Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 01, 2020

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΟΥΒΑΡΙ! Η μοτοσυκλέτα που αγοράστηκε από την ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ του Περιστέρη, δόθηκε στον Μπακογιάννη και κατέληξε στον Δημητριάδη...


Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Νέες διαστάσεις προστίθενται στο περιστατικό με τον αστυνομικό-μοτοσυκλετιστή που έδειρε οδηγό-πολίτη στην Μιχαλακοπούλου, στο κέντρο της Αθήνας, το μεσημέρι της Δευτέρας. Είναι έντονη η φημολογία ότι ο αστυνομικός συνόδευε επίσημη λιμουζίνα στην οποία επέβαινε "υψηλά ιστάμενο στέλεχος" του... Μεγάρου Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο αστυνομικός, είχε προ μηνός αγοραστεί από τον ΟΔΔΥ για την μεγάλη κατασκευαστική και ενεργειακή εταιρεία ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ του Γιώργου Περιστέρη αλλά “παραχωρήθηκε” στη συνοδεία του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. Στη συνέχεια πάντως η μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα φέρεται να κατέληξε στη συνοδευτική ασφάλεια του Γρηγόρη Δημητριάδη, ο οποίος είναι γενικός διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου.

Ύστερα και από τις πολιτικές διάστάσεις που πήρε το θέμα, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι απαντήσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου