Η οικογένεια, οι φίλοι και οι συγγενείς της 33χρονης δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό γεγονός, ενώ σήμερα το πρωί, στις 11, θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Μασταμπά.
Η 33χρονη είχε συνοδεύσει τα δύο παιδιά της στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου στην περιοχή του Μασταμπά και όπως συνήθιζε. περίμενε να ολοκληρωθεί η πρωινή προσευχή μαζί με άλλους γονείς που έκαναν το ίδιο.
Όπως αναφέρει το cretapost.gr, η άτυχη γυναίκα λίγο νωρίτερα είχε διαμαρτυρηθεί πως δεν ένιωθε καλά, χωρίς όμως κανείς να αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης.
Ξαφνικά, η νεαρή μητέρα κατέρρευσε και στο σχολείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να προσπαθούν να την κρατήσουν στη ζωή.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.
Πηγή πληροφοριών: cretapost.gr
Πηγή φωτό: ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου