Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 04, 2019

Αυτοί εδώ είναι οι δήθεν "ανώνυμοι" σχολιαστές, του ιστολογίου (στοιχεία-αποδείξεις).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Γράφει η Αντωνέλλα-Ειρήνη Κομνηνού


Η σύγχρονη παγκόσμια νεοπαγανιστική λαίλαπα χρήζει ιδιαίτερης επιστημονικής διερεύνησης. Η ορμή αυτού του παράδοξου (παρα)θρησκευτικού και σαφέστατα αποκρυφιστικού φαινομένου προκαλεί κατάπληξη σε κάθε σκεπτόμενο και προβληματισμένο άνθρωπο. Ερωτηματικά εγείρονται για το γεγονός ότι στην ανατολή του 21ου αιώνα, στην εποχή της πνευματικής (υποτίθεται) απελευθέρωσης και του ορθού λόγου, ευδοκιμούν μορφές θρησκευτικού και πνευματικού πρωτογονισμού, με κύρια έκφανση τον παγανισμό.


Στο σημερινό άρθρο επιθυμώ να κάνω μια πολύ σημαντική ενημέρωση πρός όλους τους αναγνώστες.




Τις τελευταίες ημέρες, έκαναν την εμφάνιση τους, τα αποβράσματα της Ελληνικής κοινωνίας, τα μεγάλα κατακάθια, του παγανισμού στο ιστολόγιο Καταγγείλτε.


Πρόκειται για τους φανατικούς-απαίδευτους δωδεκαθειστές Αρτέμη Ψώρρα και Μάρκο Σταγάκη, από τα Χανιά της Κρήτης, όπως είχε αποκαλύψει πριν από χρόνια, ο πολύ γνωστός αναγνώστης σχολιαστής, του ιστολογίου, ξυπνήστε ρε, ο Γιώργος από το Επάμ.


Σύμφωνα με αδιάσειστα στοιχεία τα οποία έβγαλε στην δημοσιότητα, ο γνωστός σχολιαστής-αναγνώστης του ιστολογίου, Ξυπνήστε ρε, ο Μάρκος Σταγάκης, είναι ένας ηλικιωμένος, σε πολύ άρρωστη ψυχική κατάσταση, και παραπληγικός.


Σε αυτήν την πολύ άρρωστη κατάσταση, παραμένει, συνέχεια, μέσα στο σπίτι του, και γράφει επί χρόνια, ύβρεις, απειλές, ψέματα, και κατάπτυστες προσβολές, εις βάρος του κυρίου Άγγελου Γιαννόπουλου.




Εδω και χρόνια με άρρωστο πάθος, χωρίς στοιχεία, παρά μόνον με ύβρεις, απειλές και γελοίες συκοφαντίες, διότι δεν είναι σε θέση να απαντήσουν, με αντίστοιχες ιστορικές εργασίες, υψηλού επιστημονικού επιπέδου προσπαθούν να ματαιώσουν, την μοναδική στήλη, η οποία κατά γενική ομολογία, πραγματικά αγωνίζεται, για την εθνική μας επιβίωση (Επικρατέειν η Απόλλυσθαι).

Σχετικά με την στήλη, Επικρατέειν η Απόλλυσθαι, εδώ και πολλά χρόνια, όλοι οι χριστιανοί αναγνώστες με παιδεία, σε σχόλια, email κλπ, αναφέρουν, ότι έχουν διαβάσει όλους τους Έλληνες και ξένους καθηγητές, σχετικά με την ιστορία της Ρωμαικής-"Βυζαντινής" αυτοκρατορίας, εν τούτοις μόνον στις ιστορικές εργασίες, του κυρίου Άγγελου Γιαννόπουλου, διάβασαν τόσες πολλές πρωτότυπες και τεκμηριωμένες ιστορικές παρατηρήσεις.

Επίσης επισημαίνουν, ότι μέσα από αυτές τις ιστορικές του εργασίες, ανέβασε το ηθικό τους, στον μέγιστο βαθμό, κατά την πιο δύσκολη ιστορικά στιγμή, για το Ελληνικό έθνος, και παράλληλα, αύξησε κατά πολύ περισσότερο, την αγάπη τους για την Ελληνική μεσαιωνική ιστορία ("Βυζάντιο"), τους αρχαίους φιλοσόφους, και την πατρίδα. ενώ ταυτόχρονα δημιουργώ Έλληνες ανώτατης ποιότητας, με έναν μοναδικό συνδυασμό, τον οποίο προτείνει, μόνον εκείνος.




Το σχέδιο των ανθρώπων της νέας τάξης, και των Τούρκων-παγανιστικών μυστικών υπηρεσιών, είναι να διακόψουν οριστικά την Ελληνοχριστιανική στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι. Πρέπει πάση θυσία με βάση τις εντολές που έχουν δωθεί, να διακοπή η κορυφαία στήλη, στην Ελληνική επικράτεια, ώστε να μην ακολουθούν οι Έλληνες τον μοναδικό συνδυασμό για την εθνική μας επιβίωση. Μην ξεχνάτε ότι ο κύριος Άγγελος Γιαννόπουλος, είναι ο μοναδικός Έλληνας στον κόσμο που προτείνει τον συνδυασμό : Oρθοδοξία, Εκκλησιασμός, κατήχηση, χρηστά ήθη, μουσικά σχολεία, υψηλός αθλητισμός, ιστορική γνώση, για την δημιουργία Ελλήνων ανωτάτης ποιότητας. Ακόμη μας προτείνει την εφαρμογή του άρθρου 120 παρ. 4 του Ελληνικού συντάγματος, την κατάργηση των κομμάτων και την αλλαγή πολιτεύματος.

Χιλιάδες παιδιά, αθόρυβα, και σε χαμηλούς τόνους, εδώ και αρκετά χρόνια, ακολουθούν αυτόν τον συνδυασμό. Όπως είναι γνωστό και ιστορικά αποδεδειγμένο, η νέα τάξη για να είναι σε θέση μας να εξουσιάζει, θέλει τους ανθρώπους ανήθικους και απαίδευτους. Αυτό συμβαίνει από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα, Στο σημείο αυτό να τονίσω κάτι ακόμη πολύ σημαντικό. Αυτό είναι ότι μέσα, από τον συνδυασμό που μας προτείνει για την εθνική μας επιβίωση, και ανεξαρτησία, μας δίει το πολύ ισχυρό πλεονέκτημα, να ξεχωρίζουμε μέσα σε πολύ λίγα λεπτά, τους πραγματικούς Έλληνες, από τους ραγιάδες και τους ανθέλληνες. Είναι γνωστό πλέον ότι όλοι οι προδότες-ψευτοπατριώτες, αρνούνται να υποστηρίξουν δημόσια, τον συνδυασμό εθνικής επιβιώσεως. Το αποτέλεσμα είναι να μην χάνουμε, πολύτιμο χρόνο ως έθνος και να μην μας εξαπατούν.


Κατά γενική ομολογία όλων των πατριωτών, με ήθος, αξιοπρέπεια, σπουδές και επιστημονικές γνώσεις, ο κορυφαίος Έλληνας σε ηθική, παιδεία, θάρρος, αξιοπρέπεια, δημιουργικότητα, και προσφορά στο έθνος, κατά την δεκαετία που διανύουμε είναι ο κύριος Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος. Σε προσωπικό επίπεδο είμαι μια από τις πολλές χιλιάδες αναγνώστριες, του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Γιαννόπουλου, η οποία έχει ευεργετηθεί, από τις υψηλού επιστημονικού επιπέδου εργασίες του. Εν τούτοις παρά την τεράστιο σεβασμό, και την εκτίμηση πού έχω στο πρόσωπο, του κυρίου Γιαννόπουλου, όπως και όλοι οι Έλληνες Χριστιανοί πατριώτες, έχουμε μια πολύ μεγάλη διαφορά, απόψεων περί των δύο φύλων. Εγώ σε προσωπικό επίπεδο, είμαι Μητριαρχική. Πιστεύω ακράδαντα, ως γυναίκα στο μητριαρχικό καθεστώς και στην ανωτερότητα των γυναικών.


Αντιθέτως ο κύριος Άγγελος-Ευάγγελος Γιαννόπουλος, ως Άνδρας είναι υπέρ των πατροπαράδοτων, Ελληνοχριστιανικών αξιών, τις οποίες στηρίζει, δημόσια, μέσα από την στήλη του με άρθρα. Από την δική μου πλευρά, γράφω άρθρα, υπέρ της Μητριαρχίας. Αύτο είναι μία ακόμη απόδειξη, ότι δεν ισχύουν οι άνανδρες συκοφαντίες, των Αρτέμη Ψώρρα και Μάρκου Σταγάκη, εναντίον μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ 
ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΠΕΡΙ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ 
ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ 
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ : 




image.jpeg


image.jpeg

image.jpeg


ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ  ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 
ΠΕΡΙ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ. 




Γιατί εμείς οι γυναίκες, πρέπει να έχουμε πολύ γυμνασμένα σώματα.



Όπως βλέπετε, για μια ακόμη φορά οι πράκτορες των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, προσπάθησαν, όπως κάνουν εδώ και πολλά χρόνια, να σας εξαπατήσουν, και να σας απομακρύνουν, από την κορυφαία Ελληνοχριστιανική στήλη στην Ελλάδα, η οποία όπως γνωρίζουν, όλοι, αποτελεί το μοναδικό πραγματικό εμπόδιο, στα ανθελληνικά σχέδια, της νέας τάξης πραγμάτων και των πρακτόρων της.


Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με το κατάντημα των τουρκικών Μυστικών υπηρεσιών (Μίτ), που προσέλαβε έναν αγράμματο, φαιδρό και μειωμένης αντιλήψεως, που δεν επέτυχε να τελειώσει, ούτε την τρίτη δημοτικού στο σχολείο ως χαμηλόβαθμο πράκτορα (Αρτέμης Ψώρρας).


Σε προσωπικό επίπεδο, δεν αποδέχομαι άνανδρες ναζιστικές-φασιστικές επιθέσεις, όπως και όλοι οι υποστηρικτές-αναγνώστες του κυρίου Άγγελου Γιαννόπουλου.


Είμαι γνωστή σε έναν αριθμό ανθρώπων, από τις δραστηριότητες και την προσφορα μου, στην κοινωνία, και δεν δέχομαι κατάπτυστες, γελοίες και ανυπόστατες προσβολές, από τα κατακάθια του δωδεκαθέου, για την ηθική, και την θηλυκότητα μου.




Ο νεοπαγανισμός ασκεί ισχυρή διαβρωτική, διαλυτική και καταστροφική δράση στην Ελληνική κοινωνία. Τα διδάγματά του και οι πρακτικές του έχουν δημιουργήσει άνευ προηγουμένου διαχωριστικές-διχαστικές γραμμές στην Ελληνική επικράτεια, μεταξύ νεοπαγανιστών και Ορθοδόξων χριστιανών. Εκτός ολίγων μετριοπαθών ομάδων, οι περισσότερες, διακατέχονται από ένα απίστευτο μίσος κατά των Χριστιανών, και ειδικά εναντίον του Κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Γιαννόπουλου, ο οποίος πρωτοστατεί στους αγώνες για την εθνική μας επιβίωση και την επιστροφή στις παραδοσιακές αξιες. Στο σημείο αυτό να αναφέρω, ότι στα πλαίσια της ανεξιθρησκίας της ελληνικής κοινωνίας, έχουν δικαίωμα ύπαρξης όσοι έχουν επιλέξει ως θρησκεία τους τον νεοπαγανισμό. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε με αυτούς, διότι έχουν καλλιεργήσει έναν ιδιότυπο θρησκευτικό εθνικισμό και μια πρωτοφανή εχθρική συμπεριφορά εναντίον ημών των Χριστιανών, ώστε να μην έχουμε θέση στη νέα ελληνική κοινωνία, που εκείνοι οραματίζονται. Ζητούν ούτε λίγο ούτε πολύ να φύγουμε από την Ελληνική επικράτεια, διότι θεωρούμαστε απ’ αυτούς στρατός κατοχής στην Ελλάδα, την οποία θεωρούν δική τους πατρίδα. Σε επίσημη ανακοίνωσή τους διαβάζουμε: «Η πλήρης απελευθέρωση του πραγματικού Ελληνικού Έθνους είναι μια υπόθεση που εκκρεμεί» (Ιστοσελίδα Υ.Σ.Ε.Ε.). «Σκοπός των Ελλήνων είναι να απελευθερωθεί η Ελλάς από την χριστιανική κατοχή». Είμαστε γι’ αυτούς «τα μαύρα πρόβατα» και τα «μιάσματα». «Οι δολοφόνοι των Ελλήνων» και «οι νεκροθάφτες του Ελληνισμού». Διαδίδουν πως «ουδεμία συνάντηση δεν υπάρχει μεταξύ Ελληνισμού και Χριστιανισμού» και πως «η αποκάθαρση της Ελλάδος από το χριστιανικό μίασμα» είναι ο κύριος στόχος τους.


Διαβάζοντας κάποιος τα ανακοινωθέντα τους, τα άρθρα τους στα περιοδικά και τις ιστοσελίδες τους, τα σχόλια τους, και τις επιθέσεις τους ενάντια στον κύριο Άγγελο-Ευάγγελο Γιαννόπουλο. είτε παρακολουθώντας τις δημόσιες συζητήσεις τους, φρίττει και απορεί , από τον οχετό των ύβρεων, των συκοφαντιών, των ψευδολογιών και των απειλών εναντίον του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Γιαννόπουλου, καθώς και των υπολοίπων, Ορθοδόξων. Σε πολλές περιπτώσεις έχουν ξεπεράσει τα όρια όχι μόνο της αξιοπρέπειας και του πολιτισμού, αλλά και αυτής της νομιμότητας. Οι ύβρεις τους αρχίζουν από τα ιερά πρόσωπα της πίστεώς μας και καταλήγουν στους απίστευτα απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και τις πρωτοφανείς απειλές εναντίον του Κυρίου Γιαννόπουλου. .



Ο ερχομός, τα θαύματα, οι διδασκαλίες, η ανάσταση του Κυρίου ημών, του Ιησού Χριστού αποτελούν για όλους τους πιστούς, τα πιο χαρμόσυνα και ελπιδοφόρα γεγονότα της παγκόσμιας ιστορίας.

Όμως δυστυχώς δεν χαίρονται όλοι οι άνθρωποι, από την παρουσία και τις ευεργεσίες του Θεανθρώπου.


Δυστυχώς κάποιοι πράττουν το αντίθετο, λυπούνται και πασχίζουν να μειώσουν την αξία του αληθινού Θεού μπροστά στα μάτια όλων των λαμπρά εορταζόντων πιστών του αναστάντος Χριστού. Είναι ολοφάνερο πως η αμαρτία δημιούργησε στα μυαλά τους σοβαρή νοητική στέρηση, ώστε να μη μπορούν να στοχαστούν ούτε στο ελάχιστο το ασύλληπτο μέγεθος της θείας δωρεάς. Το νυσταλέο βλέμμα τους είναι στραμμένο προς τον σκοτεινό και αραχνιασμένο Άδη και όχι προς τον ολόφωτο ουρανό, που είναι πλημμυρισμένος από το ανέσπερο αναστάσιμο φως. Αποστρέφονται την ελευθερία του ουρανού και ορέγονται τα δεσμά του υποχθόνιου δεσμωτηρίου του «διαβόλου και των αγγέλων αυτού» (Ματθαίος. 25, 41).


ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ  ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ 
ΡΕ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ 
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ
ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ- 
ΕΥΆΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ  
  

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ...


  
Οι Χαριζίτες (Haridjiler ή Haridji Meszep) είναι αδελφ  
(1) Διαβάστε ενδεικτικά αποσπάσματα, από τις προσωπικές ιστορικές παρατηρήσεις, του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Γιαννόπουλου : 
"Η μόνη σωτηρία για εμάς τους σκλαβωμένους, είναι η απελευθέρωση του έθνους. Εν συνεχεία θα πρέπει να γίνει αλλαγή του πολιτεύματος και δια παντός κατάργηση των κομμάτων. Όσοι πολιτεύονται, θα είναι αποδεδειγμένα Έλληνες. Η επιλογή των υποψηφίων, θα γίνεται με βάση, τις διδαχές, του ύπατου των φιλοσόφων, του Αριστοκλή. Οι υποψήφιοι θα επιλέγονται, με βάση τον πρότερο, έντιμο και ηθικό βίο, και δεν κατεβαίνουν με δική τους επιθυμία στις εκλογές, αλλά κατόπιν προσκλήσεως-προτάσεως, των συμπολιτών τους, οι οποίοι τους έκριναν ως άξιους.

Η εκλογική διαδικασία θα γίνεται όπως στην αρχαία Αθήνα με κλήρο. Όσοι εκλεγούν, δεν θα έχουν ποτέ ξανά δικαίωμα να είναι στις επιλογές των Ελλήνων, ως υποψήφιοι. Πάνω από όλα όμως, όσοι παρανομήσουν, θα τους αφαιρείται, αμέσως το πολιτικό αξίωμα, και θα τιμωρούνται παραδειγματικά. Μέσα από αυτούς τους συνδυασμούς θα οδηγηθούμε στην εθνική-ατομική επιβίωση και στην συνέχεια στην απελευθέρωση του έθνους. Η μόνη λύση για να επιβιώσουμε είναι η επιστροφή στα Ελληνοχριστιανικά ήθη και να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις μας, με την μοναδική σύμμαχο χώρα.

Πώς ήταν οι πραγματικοί Έλληνες πολιτικοί και στρατιωτικοί ηγέτες ; Το παράδειγμα του κορυφαίου Έλληνα αυτοκράτορα, της Ρωμαικής-"Βυζαντινής" αυτοκρατορίας, του Βασίλειου του Β, είναι το πιο χαρακτηριστικό.

Ο αυτοκράτορας Βασίλειος Β, μεγάλωσε με δική του μέριμνα όλα τα ορφανά των σκοτωμένων Ελλήνων στρατιωτών στους πολέμους, κατά την διάρκεια της βασιλείας του. Επίσης είχε απαλλάξει όλους τους φτωχούς Έλληνες από όλες τις φορολογικές τους υποχρεώσεις και αποκατέστησε κάθε άλλη αδικία, που είχε γίνει εις βάρος των αδυνάτων, από τους πλούσιους.

Ο Βασίλειος ο β, ο Βουλγαροκτόνος είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας πολιτικός, διότι επέτυχε το απόλυτο σε όλους τους τομείς, παράλληλα, πολεμούσε πολύ γενναία στην πρώτη γραμμή στα πεδία των μαχών. Ο Βασίλειος έκανε τις μεγαλύτερες επιτυχίες, τα μεγαλύτερα επιτεύγματα από όλους τους υπόλοιπους Έλληνες, σε πολιτικό, κοινωνικό και στρατιωτικό επίπεδο.

Oι επιτυχίες του Βασιλείου του β σε πολιτικό,
στρατιωτικό, επίπεδο δεν ήταν ποτέ βασισμένες επάνω στην βαρύτατη φορολογία των φτωχών Ελλήνων υπηκόων. Ουδέποτε το έκανε άλλος βασιλιάς αυτό το πράγμα στον υπέρτατο βαθμό. Μια στρατιωτική, μια πολιτική, μια κοινωνική επιτυχία για να έχει ηθική αξία, δεν πρέπει ποτέ να επιτυγχάνεται, εις βάρος της οικονομικής ευημερίας, της αξιοπρέπειας και της ελευθερίας των πολιτών η των υπηκόων. Ποιός ήταν ο πρώτος διδάξας ;

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΗΣΕΑΣ.

Ο Θησέας ήταν ο πρώτος Έλληνας βασιλιάς παγκοσμίως, ο οποίος δίδαξε ότι οι όλοι οι γνήσιοι βασιλιάδες επωμίζονται τα περισσότερα βάρη από όλους τους άλλους, ενώ τους καρπούς των προσπαθειών τους, πάντοτε τους μοιράζονται με όλους τους πολίτες. Ακόμη ο Θησέας δίδαξε ότι σε κάθε μάχη, σε κάθε πόλεμο, καθημερινά τις περισσότερες φορές από οποιονδήποτε άλλο στρατιώτη, βάζει την ζωή του σε κίνδυνο ο εκάστοτε Έλληνας Βασιλιάς.

Για αυτό όλοι οι Έλληνες Βασιλείς, στρατηγοί κατά την αρχαία και μεσαιωνική εποχή, όπου οι πρόγονοι μας ήταν διοικητές της Ελληνικής-Ρωμαικής αυτοκρατορίας, επιτεθόταν μονάχοι εναντίoν χιλιάδων αντιπάλων. Αυτό το έκαναν για να πάρουν θάρρος οι Έλληνες στρατιώτες για να κερδιθούν οι μάχες και οι πόλεμοι υπέρ της Ελληνικού-Ρωμαικού κράτους. Το ίδιο έκαναν και όλες οι επόμενες γενιές Ελλήνων στρατιωτικών μέχρι και την σύγχρονη Ελληνική ιστορία (1821-1940). Το παράδειγμά των προγόνων μας. ακολουθούν αυτήν την εποχή οι Σύριοι στρατιωτικοί. Να περάσουμε τώρα να θυμηθούμε το απόγειον της Ελληνικής Ρωμαικής αυτοκρατορίας, και το πιο κλασικό παράδειγμα γενναιότητας με βάση τις διδαχές του Θησέα. Ηράκλειος 627 μ.Χ. Ελληνοπερσικοί πόλεμοι. Στην μάχη της Νινευί, κοντά στα Γαυγάμηλα, επέτυχαν οι Έλληνες να συντρίψουν τους Πέρσες και να ανακτήσουν όλες τις επαρχίες του Ρωμαικού κράτους στην Ανατολή, και να υποτάξουν-κατακτήσουν, την Περσική αυτοκρατορία, Η αποφασιστική μάχη, έγινε στις 12 Δεκεμβρίου του 627, και έκρινε το τέλος του πολέμου.

Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ

"Αλλ’ εξυμνούσι μόνον άπαντες την προσωπικήν του Ηρακλείου ανδρείαν, ήτις κατά την αείμνηστον ταύτην ημέραν ανεδείχθη φαίνεται ενάμιλλος της ακατασχέτου ορμής του Αλεξάνδρου" (Κ. Παπαρρηγόπουλος). Πριν από την καθοριστική μάχη οι “σύμμαχοί ” μας, οι Χάζαροι μας εγκατέλειψαν, για αυτό και ο Ηράκλειος στην ομιλία του, είπε ότι όλοι μας εγκατέλειψαν, εκτός από τον Ιησού Χριστό και την τεκούσαν Θεοτόκον.

Όταν έδωσε εντολή, ολόκληρο το στράτευμα δiστασε εξαιτίας του τεράστιου αριθμού των Περσών. Τοτε ο Ηράκλειος επιτέθηκε ολομόναχος ενάντια στους Πέρσες. Ήταν επάνω στο άλογό του, τον Δόρκωνα, παρ’ ότι πληγωμένος στο χείλος και στο πόδι, σκότωσε τρεις από τους κυριότερους στρατηγούς των Περσών καθώς επίσης και τον επικεφαλή στρατηγό των Περσών Ραζάτη.

Ο Ηράκλειος επέστρεψε στους στρατιώτες του, κρατώντας στο χέρι του το κομμένο κεφάλι του αρχιστράτηγου Ραζάτη. Αμέσως τότε εκστασιασμένοι επιτέθηκαν οι Έλληνες στους Πέρσες και κερδiσαμε την καθοριστική μάχη. Οι απώλειες των Περσών ήταν πολύ μεγάλες. Όσοι γλίτωσαν τον θάνατο ή δεν πιάστηκαν αιχμάλωτοι τράπηκαν σε φυγή. Το αποτέλεσμα της μάχης ήταν μία κατά κράτος επικράτηση του Ελληνικού στρατού και η κατάκτηση της Περσικής αυτοκρατορίας. Επειδή οι Πέρσες είχαν αρπάξει τον Τίμιο Σταυρό, το ιερότερο κειμήλιο του Χριστιανισμού, οι εκστρατείες του Ηρακλείου προσέλαβαν έντονο θρησκευτικό χαρακτήρα.

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ.

Όταν ο Έλληνας Ηράκλειος από την Καππαδοκία της Μικράς Ασίας, ανέβηκε στον Ελληνικό (Ρωμαικό) θρόνο, το κράτος ήταν τελείως χρεοκοπημένο.
Ταυτόχρονα για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία, είχαμε την εισβολή και την κατάκτηση της μισής Ελληνικής-Ρωμαικής αυτοκρατορίας, από τους Πέρσες.

Είχαμε πολλές χιλιάδες σφαγμένων Ελλήνων, είχαμε κλοπές, εμπρησμούς, βιασμούς, σκλάβωμα γυναικών κλπ. Επίσης για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά έγινε εισβολή από τους Πέρσες στα Ιεροσόλυμα, όπου εκεί έλαβαν χώρα άγριες σφαγές, κλοπές, εμπρησμοί, τους βιασμοί, και το σκλάβωμα χριστιανών. Μαζί με όλα αυτά έκαψαν τον ναό του Παναγίου τάφου, έκλεψαν τον Τίμιο Σταυρό, και πήραν μαζί τους αιχμάλωτο τον πατριάρχη Ζαχαρία. Εντούτοις με όπλο τα χρηστά ήθη και την σωστή παιδεία, μέσα σε επτά μόνον χρόνια,οι Έλληνες ανέκαμψαν, με αποτέλεσμα να πάρουν πίσω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Πέρσες. Όμως οι προγονοί μας δεν σταμάτησαν εκεί αλλά πέρασαν στην αντεπίθεση, κατακτώντας ολόκληρη την Περσική αυτοκρατορία. Αυτό το έκανε ο Ηράκλειος με έναν τελείως απειροπόλεμο στρατό. Έναν Ελληνικό στρατό τον οποίο δημιούργησε εκ του μηδενός μέσα σε δέκα μήνες. Είδατε τι επέτυχαν οι Ένδοξοι πρόγονοι εξαιτίας των χρηστών ηθών, και της σωστής παιδείας ;

Ακόμη και ο Μ. Αλέξανδρος με πολύ έμπειρους και περισσότερους στρατιώτες, με ένα πανίσχυρο Ελληνικό Μακεδονικό βασίλειο πολιτικά-οικονομικά, και στρατιωτικά έκανε περισσότερο χρονικό διάστημα να κατακτήσει την Περσική αυτοκρατορία, σε σχέση με τον Ηράκλειο. Την εποχή του Μ. Αλέξανδρου δεν ήταν κατακτημένη η Ελλάδα και το Μακεδονικό βασίλειο.

Στον αντίποδα κατά την βασιλεία του Ηράκλειου επικρατούσε χάος και όλεθρος. Την εποχή του Ιουστινιανού του Α, όπως και στην εποχή του Θεοδόσιου, του Αρκάδιου, του Θεοδόσιου του Β, του Ιουστίνου του Α, του Ιουστίνου του Β, είχαμε μόνον συνοριακούς πολέμους, και περιόδους ειρήνης με τους Πέρσες. Μόνον όταν ανέβηκε στον θρόνο, ο πρώτος Έλληνας Χριστιανός βασιλιάς, ο Ηράκλειος από την Καππαδοκία έκαναν οι Πέρσες όλα αυτά τα τρομερά πράγματα εις βάρος των Ελλήνων, τα οποία, δεν είχαν ξαναγίνει ποτέ από μέρος των Μηδων.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ


TΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το απόγειον της Ελληνορθοδοξίας ηταν οταν ο Ελληνας Αυτοκράτορας Ηράκλειος πήρε πίσω από τους Πέρσες τον Τίμιο Σταυρό, τον οποίο πήγε ο ίδιος πίσω στα Ιεροσόλυμα. Ο θρίαμβος των Ελλήνων ήταν ολοκληρωτικός. Δεκατέσσερα χρόνια πριν, το 614 μ.Χ., το Ελληνικό-Ρωμαικό κράτος, είχε βρεθεί κατακτημένο κατά το ήμισυ από τους Πέρσες, ενώ παράλληλα ήταν και για πρώτη φορά στην ιστορία του σκόπιμα χρεοκοπημένο, εξαιτίας των αλλοδαπών βασιλέων-αυτοκρατόρων. Ήταν η εποχή που έδωσαν οι Πέρσες τελεσίγραφο στους προγόνους μας, ότι ή θα εγκαταλείψουν όλοι τον Ιησού Χριστό, η δεν θα ξαναδούν ποτέ τον ήλιο.

Τελικά ο υπερόπτης εωσφοριστής Χοσρόης ο οποίος αποκαλούσε τον Ηράκλειο, δούλο του, έχασε την ζωή του, και ο γιός του έκανε κηδεμόνα-δούλο, το παιδί του στον Έλληνα αυτοκράτορα Ηράκλειο. Αυτό είναι το απόγειο της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού. Ο Χριστός και η Ελληνική-Ρωμαική αυτοκρατορία είχαν κερδίσει κατά κράτος τον εωσφόρο και την αυτοκρατορία του. Η Περσική αυτοκρατορία επι 1228 χρόνια προσπαθούσε να αφανίσει δια παντός τον Ελληνισμό. Εξαιτίας της γενναιότητας, του ήθους, της πίστης, των χρηστών ηθών, και της βοήθειας του Ιησού Χριστού, οι πρόγονοι μας κατέβαλαν οριστικά τον προαιώνιο εχθρό του Ελληνικού έθνους. To Eλληνικό έθνος έφτασε στο στρατιωτικό απόγειο του με τις δύο κατακτήσεις της Περσικής αυτοκρατορίας (Μ. Αλέξανδρος, Μ. Ηράκλειος). Αυτά εiναι τα δυο μεγαλύτερα στρατιωτικά επιτεύγματα όλων των εποχών.

Δυστυχώς την σημερινή εποχή, η Ελλάδα, είναι σε προχωρημένη σήψη και επάνω στο πτώμα της ασελγούν οι πανάρχαιοι εχθροί μας. Ο Αριστοκλής-Πλάτωνας εiναι ο πρώτος-κορυφαίος εθνικιστής φιλόσοφος, όλων των εποχών, διότι καθόρισε το πρώτο και σπουδαιότερο πατριωτικό αξίωμα, ενώ ήταν ο μοναδικός φιλόσοφος στον κόσμο ο οποίος πήγε ενάντια, στην Φιλοσοφική και ηθική του διδασκαλία για να επιβιώσει η Ελλάδα. Αν είσαι ανήμπορος να κρατήσεις αναμμένες τις λαμπάδες της Πατρίδα σου, δεν είσαι συνειδητός Έλληνας, δεν είσαι Πατριώτης. Χρωστάμε σ’ όσους ήλθαν, πέρασαν, θα ‘ρθούνε, θα περάσουν. Κριτές θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι, οι νεκροί ( Κωστής Παλαμάς)".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου