Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 26, 2019

"Έλληνες" τα γαριδάκια της Ευρώπης

Γράφει η Κίττυ Παπαδοπούλου

Στην σύγχρονη εποχή το πέος αντιμετωπίζεται σαν "θεότητα". Λίγο η gay κουλτούρα, λίγο η λειψανδρία και η μείωση της τεστοστερόνης, με αποτέλεσμα όλοι και όλες να "υποκλίνονται" στους προικισμένους.
Όμως αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην εποχή μας, σήμερα. Σε πολλές κοινωνίες στην αρχαιότητα, ήταν αντικείμενο λατρείας, ως ένα σύμβολο γονιμότητας εξουσίας και δύναμης.


Δεν είναι τυχαίο ότι ορισμένα επιμήκη αντικείμενα ερμηνεύονται ως φαλλικά σύμβολα. Αυτό μας κάνει να αντιληφθούμε πώς το μέγεθος αλλά και το σχήμα του πέους αντικατοπτρίζει ουσιαστικά την αντίληψη της κοινωνίας για το τι σημαίνει ανδρισμός και αρσενικό.


Μπορούμε λοιπόν να κατανοήσουμε το άγχος των ανδρών για το μέγεθός τους. Ο αρχαίος θεός Πρίαπος, απεικονιζόταν πάντα στα αγγεία, με υπερμέγεθες πέος, και ήταν προστάτης της γονιμότητας και των ανδρικών γεννητικών οργάνων. Στον Ρωμαϊκό στρατό, η προαγωγή των λεγεωνάριων ήταν σε άμεση συνάρτηση με το μέγεθος του πέους τους! Το μεγάλο μέγεθος ήταν σημάδι δύναμης και υπεροχής, ενώ στην Αρχαία Ελλάδα οι «προικισμένοι» άνδρες συνέκριναν με υπερηφάνεια αυτό το μέλος του σώματός τους με τους συναθλητές τους.


Ένας επιπλέον λόγος, που κάνει τους άνδρες να υπερτιμούν το συγκεκριμένο σημείο του σώματός τους είναι ανατομικός. Η φύση παρέχει μόνον στο αρσενικό το δικαίωμα να διεισδύει. Αυτό θεωρείται από τα πανάρχαια χρόνια ως μια μορφή άσκησης βίας, ταπεινώσεως και εξουσίας. Ουσιαστικά το αρσενικό κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης εξουσιάζει το θηλυκό, το οποίο υποτάσσεται. Ελάχιστες φορές στα δικαστήρια έχει φτάσει υπόθεση γυναίκας που βίασε άνδρα, διότι αυτό πρακτικά είναι ανέφικτο. Αντιθέτως έχουν καταγραφεί χιλιάδες περιπτώσεις βιασμών από άνδρα σε γυναίκα.


Η χυδαία έκφραση "θα σε γ...." προέρχεται ακριβώς, από την επιβολή του αρσενικού στο θηλυκό και την σεξουαλική πράξη η οποία επιβαρύνει ηθικά, κοινωνικά και σωματικά μόνον το δικό μας φύλο.


Γιά αυτό κατά τις προηγούμενες δεκαετίες, όταν γινόταν η σεξουαλική επαφή, αμέσως οι συγγενείς αλλά και οι ίδιες οι γυναίκες, ζητούσαν αποκατάσταση, διά την ανεπανόρθωτη βλάβη την οποία είχε προκληθεί.


Ενδεικτικό είναι ότι η Όρθοδοξια ονομάζει ακόμη και την κατά φύσιν συνεύρεση, ως μόλυνση για το γυναικείο φύλο. Με βάση αυτό το δόγμα υμνείται, εδω και αιώνες η Παναγία, ως άσπιλη και αμόλυντη μαζι με τις αγίες, οι οποίες παρέμειναν παρθένες.


Γιά τούς ίδιους ακριβώς λόγους, μέχρι και σήμερα εν έτη 2019, σε διάφορα μέρη της Ελληνικής επαρχίας, οι μεγαλύτερες ηλικιακά γυναίκες, λένε στις μικρότερες, ότι της μαγάρισαν όταν κάνουν σέξ. Γιά αυτό ακριβώς όλες εμείς οι σύγχρονες απαιτούμε να γίνεται το τελείωμα στην κοιλιά, στα πόδια, είτε στο στήθος.


Επίσης για αυτή μας την απαίτηση, υπάρχει και μία επιπρόσθετη αιτία, καθώς το τελείωμα στα προαναφερόμενα σημεία του γυναικείου σώματος, αποτελεί την μεγαλύτερη επιβεβαίωση της θηλυκότητας μας,


Επανερχόμενη στο πέος, σε όλες αυτές τις περιπτώσεις διαδραματίζει τον ρόλο του εξουσιαστή-τιμωρού, που ταπεινώνει. Κοινή διαπίστωση όλων των γυναικών είναι ότι δεν υπάρχουν πλέον καθαρόαιμα αρσενικά. Το 99% πλέον είναι θηλυπρεπείς. Βασική αιτία το μικρό μέγεθος.



Οι Έλληνες τα «γαριδάκια» της Ευρώπης – Newsbeast

https://www.newsbeast.gr › ΕΛΛΑΔΑ › Οι Έλληνες τα «γαριδάκια» της Ευρώπης





Μικρότερο όλων το πέος των Ελλήνων | ΖΩΗ | iefimerida.gr

https://www.iefimerida.gr/news/42688/μικρότερο-όλων-το-πέος-των-ελλήνων





Μέγεθος πέους: Διαδραστικός χάρτης ανά χώρα! Βρείτε τους Έλληνες…

blueskytv.gr › News







22/03/2012





Η μεγαλύτερη απόδειξη, οτι σχεδόν όλοι τα έχουν πολύ μικρά, είναι τα γεγονότα στα οποία συμβαίνουν, εδώ και εννέα χρόνια στην Ελλάδα, χωρίς να αντιδρά σχεδόν κανένας Παράνομα μνημόνια, κατάλυση του συντάγματος, και εκχώρηση της Μακεδονίας**.


Από καταβόλης του Ελληνικού έθνους, ουδέποτε είχαν παρουσιαστεί, τοσο έντονα και μαζικά φαινόμενα έντονης θηλυπρέπειας των "ανδρών¨.



ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ-ΜΠΑΜΙΕΣ ;


Καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με χημικές ουσίες, μέσω της τροφής, των αντικειμένων που μας περιβάλλουν και του αέρα που αναπνέουμε.

Τα τοξικά απόβλητα των βιομηχανιών που αποβάλλονται στην θάλασσα, γίνονται κομμάτι της διατροφικής αλυσίδας. Πολλές βλαβερές ουσίες περιέχουν τα διάφορα καλλυντικά, κρέμες, σαμπουάν και ιδιαίτερα τα παράγωγα του πλαστικού. Οι αγροτικές καλλιέργειες ραντίζονται με ποικίλες χημικές ουσίες οι οποίες μολύνουν τους δέκτες κατανάλωσης, όπως τα ζώα και οι άνθρωποι.


Οι βιομηχανίες τροφίμων χρησιμοποιουν εκτενώς ορμόνες μέσα στις ζωικές τροφές (κυρίως οιστρογόνα), προκειμένου να αυξάνεται το σωματικό βάρος και να επιταχύνεται ο ρυθμός ανάπτυξης των ζώων.


Ως αποτέλεσμα, πολλές από τις τροφές που τελικά καταναλώνουμε περιέχουν ορμόνες, τις οποίες εμείς ούτε γνωρίζουμε, ούτε μπορούμε να ελέγξουμε. Επιπλέον, με την αύξηση των συνταγογραφήσεων αντισυλληπτικών στις γυναίκες καθώς και την αύξηση των χημικών τροφών στα ζώα, μεγάλες ποσότητες από ορμόνες καταλήγουν στο αποχετευτικό σύστημα, μπαίνοντας μέσα στον κύκλο ανακύκλησης του νερού.


Ακόμα και εάν δεν πίνετε νερό από τη βρύση, το νερό αυτό χρησιμοποιείται επίσης για το πότισμα των χωραφιών και των ζώων, τα οποία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στο τέλος καταλήγουν και πάλι στο πιάτο μας.


Μερικές ορμόνες προέρχονται από το μολυσμένο περιβάλλον. Από σπρέυ, από εντομοκτόνα πάνω στα φρούτα και τα λαχανικά, από το κάπνισμα, από σφραγίσματα στα δόντια (όταν αυτά περιέχουν υδράργυρο), από το φθόριο, από τα πλαστικά σκεύη και μπουκάλια, από συνθετικές ίνες ρούχων που ακουμπούν πάνω στο δέρμα μας, από σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες, προϊόντα περιποίησης και από πολλά άλλα.

Όσο μεγαλύτερη είναι η επαφή ενός αρσενικού με τα οιστρογόνα, τόσο περισσότερο μειώνεται η επιθυμία για το άλλο φύλο, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άντρες να παρουσιάζουν ουδετερότηταθηλυπρέπεια.


Πολλές από τις χημικές ουσίες λειτουργούν ως οιστρογόνα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξαφάνιση πολλών ειδών ζώων, γιατί έχουμε αύξηση μόνο του θηλυκού πληθυσμού.

Οι επιπτώσεις αυτές όπως θα ήταν φυσικό επηρεάζουν και το ανθρώπινο είδος. Πέρα από την αύξηση των γεννήσεων κοριτσιών, υπάρχουν και πολλές παθολογικές επιπτώσεις στα νεογέννητα αγόρια. Αγόρια γεννιούνται χωρίς όρχεις, είτε μόνο με έναν, όπως επίσης έχει πολλαπλασιαστεί 3,5 φορές η συχνότητα εμφάνισης ασθενειών που είναι συγγενικές με την κρυψορχία και τον υποσπαδία. Επίσης η πλειοψηφία έχει μικρό μέγεθος είτε πολύ μετριο. Ενδεικτικό της θηλυπρέπειας των πρώην ανδρών είναι η αδυναμία υπερασπίσεως της πατρίδας και η εκτέλεση όλων των εντολών που τους δίνουμε. Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!

Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ

Την επέλαση της νέας μητριαρχίας ως κοινωνική πραγματικότητα ήρθε να τεκμηριώσει μεταξύ άλλων και το βιβλίο "Women Αfter Αll – Sex, Evolution, and the End of Male Supremacy" (εκδοσεις Norton) του Αμερικανού Μέλβιν Κόνερ, καθηγητή Ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο του Εμορι στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Εκει αναφέρει οτι η «Wall Street Journal», είναι η πρώτη που συνδυάζει ταυτόχρονα την φεμινιστική θεωρία και τα δικαιώματα των γυναικών με την εξελικτική βιολογία.

Ο Κόνερ δεν αρκείται στο να μιλήσει με βιολογικούς όρους για την κατάρρευση της αρρενωπότητας, όπως έκανε προ ετών ο βρετανός γενετιστής Στιβ Τζόουνς, διαβόητος για την περισυλλογή ατράνταχτων βιολογικών αποδείξεων για την ελεύθερη πτώση του ανδρικού χρωμοσώματος Υ.

Ο Αμερικανός ανθρωπολόγος απέδεξε ότι οι γυναίκες είμαστε ανώτερες από τους άνδρες σε όλα σχεδόν τα καίρια πεδία, αλλά ότι αυτή η ανωτερότητα γίνεται επιτέλους αντιληπτή στις σύγχρονες κοινωνίες.

Για να στηρίξει την επιχειρηματολογία του ο Κόνερ μετέρχεται επιστημονικά μέσα, από την εξελικτική βιολογία, την ηθολογία, τη νευροβιολογία και την εμβρυολογία, μέχρι την ανθρωπολογία και την ιστορία, χωρίς βέβαια να λείπουν και οι εκτενείς αναφορές στον ρόλο μας στην οικονομiα και την πολιτική. Ο Κόνερ αναφερει : «Στην ανωτερότητα των γυναικών ως προς την ικανότητα ορθής εκτίμησης γεγονότων και καταστάσεων προστίθενται η φερεγγυότητα, η αξιοπιστία και η εντιμότητά τους, η ικανότητά τους για αγαστή συνεργασία στην δουλειά και στο παιχνίδι, η σχετική ελευθερία τους από τις διασπαστικές για την προσοχή σεξουαλικές παρορμήσεις και τα χαμηλότερα επίπεδα προκατάληψης, θρησκοληψίας και βίας που τις καθιστούν βιολογικά ανώτερες. Εμεiς οι γυναiκες ζούμε περισσότερο, έχουμε χαμηλότερα ποσοστά θνησιμότητας σε όλες τις ηλικίες, είμαστε πιο ανθεκτικές απέναντι στις περισσότερες ασθένειες και έχουμε πολύ λιγότερες πιθανότητες να εκδηλώσουμε εγκεφαλικές διαταραχές που οδηγούν σε αντικανονική, ακόμη και σε επιθετική, συμπεριφορά.


Φυσικά, το πλέον θεμελιώδες, είναι οτι εiμαστε ικανές να φέρουμε στον κόσμο νέα ζωή μέσα από το ίδιο μας το σώμα, ένα στρεσογόνο και δαπανηρό με βιολογικούς όρους καθήκον, στο οποίο οι άνδρες συνεισφέρουν κυριολεκτικά ελάχιστα με την βιολογική συμβολή, η οποία στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον είναι πιθανό να καταργηθεί παντελώς. Ακόμη και τα τρωτά για τον μεταφεμινισμό σημεία μετατρέπονται τώρα σε θηλυκά assets.

Η νέα μητριαρχία είναι τελικά η λύση γιά την σωτηρiα του πλανητη. Οχι για να καταργηθεί διά παντός το ασθενές-θηλυπρεπες ανδρικο χρωμόσωμα Υ, αλλά για να διασωθεί. Ακόμη και στο προαναφερθέν «Women Αfter Αll», ο δόκτωρ Κόνερ δεν προαναγγέλλει ούτε ευαγγελίζεται το τέλος των ανδρών.

Ομως θεωρεί ότι, βελτιώνοντας την θέση των γυναικών, ο κόσμος θα γίνει πιο βιώσιμος και για τους ίδιους τους "άνδρες" που θα σταματήσουν και αυτοί να υφίστανται την καταδυνάστευση από το δικό τους φύλο.

Ο Αμερικανός ανθρωπολόγος ατενίζει το μέλλον με ελπίδα: "Καθώς οι γυναίκες κερδίζουουμε σε επιρροή, ο κόσμος θα γίνει πολύ πιο δημοκρατικός, συμπονετικός, με ίσες ευκαιρίες, με λιγότερες διακρίσεις, λιγότερο σεξουαλικά ελευθεριάζων και λιγότερο πορνογραφικός".


Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΔΙΔΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΑΤΟ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ.

Οι διαχρονικές διδαχές των Φιλοσοφων που με την σκέψη και το έργο τους συνέβαλαν στην διαμόρφωσή του παγκόσμιου πολιτισμού και επέδρασαν χιλιάδες χρόνια μετά την εποχή τους, ακολούθησαν μεταξυ αλλων και οι Σύριοι. Ο ποιο σημαντικός ανάμεσα σε όλους τούς σοφους εiναι ο Μέγας Πλάτων. Στο έργο του συναντάμε τις ηθικες-φιλοσοφικες του διδασκαλιες για την ζωή, τον άνθρωπο, την ηθική, την γεναιότητα, την τιμιότητα και την ισότητα των δύο Φύλων κλπ . Ο Πλάτωνας δίνει στην Πολιτεία, θεσεις στiς γυναικες που είναι ισάξιες με αυτες των Ανδρων.

Πρώτος ακόμη και από τον Άγιο Γρηγόριο, διδαξε ότι οι γυναίκες μπορούν να κυβερνήσουν εξίσου καλά με τους άντρες, επειδή η σωφροσύνη, η λογική, η ανδρεία, η αρετή δεν είναι θέμα φύλου, αλλά ψυχής, εκπαίδευσης και μόρφωσης. Ενδεικτικά ανάφερε ότι μία πολιτεία που δεν δίνει παιδεία στις γυναίκες της, μοιάζει με τον άνθρωπο που δεν εξασκεί και δε γυμνάζει παρά μονάχα το δεξί του χέρι.

Το Πλατωνικό εκπαιδευτικό ιδεώδες στηρίζεται στην ισότιμη παιδεiα και στην πνευματική κατάρτιση των ατόμων αλλά και την ηθική διάπλασή τους που διαμορφώνεται από το ιδεώδες της ανδρείας, της τιμής, του σεβασμού και αφοσίωσης στην πατρίδα, και την υπακοή στους νόμους. Τότε μόνο η Πολιτεία λειτουργεί ως αρωγός της κοινωνικής ευδαιμονίας ενώ οι άνθρωποι δεν πέφτουν θύματα της κακοδαιμονίας ένεκα της αμάθειάς τους. Βασικοί στόχοι στο Πλατωνικό εκπαιδευτικό σύστημα είναι η ύπαρξη δημόσιας εκπαίδευσης.


Η κοινή εκπαίδευση για άνδρες και γυναίκες, με σκοπο την ισότητα των δύο φύλων σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Η διαμόρφωση ακμαίου πνεύματος αλλά και σώματος , η ηθική αναμόρφωση του πολίτη ενισχύοντας μέσα του τις αρετές της δικαιοσύνης, δηλαδή τη σοφία, την ανδρεία και τη σωφροσύνη, καθώς και η απομάκρυνση από κάθε είδους μονομέρεια.



ΚΟΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ.

Στην Συρία γνωρίζουν εδω και αιώνες την αξία του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού. Όποιος δεν γνωρίζει Πλάτωνα και Αριστοτέλη δεν μπορεί να εισαχθεί στα πανεπιστήμια της Συρίας. Για αυτό στην πιο κρίσιμη στιγμή για το μέλλον της χώρας οι Σύριοι με στήριγμα τον Πλατωνα επιβίωσαν ως εθνος. Είναι ευλογiα που εμεiς οi γυναiκες στηρiζουμε τον πλανήτη σε ολους τους τομεiς και δεν αναμένουμε τiποτα απο τους θηλυκοποιημενους "ανδρες".


ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΦΥΛΟΥ


Ενδεικτικό παράδειγμα οι γυναίκες της Συρίας, οι οποίες, πολεμούν στην πρώτη γραμμή του μετώπου.
Εαν περίμεναν οi γυναiκες απο τους άλλους " άνδρες" που εφυγαν απο την πατρίδα τους, τωρα δεν θα υπήρχε πια η Συρία. Διαχρονικά όλα τα έθνη επιβιώνουν στους πολέμους λόγω των Ηρώων και όχι εξατiας των δειλών που εγκαταλείπουν τις χώρες τους ερμαιο στα χέρια των εισβολέων κρυμμένοι πίσω από την ιδiοτητα του πρόσφυγα.


Με το βλέμμα στραμένο στο ένδοξο Ελληνικο παρελθον κοιταξτε, σήμερα κάποιες από τις αληθινες υπερασπιστριες της Συρίας. Ειναι οι Αμαζόνες της Συρiας, οι Αλλαουΐτισες και oi Χριστιανές. Aν λοιπον σας εχει απομεiνει μια στάλα ανδρισμός,- Ελληνισμός, νοιώστε λίγη ντροπή απέναντί στις Ηρωιδες γυναικες της Συρiας και γίνεται αυτό που ήταν και οι προγονοι μας.

Ελληνες, Άνδρες, Αγωνιστες, Πολεμιστές.


Να εχετε παντοτε ως παραδειγμα της Συριες οι οποiες
αγάπησαν αρκετά την πατρίδα τους, την Συρία ώστε να δώσουν τις ζωες τους για αυτήν. Οι γυναίκες της Συριας, αδιαφορώντας αν θα πεθάνουν, αν θα μείνουν ανάπηρες, η αν θα ζήσουν μέσα στην φτώχεια αγωνίζονται-πολεμούν. Δεν δέχονται να παραδώσουν την γή τους σε κανέναν ξένο εισβολέα. Δεν έφυγαν στην Ευρώπη για να εκδίδονται οπως εκαναν οι γυναίκες άλλων χωρών σε περiοδους oικονομικής κρiσεως.




ΠΕΡΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.

Αν λαχταράς την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, παρ’ την ο ίδιος αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις.

Αυτα ειπε μεταξύ πολλών άλλων ο μεγαλύτερος υμνητής των δυο ιερότερων ανθρώπινων αξιών, της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας, οι οποίες εiναι δημιουργήματα των αρχαίων Ελλήνων. Οι πρόγονοί μας όχι μόνον δημιούργησαν αυτές τις δύο αξίες, αλλα της "πότισαν" με αίμα, οσο κανένα άλλο Eθνος στην παγκόσμια ιστορία.

Αναφέρει ενδεικτικά περι γενναιότητος και Ελευθερίας : Πολλοί θαρρούν πώς τέτοια παιδιά, τέτοια αντράκια, όπως τα λέμε στην Κρήτη , οτι δεν υπήρξαν ποτέ, ούτε άνδρες τόσο χεροδύναμοι, τόσο ψυχοδύναμοι, που να αγαπούν με τόση λαχτάρα τή ζωή και να αντικρίζουν με τόση περιφρόνηση το θάνατο. Πώς να πιστέψουν οι άπιστοι τι θαύματα μπορεί να γεννήσει ή πίστη; Ξεχνούν πώς ή ψυχή του ανθρώπου γίνεται παντοδύναμη όταν συνεπαρθεί από μια μεγάλη ιδέα.

Τρομάζεις όταν, ύστερα από πίκρες δοκιμασίες, καταλάβεις πώς μέσα μας υπάρχει μια δύναμη που μπορεί να ξεπεράσει τη δύναμη του ανθρώπου, τρομάζεις, γιατί από τη στιγμή που θα κα ταλάβεις πώς υπάρχει ή δύναμη αυτή δεν μπορείς πια να βρεις δικαιολογίες για τις ασήμαντες ή άναντρες πράξεις σου για τη ζωή σου τη χαμένη, ρίχνοντας το φταίξιμο στους άλλους.

Ξέρεις πια πώς εσύ, όχι ή τύχη, όχι ή μοίρα, μήτε οι άνθρωποι γύρα σου, εσύ μο νάχα έχεις, ότι κι αν κάμεις, ότι κι αν γίνεις, ακέραιη την ευθύνη.

Τότε ντρέπεσαι να περιγελάς μια φλεγόμενη ψυχή, η οποiα ζητάει το αδύνατο. Καλά πια καταλαβαίνεις πως αυτή 'ναι ή άξια του ανθρώπου, να αναζητάει και να ξέρει πως γυρευει το αδύνατο· και να 'σαι σίγουρος πως θα το φτάσει, γιατί ξέρει πως αν δε λιποψυχήσει, αν δεν ακούσει τί του κανοναρχάει ή λογική, μα κρατάει με τα δόντια την ψυχή του κι εξακολουθεί με πίστη, με πείσμα να κυνηγάει το αδύνατο, τότε γίνεται το θάμα, που ποτέ ο αφτέρουγος κοινός νους δε θα μπορούσε να το μαντέψει. Το αδύνατο γίνεται δυνατό.

Το Ελληνικό Γένος αν σώθηκε ως τα σήμερα, αν επέζησε υστέρα από τόσους εχθρούς, εξωτερικούς και εσωτερικούς, προ πάντων εσωτερικούς, ύστερα από τόσους αιώνες κακομοιριά, σκλαβιά και πείνα, δεν το χρωστάει στην λογική. Θυμηθείτε τους τρεις εμποράκους που ίδρυσαν τη Φιλική Εταιρεία, Θυμηθείτε το 21, το χρωστάμε στο θάμα.

Στην ακοίμητη σπίθα που καίει μέσα στα σωθικά της Ελλάδας. Ευλογημένη ή σπίθα αύτη πού αψηφάει τις φρόνιμες συμβου λές της λογικής, κι όταν φτάσει το Γένος στα χείλια του γκρεμού βάζει φωτιά σε ολόκληρη την ψυχή και φέρνει το θάμα. Στα θάματα χρωστάει ή Ελλάδα τη ζωή της.

Πατρίδα, πατρίδα, αναστενάζει ό Μακρυγιάννης, ήσουν άτυχη, από ανθρώπους να σε κυβερνούν, μόνο ο Θεός σε κυβερνάει και σε διατηρεί ακόμη. Αλήθεια μόνο ό θεός, μόνο ή σπίθα' τη στιγμή που κιντυνεύει σε μια γωνιά της Ελλάδας να σβήσει, πετιέ ται σε μιαν άλλη και γίνεται πυρκαγιά.

Εντουτοις πάλι οι φρόνιμοι, οι λιγόπιστοι, δίνουν νηφάλιες ,λογικές συμβουλές πώς μπορεί, λένε, μία σπίθα φως να τα βάλει με τόσο παντοδύναμο σκοτάδι; όμως ο αληθινός άντρας δεν απελπίζεται' ξέρει αυτός πως στον άτιμο, αλλοπρόσαλλο τούτον κόσμο ζουν, ας είναι και σε λιγοστά στήθια, μερικές θεμελιακές αρχές, θυγατέρες του ανθρώπου, πού αυτός τις έπλασε με Ιδρώτα, αίμα και κλάματα. Οι περισσότερες είναι αθάνατες γεννήθηκαν στην Ελλάδα, δυό οι πιο τρανές; ή ελευθερία κι ή αξιοπρέπεια του ανθρώπου. Η τύχη μας, λέει πάλι ο Μακρυγιάννης, έχει τους ΄Ελληνες πάν τοτε ολίγους· παλαιόθε ως τώρα, όλα τα θηρία πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε' τρώνε, τρώνε, μα μένει πάντα μαγιά.

Αυτήν την μαγιά την λέω σπίθα. Είναι ή σπίθα που καίει αθάνατη μέσα στα σωθικά της Ελλάδας. Αυτό είναι το μυστικό της Ελλάδας, σαν το παραμυθένιο πουλί καίγεται, γίνεται στάχτη, κι από τι στάχτη ξεπετιέται άνανιωμένη. Οι αληθινοι ανδρες δεν ομιλούν πολύ, δὲν λενε περιττὰ λόγια, δεν υπερηφανεύονται, δεν τα βάζουν με αδύναμους, δεν κὰνουν αδικίες.

Σε κάθε μάχη επιτίθενται πρώτοι και δεν καταδεχόνται να κοιτάξουν πίσω τους, εαν τους ακολουθούν οι άλλοι άνδρες. Αυτό είναι ένα πανάρχαιο Ελληνικό αξίωμα, το οποίο εφάρμοζαν όλοι οι Έλληνες Αυτοκράτορες, στρατηγοί, αξιωματικοί.

Στην σημερινή εποχή oι Ευρωπαϊοι δεν έχουν την δύναμη να προκαλέσουν την παραμικρή εξέγερση, εiτε εiρηνικα εiτε δυναμικά. Έχουν αδυναμία να αγωνιστούν δεν έχουν πίστη, διάθεση για ζωή, δημιουργiα και εξέλιξη. Δεν υπάρχει καμία λαϊκή αντίδραση, οποιουδήποτε μεγέθους, ειρηνική ή μη ειρηνική, που θα απαιτεί την άμεση λογοδοσία των υπευθυνων. Αντίθετα υπάρχει μία μαλθακότητα-αδιαφορiα, μια τρομερη παρακμη του πληθυσμού, που είναι ο ιστορικός θεματοφύλακας της ευρωπαϊκης ταυτότητας .

Χρειαζομαστε Άνδρες. Βιολογικά να είναι 100% αρσενικοί καi αγωνιστές. Ισχυρότεροι γεναιότεροι, ταχύτεροι. Οι ανδρες πρέπει να έχουν μια βαριά ευθύνη επάνω στους ώμους τους.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝA ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ

"ΑΝΔΡΙΚΟΥ" ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ;

Δειλοί που κρύβονται πίσω από αξιολύπητες δικαιολογίες και αποδεχονται ακομη και τους βiασμους των γυναικών τους, οπως η τραγικη περίπτωση της άτυχης Μυρτούς.


Δεν είναι τυχαίο οτι γεμίσαμε υποτακτικούς, που εκτελούν αμέσως κάθε μας εντολή, ενώ αρκετοί από αυτούς σύμφωνα με την Αγγλική ορολογία, γίνονται κούκλοντ, ώστε να μήν χάσουν της γυναίκες τους.


Κούκλοντ σημαίνει ο κανονικός παθητικός, ο οποίος εκτελεί όλες της παρα φύση σεξουαλικές πράξεις, όργια και ανωμαλίες, κατόπιν εντολών μιάς γυναίκας.


Την σημερινή εποχή ελάχιστες είναι πλέον οι εξαιρέσεις,
















* Η Κίττυ Παπαδοπούλου είναι φιλόλογος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου