Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 05, 2020

Η κατάρα των Κένεντι ξαναχτυπά: Ο σύζυγος της εγγονής του Ρόμπερτ επιβεβαίωσε τον θάνατό της



"Είναι ξεκάθαρο ότι η Maeve και ο Gideon έφυγαν από τη ζωή" έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook, σύζυγος της εγγονής του Ρόμπερ Κένεντι, David McKean. Η επιχείρηση διάσωσης σταμάτησε για την άτυχη μητέρα και τον γιό της, και θεωρούνται επισήμως νεκροί.


"Όπως έχει δει εξαφανίστηκαν στο Chesapeake Bay προχθές το απόγευμα. Παρά τις ηρωικές προσπάθειες της ακτοφυλακής και των τοπικών αρχών, η απόφαση λήφθηκε να σταματήσει η επιχείρηση διάσωσης. Έχουν περάσει 24 ώρες και οι πιθανότητες να βρεθούν ζωντανοί είναι εξαιρετικά μικρές. Είναι ξεκάθαρο ότι η σύζυγος και ο γιος που πέθαναν. Η προσπάθεια ανεύρεσης των σωμάτων τους θα συνεχιστεί και ελπίζω να είναι πετυχημένη. Ξέρω ότι θα έχετε πολλές ερωτήσεις ενώ προσπαθούμε να κατανοήσουμε αυτή την τραγωδία. Ήμασταν σε αυτο-καραντίνα στο άδειο σπίτι της μητέρας της Maeve για να έχουν τα παιδιά περισσότερο χώρο από ότι στην Ουάσινγκτον. Οι δυο τους έπαιζαν ποδόσφαιρο και η μπάλα έπεσε στο νερό. Ο κολπίσκος μπροστά στο σπίτι είναι προστατευμένος και πιο ήρεμος από τον υπόλοιπο κόλπο. Μπήκαν σε ένα κανό, αλλά κάπως ο άνεμος τους έσπρωξε στα ανοιχτά. Η ακτοφυλακή βρήκε το κανό μίλια μακριά.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου