Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και σίγουρα θέλετε να τους εντυπωσιάσετε όλους στο γιορτινό τραπέζι! Φτιάξτε την πιο νόστιμη και ζουμερή Γαλοπούλα με χριστουγεννιάτικη γέμιση από τον Chef του εστιατορίου “Τσολιάς” ! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη κότα αν δε βρείτε Γαλοπούλα!
Υλικά
- 3 κιλά Γαλοπούλα
- 130 γρ. μουστάρδα
- μείγμα μπαχαρικών για κότα
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 ματσάκι φρέσκο κρεμμύδι
- 500 γρ. κιμάς ανάμεικτος
- 100 γρ. σταφίδες
- 15 γρ. κουκουνάρι
- 120 γρ. κάστανα βρασμένα, καθαρισμένα
- 130 γρ. λευκό κρασί
- 200 γρ. κίτρινο ρύζι
- 200 γρ. ρύζι γλασέ
- -αλάτι -μαυροπίπερο -κόκκινο πιπέρι
- 1/2 κ.γ. κανέλα
- 500 γρ. ζωμός κότας
- 1 κ.σ. άνηθος
- 500 γρ. ζωμός κότας
- 1 κιλό νερό
- λίγες φέτες κρεμμύδι
- μισό καρότο
Παρακολουθήστε το ελληνικό βίντεο που ακολουθεί από το κανάλι
Pastry Designs για να δείτε αναλυτικά τις οδηγίες εκτέλεσης:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου