Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 15, 2019

Λεωνίδας Γρηγοράκος... μόνο παπαριές...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ioanna Ypsilanti

Λεωνίδας Γρηγοράκος, εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ, αναπληρωτής υπουργός Υγείας, σε κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, επικαλέστηκε απόφθεγμα του Λένιν, για να επικρίνει την συνάντηση Κουρουμπλή-Ανθιμου.
"Οπως είπε και ο Λένιν, θα συνεργαστώ εννοεί τον κο Κουρουμπλή) και με τον διάβολο, για να πάρω ψήφους", είπε στον ΣΚΑΪ.
Καλύτερα, κε Γρηγοράκο, ν΄αφήνετε τον Λένιν ν΄αναπαύεται, στο μαυσωλείο του, μια που...
μόνο παπαριές επικαλείστε, για τους "αντιπάλους" σας και επιπλέον το δικό σας απόφθεγμα είναι αυτό, που σκάβει τον δικό σας λάκκο, βάσει των πεπραγμένων σας και σας γελοιοποιεί, λόγω άγνοιας.
Ο Λένιν είπε "Θα συμμαχήσουμε και με τον διάβολο, ναι, αλλά με τους οππορτουνιστές-όπως εσείς κε Γρηγοράκο και όπως ο κος Κουρουμπλής--όχι!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου