνα του Κυρίου μας. Η Ορθόδοξος Εκκλησία αποτελεί τη μοναδική οδό σωτηρίας της αθάνατης ψυχής μας ! Ο Χαρίλαος Φλωράκης, στη δύση της ζωής του, ανεκάλυψε αυτό το μεγάλο μυστικό ! Εκεί στον Περισσό, στα Γραφεία του Κ.Κ.Ε, δέχθηκε τον ιερέα-Εξομολόγο, εδήλωσε μετάνοιαν, εξομολογήθηκε, έκλαψε πικρώς, και με τον τρόπο αυτό καθάρισε τον ρύπο της ψυχής του ! Δηλ. ανεκάλυψε τον Σωτήρα Χριστό και ενώθηκε μαζί Του με το Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας ! Και εν τέλει, άφησε εντολή να ταφεί στον αυλόγυρο ενός παρεκκλησίου στο χωριό του, στη Θεσσαλία !"
Σεβασμιώτατε Αμβρόσιε, σας επαινώ θερμώς για τα όσα γράφετε στην επιστολή σας. Σας επαινώ θερμώς που ως νέος Αμβρόσιος των Μεδιολάνων, επιτιμάτε ορθοδόξως τον αντίθεο και μισέλληνα Πρωθυπουργό !
Σας επαινώ θερμώς που δηλώνετε δημοσίως ότι ο Πάπας είναι εκτός της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας και είναι αιρετικός (συμπληρώνω ότι δεν είναι απλά αιρετικός, αλλά αιρεσιάρχης αρχιοικουμενιστής και αντίχριστος όπως έλεγε ο Πατροκοσμάς) !
Εύχομαι τα αληθέστατα και αναμφίβολα λόγια σας να στοχεύσουν αφυπνιστικά στο νου και τη καρδιά πολλών Ελλήνων και να επηρεάσουν θετικά τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.
Εύχομαι τώρα που ξεκάθαρα αντιτάσσεστε στον οικουμενισμό και την ισοπεδωτική παγκοσμιοποίηση να διαδραματίσετε ένα περισσότερο ενεργό ρόλο ως πνευματικός καθοδηγητής στο ξεσκαρτάρισμα της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής από τις κρυφοναζιστικές αποκρυφιστικές έχιδνες και στην σταδιακή "ορθοδοξοποίηση" της, ώστε να αποτελέσει πραγματική Ελληνορθόδοξη Αυγή για την Ελλάδα μας !
Χριστός, Πατρίς, Ελληνορθόδοξη Αυγή !

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός σε πολιτική δίωξη από τους Συριζοναζί και τους συντρόφους τους ΝουΔούλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου