Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 22, 2019

Ζουμερή Χριστουγεννιάτικη γεμιστή γαλοπούλα



Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και σίγουρα θέλετε να τους εντυπωσιάσετε όλους στο γιορτινό τραπέζι! Φτιάξτε την πιο νόστιμη και ζουμερή Γαλοπούλα με χριστουγεννιάτικη γέμιση από τον Chef του εστιατορίου “Τσολιάς” ! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη κότα αν δε βρείτε Γαλοπούλα!


Υλικά

  • 3 κιλά Γαλοπούλα
  • 130 γρ. μουστάρδα
  • μείγμα μπαχαρικών για κότα
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 ματσάκι φρέσκο κρεμμύδι
  • 500 γρ. κιμάς ανάμεικτος
  • 100 γρ. σταφίδες
  • 15 γρ. κουκουνάρι
  • 120 γρ. κάστανα βρασμένα, καθαρισμένα
  • 130 γρ. λευκό κρασί
  • 200 γρ. κίτρινο ρύζι
  • 200 γρ. ρύζι γλασέ
  • -αλάτι -μαυροπίπερο -κόκκινο πιπέρι
  • 1/2 κ.γ. κανέλα
  • 500 γρ. ζωμός κότας
  • 1 κ.σ. άνηθος
  • 500 γρ. ζωμός κότας
  • 1 κιλό νερό
  • λίγες φέτες κρεμμύδι
  • μισό καρότο

Παρακολουθήστε το ελληνικό βίντεο που ακολουθεί από το κανάλι
Pastry Designs για να δείτε αναλυτικά τις οδηγίες εκτέλεσης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου