Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 27, 2018

Η πρώτη μπύρα στον κόσμο που παράγεται αποκλειστικά από κάνναβη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η καναδική εταιρία Province Brands θα αντικαταστήσει τους κόκκους κριθαριού με μαριχουάνα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παρασκευής ζύθου.

Ο Καναδάς ήταν η πρώτη χώρα στον κόσμο που νομιμοποίησε την ιατρική μαριχουάνα το 2001. Από τον Οκτώβριο του 2017 η καναδική κυβέρνηση κατέστησε σαφές πως θα επιτρέπετε η χρήση μαριχουάνας και στην παρασκευή ποτών.

Μετά την ανακοίνωση της καναδικής κυβέρνησης, η Constellation Brands - μια εταιρεία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων στον χώρο των αλκοολούχων ποτών που είναι γνωστή για κορυφαίες μάρκες όπως η Corona - συνεργάστηκε με την Canopy Growth, μια από τις 84 εταιρίες παραγωγής κάνναβης στον Καναδά. Αυτές οι νέες εξελίξεις έχουν φέρει στο φως νέες επενδύσεις στον καναδικό τομέα της κάνναβης, που έχουν ωφελήσει πολλές μικρές εταιρίες όπως την Province Brands.



Η Provincial Brands είναι μια κορυφαία για την χώρα της εταιρία παρασκευής ποτών για ενήλικες με έδρα το Τορόντο. Η εταιρία μέχρι τώρα διέθετε στην αγορά 4 τύπους μπύρας με μεγάλη επιτυχία.

Οι ιδρυτές της εταιρίας έχουν 14 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία οινοπνευματωδών ποτών, 3 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία κάνναβης και έχουν αυξήσει την χρηματοδότηση της εταιρίας πάνω από τα 75 εκατομμύρια δολάρια.

Η διαδικασία της παραγωγής εκκρεμεί ενώπιον των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για την πρώτη μπύρα στον κόσμο αποκλειστικά από κάνναβη.

Η μπύρα με την χρήση κάνναβης, χωρίς αλκοόλ, θα είναι πολύ μεθυστική και με καμπύλη δόσης – απόκρισης παρόμοια με εκείνη του αλκοόλ. Επίσης θα είναι πολύ πιο υγιεινή εναλλακτική λύση μιας και οι μπύρες και τα οινοπνευματώδη ποτά με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ γενικά, έχουν πολύ λίγες θερμίδες, πολύ χαμηλή περιεκτικότητα ζάχαρης, και σχεδόν καθόλου γλουτένη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου