Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 03, 2019

Πάνοπλοι Ισραηλινοί στρατιώτες συλλαμβάνουν 9χρονο Παλαιστίνιο γιατί… πετούσε πέτρες (vid)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Την κατακραυγή της διεθνούς κοινής γνώμης έχει προκαλέσει (άλλο) ένα περιστατικό στρατιωτικής αυθαιρεσίας στο Ισραήλ, με πρωταγωνιστή έναν εννιάχρονο μαθητή.
Πάνοπλοι στρατιωτικοί εισέβαλαν στο δημοτικό σχολείο της Χεβρώνας και με προτεταμένα τα όπλα, συνέλαβαν τον εννιάχρονο Παλαιστίνιο, επειδή… πετούσε πέτρες μαζί με τον αδερφό του σε αυτοκίνητα εποίκων. Το παιδί κρατήθηκε για περίπου μία ώρα σε στρατιωτική βάση, πριν αφεθεί ελεύθερο. Ο ισραηλινός στρατός αρνείται πως έγινε σύλληψη, ωστόσο σύμφωνα με τη UNICEF, το συμβάν που κατέγραψε ακτιβιστής με το κίνητό του, είχε όλα τα χαρακτηριστικά της σύλληψης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου