Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 31, 2019

Χαλκίδα: Σκαλωσιά έπεσε στη μέση του δρόμου από τον δυνατό αέρα (βίντεο-φωτο)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Με τις συνέπειες του δυνατού αέρα βρέθηκαν αντιμέτωποι τα ξημερώματα της Κυριακής οι κάτοικοι της Χαλκίδας που βρίσκονταν στο κέντρο της πόλης, επιστρέφοντας από τη νυχτερινή τους διασκέδαση.

Λίγο ο αέρας, λίγο η τσαπατσουλιά και το κακό έγινε χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα…

Ήταν στις 4:00 το πρωί στην οδό Φαρμακίδου όταν κατέρρευσε ξαφνικά η σκαλωσιά που έχει στηθεί εδώ και μέρες στο κτίριο του Δημαρχείου Χαλκίδας για εξωτερικές εργασίες, και κατέληξε με σφοδρή δύναμη στο δρόμο και στο πεζοδρόμιο της κεντρικής οδού.

Αν και η κίνηση ήταν αυξημένη, ευτυχώς εκείνη την στιγμή δεν περνούσε κάποιος πεζός ή διερχόμενο όχημα από το σημείο.

Ο δρόμος έκλεισε για αρκετή ώρα ενώ στη περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί για να απομακρύνουν τους οδηγούς.


Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το eviazoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου