Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 27, 2017

Σπιτικό παγωτό σορμπέ σοκολάτα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Υλικά
2 φλιτζάνια νερό
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι κακάο σκόνη



Εκτέλεση

Βράζετε το νερό με τη ζάχαρη σε χαμηλή φωτιά. Μόλις πάρει την πρώτη βράση ρίχνετε και το κακάο, τα ανακατεύετε και τα αφήνετε να πάρουν άλλη μια βράση. Στη συνέχεια, το αφήνετε να κρυώσει και το βάζετε σε μεταλλικό μπολ στην κατάψυξη. Το ανακατεύετε ανά μισή ώρα επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία 5-6 φορές.




Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου