Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 05, 2020

Επίδομα 800€ – Καταγγελίες: Πρόβλημα με το IBAN στο supportemployees.yeka.gr

Καταγγελίες αναγνωστών ανέφεραν ότι είχαν πρόβλημα όταν πήγαν να κάνουν την αίτηση των εργαζομένων για τα 800 ευρώ.


Συγκεκριμένα το πρόβλημα υπήρξε όταν ο χρήστης πήγαινε να καταχωρήσει το IBAN της Τράπεζας του, εκεί του έγραφε «Λάθος μορφή IBAN (Α-Ζ, 0-9. «, )»

Οι αναγνώστες του aftodioikisi.gr τονίζουν ότι καταχωρούσαν το σωστό IBAN και μάλιστα το «τσεκάριζαν» τρεις και τέσσερις φορές. Έτσι αναγκάστηκαν να επικοινωνήσουν, με τα Τηλ. Υποστήριξης ΣΕΠΕ, που υπάρχουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του supportemployees.yeka.gr, οπού και εκεί δεν πήραν απάντηση καθώς οι εργαζόμενοι τόνισαν ,ότι δεν ήταν ειδικοί για την εφαρμογή του Υπουργείου Εργασίας.

Η λύση που προτάθηκε προσωρινά και έδειξε να λειτουργεί, ήταν, ο δικαιούχος να γράφει το IBAN του σε ένα word και από εκεί να το κάνει αντιγραφή και επικόλληση στο σημείο καταχώρησης του ΙΒΑΝ, της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του supportemployees.yeka.gr.

Όμως, πολύς κόσμος δεν το ξέρει αυτό και ψάχνει να βρει που έχει «κάνει λάθος», φοβούμενος πάντα μήπως χαθεί και η ημερομηνία που πρέπει να κάνει την αίτηση, καθώς η σειρά πηγαίνει με τον λήγοντα αριθμό του ΑΦΜ του.

Πρέπει να υπάρξει λύση άμεσα από το Υπουργείο, διότι είναι πάρα πολύς ο κόσμος που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα και υπάρχει ο φόβος μήπως και δεν λάβει τα 800 ευρώ. Εξάλλου ο πολίτης δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει την «πατέντα» για να καταχωρείται σωστά το IBAN του.

Προς το παρόν η λύση που φαίνεται να λειτουργεί είναι – «ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ IBAN ΣΟΥ ΣΕ WORD ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ» στην πλατφόρμα του supportemployees.yeka.gr.

Η υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης πραγματοποιείται εντός του χρονικού διαστήματος μέχρι και 10/4/2020, ως εξής:

Στις 4/4/2020 όσων εργαζομένων το ΑΦΜ λήγει σε 4.
Στις 5/4/2020 όσων εργαζομένων το ΑΦΜ λήγει σε 5.
Στις 6/4/2020 όσων εργαζομένων το ΑΦΜ λήγει σε 6.
Στις 7/4/2020 όσων εργαζομένων το ΑΦΜ λήγει σε 7.
Στις 8/4/2020 όσων εργαζομένων το ΑΦΜ λήγει σε 8.
Στις 9/4/2020 όσων εργαζομένων το ΑΦΜ λήγει σε 9.
Στις 10/4/2020 όσων εργαζομένων το ΑΦΜ λήγει σε 0.
Ωστόσο όποιος εργαζόμενος προσπαθήσει να κάνει αίτηση νωρίτερα και όχι με βάση το ΑΦΜ του τότε θα του βγάζει το μήνυμα ότι η πρόσβαση για το ΑΦΜ που τελειώνει, για παράδειγμα σε 4, θα είναι ανοιχτή στις 4 Απριλίου.



 aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου